@miroveteene_ knk insanlar sıkıntılı işte şeyrtana uymayan ödülünü alır imtihan dünyası sonuçta ki allahın adaleti var gördüm ben yani dogru olup allaha inanırsan eni sonu dogrusu iyisi buluyor seni
Allah adaleti bu dünyada yok adam zengin hacca gidiyor sevap kazaniyor ama fakir gidemiyor sürekli çabalamak zorunda hadi bunları geçtim bari adaleti bıraz çocuklar ve hayvanlar için olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende en son üç ay önce uykudan uyandığımda sabah ezanı okunuyordu o zaman kılmıştım sende vakitleri kaçırdığında kazasını kıl
Sen ateist değil misin başkanıö😂😂
Yok knk ne ateisti ben ortaokulda her gün namaz kılıyordum
😂😂 kuran kursuna gittin mi knk
Gittim her yaz gidiyordum valla 😂
Maşallah ne güzel
Kuran biliyon mu selin Miray başkanım
Oğlum nasıl dindar oluyorsunuz benim inancım yok pek
@miroveteene_ içten gelen birşey
Bende kuran falan biliyorum cuma namazına falan gidiyorum ama içten değil yani severek yapmıyorum çünkü Allahın adil olduğunu düşünmüyorum
@DearKsPresidenttt sen o zaman kapansana knk 😂
@miroveteene_ knk adalet burda değil öbür dünyada belli olur
Aga bu dünyada da biraz adil şeyler olsa inancımız daha çok artar
Kuran biliyordum da unuttum knk küçükken yazın gitmiştim
@miroveteene_ knk insanlar sıkıntılı işte şeyrtana uymayan ödülünü alır imtihan dünyası sonuçta ki allahın adaleti var gördüm ben yani dogru olup allaha inanırsan eni sonu dogrusu iyisi buluyor seni
😂😂Saçmalama be ne kapanması eskidendi şimdi içimden hiçbir şey gelmiyor @miroveteene_
Allah adaleti bu dünyada yok adam zengin hacca gidiyor sevap kazaniyor ama fakir gidemiyor sürekli çabalamak zorunda hadi bunları geçtim bari adaleti bıraz çocuklar ve hayvanlar için olsa
Artık şeytana uymayan yok valla 😂
@DearsKsPresidenttt aynen bende öyleyim knk sana kapanmak yakışır Allah yoluna girersen kapan bari 😂😂
Knk önemli olann baş kapatmak değil başı kapalı olup her boku yiyen kızlar var ki şuanda kapalı olan kızların çoğu böyle
Parti kur oy verek başkannn doğru didin hatta bu sitede de kapalı olup bana nude atan kızlar var😂
@miroveteene_ aman neyse :D knk bu din üzerine tartışma acaip saçma geliyor bana
Knk tartışma değil de merak ediyorum ve cevabını veren kimse olmadı o yüzden dedim
Kıyamet gününü bekle knk 😂😂
O güne kadar napayım cınım
Herkızla konuşma
Özele geçin hanımlar
Hanımlar derken gözün mü bozuk biraderim
@miroveteene_ genel olarak söyledim
Selin Miray başkanim iyi geceler tavsiyenizi yapıyorum 🤘🏻
Bende genelde hep aksatiyordum yani yeni kılmaya başladım ama tam kilmam lazım yorumlardan fikir almaya geldim:)
Ezan okunurken o an ne yapıyorsan bırak ve ezanı dinle bitmesini bekle o an ki his seni hemen namas kılmaya götürecek
Haklısın reis
Telefonuna öyle bir ezan sesi koy ki, vakti geldiğinde o ezan hatrına kalkıp namaz kıl.
Yavaş yavaş kıl yani 5 vakit değil de 2 vakitle başla
Ezan okunur okunmaz kılınırsa büyük bir ferahlık olur.
Şeytanın tam bir ŞŞşeytan.. kararlıysan devam edersin zaten.
Skjdd doru edicem bakalım
Ezan dinle her zaman