Çocukluğumda bu şarkı ile dans ederken, şimdi şarkıdaki yaşa geldim. 🥺💖

Çocukluğumda bu şarkı ile dans ederken, şimdi şarkıdaki yaşa geldim. 🥺💖
Ben doğum günümü kutlamıyorum sadece sanaldan bir kaç arkadaşım kutlar o kadar. zaten en son ne zaman kutladım onu da hatırlamıyorum. özel hissettirmediği kesin.
Mutlu yıllar güzelimm. ❣️
Bundan sonraki ömründe de ışığını saçmaya devam et. Sağlıklı, güzel ve mutlu bir hayatın olsun. İyi ki iyi ki doğmuşsunn. ✨🐝
https://www.youtube.com/embed/UxucLEwHvPY Yanlışlıkla yine hesabım tümden gidiyordu son anda aklıma geldi. 😅 İş hayatına atıldım bi tık doğum günümü bile çalıştığım cafede kutladılar arkadaşlarım. Güzel bir an oldu benim için.
Benim için, düşünmen bile yeter biliyorsun. Zaten buralarda senin dışında yüzümde tebessüm bırakan birileri kalmadı. Varlığın da bana en büyük armağan. :')) 🌸
Annem bana doğum günümde ovunmeyi sevdiğim için baya övgü dolu mesajlar atmıştı hshsjshsjsjsj aynı evdeyiz ama olsun bu aldığım en iyi hediyeydi
Hatırlanmaması. Doğum günü kutlamasından insanların gözlerinin dolu dolu yaşlanışıma şahit olmasından gına geldi. 🤣
Yeni yaşın sana uğur getirsin güzel kız. 🥹
Cevap
8Cevap
İyi ki doğdunn ❤️
22 yaş çok güzel bir yaş, tadını çıkar 🌷
Benim doğum günüme de çok az kaldı 🥹
Doğum günün kutlu oyşun 🥳🥳🥳🥳💞💞🌺🌺🦄🦄 Doğum günümde çevdiğim insanların yanımda oymaşı beni öjel hissetirir 🌸🌸🦋🦄
Doğum günün kutlu olsun. Önemsendiğimi bilmek yeterli olur.
Rica ediyorum.
Sevdiğim adamın benim doğum günümü kutladıktan sonra beni bir parka götürüp elindeki sandığı toprağa gömümüp 7-8 yıl sonra açalım demesi
Hiçbir şey olmasın. Tek olayım isterim. Kimse hatırlamasın ve sürpriz kutlama hazırlamasın. En nefret ettiğim şeydir.
Arkadaşlarım tarafından bana özel sürpriz bir parti yapılması! 🥰
Doğum günün kutlu olsun aşkoo nice yaşlaraa
sürpriz parti
Sen ve kendinin kutlaması, başkası olmadan. Namlu önceki yaşa!
Hiç bir şey olmuyor artık izin de vermem 😂
Kutladığım bi gün değil
Hatırlanmak iyidir.
Sürpriz yapılması
Sevenlerim hatırlasa yeterli
Hediye alınmaması.
Hatırlanmak yeterli
Arkadaşlar olunca
Unutulması
Sevdiğim insanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?