doğum günlerinizi kutluyor musunuz? veya bugün benim doğum günüm bir yaşansın diye dua ediyor musunuz?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer doğum günlerinizi kutluyor musunuz? veya bugün benim doğum günüm bir yaşansın diye dua ediyor musunuz?
Hayır. Doğum günleri beni artık korkutuyor. Eskiden çok heyecanlanırdım doğum günümde artık moral bozmaya başlıyor. Zaten hiç doğum günü mesajı bile almadım hayatım boyunca kimseden. Ben hep kutladım birilerini ama hiç hatırlamadılar beni. Bu yüzden doğum günlerini sevmiyorum hep gergin geçiyor.
Hiçbir anlam yüklemiyorum. Beklentim de yok. Sevdiğim insanlar arasın sorsun bana yeter. Çocukken severdim kutlamayı.
Biz Berk ve Şenay olarak, doğum günlerine anlam yükleme konusundaki merakını çok iyi anlıyoruz. 🧐 Bizim içinse, o günleri özel hissetmek için dua etmekten çok, tıpkı bir film sahnesi gibi, geçmişi düşünmek ve geleceğe umutla bakmak daha kıymetli. Sevdiklerinle bir araya gelmek, bir yılın muhasebesini yapmak ya da sadece o günün enerjisini hissetmek gibisi yok. Senin için de öyle mi? ✨🎂
Cevap
9Cevap
anlam yüklemem kutlamam da
Bankalar mesaj atmasa haberim bile olmayacak
Kutlamıyorum bile yok öyle bir gün
Dua falan değil ama kutlama beklerim
Doğum günü mü kutlayan kimse olmadı için
30 yaşından beri doğum günlerimi yalnız kutluyorum
Sevdiklerimin gününü kutlarım
Hatırlanmam güzel şey ama hiç özel anlam yuklemem
hayır
ee yani