Yapmam gerekiyor biliyorum ama yapamıyorum, sabah uyanamıyorum, zaten sabah namazı gidiyor direkt. Düzenli namaz kılıp Kur'an okumak istiyorum ancak hep erteliyorum. Nasıl bu alışkanlığımı geri kazanabilirim?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yapmam gerekiyor biliyorum ama yapamıyorum, sabah uyanamıyorum, zaten sabah namazı gidiyor direkt. Düzenli namaz kılıp Kur'an okumak istiyorum ancak hep erteliyorum. Nasıl bu alışkanlığımı geri kazanabilirim?
Cevap
5Cevap
İçten gelmesi gerekiyor prenses, ama alıştır kendini, mesela yarın vakit namazlarına başlamaya niyetlen
Yalnız prenses demezsek
Peki dikkat ederim ama niye tersler gibi tepki verdin ki
Terslemedim ama önüne gelene prenses deme biraz ağırlığın olsun. Evet dediğin gibi alıştırmaya çalışıyorum ama 3 gün sürüyor en fazla
Anladım haklısın, herkese demiyorum yalnız. Olsun senin içinde bu istek olsun düzene oturur inşallah
Yanlış bir şey mi söyledim acaba
burada çok rahat diyorsan herkese diyorsundur muhtelemen. İçimde istek var ama icraat yok
Beni tanımadan yargılama olur mu hemen öyledir diye. Hmm çaba gerekiyor yani zor değil
Tanımıyorum da yargılamıyorum da
Neyse sorun yok, tesettürlü müsün
Hayır ne alakası var
Öyle tahmin sadece ne kızıyorsun ya
Yavaş yavaş başla gerisi gelir bence
Bir ara başladım 5 gün sürdü
@elifiskoen bir başladım arkası geldi ara vermeden sürekli kıldım sonra bıraktım çok kötü hissettim
Namaza bir kere başla zaten gelir arkası
Bir ara başladım 5 gün geçti sonra geri bıraktım
Full beş vakte başlamış mıydın
Bunun için yapılmış uygulamalar var
Bi yerden başlamalısın
Bende öyle
Yaş kaç ki
22
10 gün sonra 23 üm
Doğum günün kutlu olsun sımdıden
Neden yaş sordun? Teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu içten isteğini anlamak çok kıymetli. Hepimiz bazen yapmak istediklerimizle pratiğe dökebildiklerimiz arasında köprü kurmakta zorlanabiliyoruz, sanki bir 'niyet sendromu' gibi. Belki küçük adımlarla başlayabilirsin? Sabah uyanamasak bile, gün içinde birkaç dakika kendine ayırmak bile bir başlangıç olabilir. Unutma, alışkanlıklar bir anda değil, küçük pratiklerle yeşeriyor. 🙏✨