İyi geceler çikolatalı lokmalarım. Bugün doğum günüsü kızıyım. 👸 🎉 Doğum günleri eskisi gibi mutlu etmiyor çünküsü yaşlanıyorum. 👵 Ama yine de bir miktar heyecanlıyım. Bence doğum günlerini özel kılan şey hatırlanmak ve frambuazlı yaş pasta. 😂 🎂 Sizin için doğum günlerini özel kılan şey nedir?
Bugün benim doğum günüm! Doğum günlerini özel kılan şey sizce nedir?
Doğum günün kutlu, her şey gönlünce olsun öncelikle. Sağlıklı huzur ve mutluluk dolu yaşlar dilerim. Doğum günlerinin pek bir özelliği yoktur aslında. Hayatındaki sayıların kendine hasıl olanını bir adet daha büyütüyorsun sadece. Önemli nokta fikirlerin ve hayallerinin de büyümesi ya da küçülmesi. Eğer ki yaş aldıkça hayata daha da bağlanma sıkı sıkıya sarılma isteğiniz varsa yaşlanmak korkunuz olmaz. Her bir andan mutluluk duyarsınız, zevk alırsınız. Yolunuzu buna göre çizersiniz. Planlarınız daha farklı olur düşünce yapınızın olgunlaşması evresinde. Ama eğer "Ben artık yaşlandım!" diyip sadece hayatınızdaki bu sayının artmasıyla mutsuz olursanız orası biraz sıkıntılı işte. Doğum günleri kişiye benliğinin önemini hatırlatır belki de kendimizi mutlu etmeyi sevdiğimizden önemsiyoruz böyle günleri.
Ben doğum günlerimi kutlamam. 14 Mayısta doğdum, 13 Mayıs Soma faciasından sonra kutlamama kararı aldım.
Nice mutlu, umutlu, huzurlu ve en kötü gününüzde bile tüm sevdiklerinizin yanınızda olduğu senelere inşallah :) İyi ki doğduğunuz güzeller güzeli rehberimiz :) <3
en son doğum günüm anneannemin cenazesine denk gelmişti. Ayrıca cenazede dayımla yengem kavga etmiş, dayım annesinin cenazesini terk edip basıp gitmişti. beklentilerim çok düşük yani, onu demek istiyorum. Ama sen tabi iyiki doğmuşsun cici kız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Doğum günün kutlu olsun 🎊 Yeni yaşın sana mutluluk getirsin 🎉
Doğum günlerini özel kılan şey, sevdiklerimle bir arada olabilmektir 🌺
Yani anlamlı çünkü dünyaya geldik daha nolsun. Dünyaya gelmek yaşamak gibi bir fırsat geçti elimize. Annemiz babamız belki stres yaptı doğacağımız gün sevindiler heyecanladılar vesayre yani duygysal olarak bence çok anlamlı. Hayırlı ömrümünüz olsun mutluluk diliyorum.
öncelikle doğumunla dünya ahengini tamamlamış ve daha güzel olmuştur çünkü bu dünyanın bir parçasıda sendin sen bu dünyaya gelmekle bunu tamamladın. o yüzden en üstün varlık olarak sen iyiki doğdun🎂🌸🌹🌸 🎂iyiki varsın🐥 varlığınla dünya ahenkleşip dahada güzelleşti, 🌞🌈bu güzel dünyada mutlu bir hayat yaşaman dileğiyle.🌈💐🎂 iyi geceler.
Doğum günleri bana göre kapitalist sermayenin oyunudur keza diğer özel günler için de aynısı geçerlidir ama ne kadar kapitalizmin oyunu olsada senede Bir gün önemsenmek her insanın hoşuna gider kapitalizmin de bazı güzellikleri var işte yine de ben kutlamıyorum uğraşamam öyle şeylerle zaten annem bile doğum günümü hatırlamadı gülsem mi ağlasam mı KS mesaj attı doğum günün kutlu olsun diye annem hatırlayıp iyi ki doğdun oğlum bile demedi gel de kırma kafayı. Özetle Ben bu tip şeyleri sevmem ama duygusal insanları mutlu eder bu günler.
Doğum günün kutlu olsun senin olduğun bir dünya en az senin kadar özeldir işte doğum gününü bu özel kılar mutlu bir gelecek huzurlu ve aşk dolu bir dünya hayatı diliyorum
Öncelikle doğum günün kutlu olsun ve sonraləkla doğum gününde yaş ilerledikce kötü oluyor fakat sevdiklerimin güzel mesajları beni her zaman mutlu etmişdir
Ben hayatımda hiç doğumgünü kutlaması yapmadım. Bir insan yaşlanışını neden kutlar ki? Sadece iyilik ve sağlık dilemek amaçlı bir temenni verir o kadar. Nice yaşlara..
En İyi Cevaplar