Sağolsun KS yönetimi sayesinde yolun yarısına geldiğimi hatırladım. Geçtiğimiz yılın dökümüne bakarsam yaşadığım süre içinde en acı olayı yaşamış olmak, daha bir olgunlaştırdı.
Biz kızlar için babaları ilk aşkları, ilk güvendikleri dağlarıdır. Evleneceğimiz, sevgili adaylarını da babamıza göre severiz aslında.
Babam. İçimin yangını olan dağım. Seninle birlikte hayatımı da toprağa verdim ben. Neşemi, hayallerimi. Herşeyi..
Neyse sizi daha fazla sıkmak istemiyorum. Sadece tek tavsiyem, babanız yanınızdaysa gidin sarılın, gölgesine sığının.
Doğum gününüz kutlu olsun.. mutlu sağlıklı bir yeni yaş diliyorum. doğum günleri benim için bir anlam ifade etmiyor yani kendi doğum günüm için konuşuyorum çünkü ben uzun zamandır kutlamıyorum zaten kimse de kutlamıyor bu yüzden de sıkıcı geçiyor
Doğum günleri hayatın ne kadar acımasız olduğunu ifade ediyor hem yaş alıyor hem de daha bir sorumluluğu getiriyor. Hemşerim böyle işte bu arada yeni yaşının hayırlara vesile olmasını temenni eder. Baban için Allah'tan rahmet diliyorum.
doğum günün kutlu olsun. benim için takvimdeki diğer günlerden hiçbir farkı yok doğum günlerinin. başka bir takvim kullanıyor olsaydık doğum günümüzü başka bir gün kutluyor olacaktık. o yüzden özel bir anlam yüklemiyorum doğum günüme.