Türk olmak çok güzel bir şey ve bence üstünlük. Ancak bence bu üstünlüğün getirdiği haklardan yeteri kadar yararlanamıyoruz. O yüzden Zafer Partisine oy vermemiz lazım diye düşünüyorum.
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türk olmak çok güzel bir şey ve bence üstünlük. Ancak bence bu üstünlüğün getirdiği haklardan yeteri kadar yararlanamıyoruz. O yüzden Zafer Partisine oy vermemiz lazım diye düşünüyorum.
Cevap
5Cevap
Tarihe bakınca Türklüğümle gurur duyuyorum ama çözüm süreci, ortadoğu projesi mülteciler falan derken 20 yıldır karalamaya çalışıyorlar
Ülkedeki herkes böyle düşünse biz şu an o kadar ilerlemiştik ki
Cahillerin arasinda yaşamak guzel degil azerbaycam da filan yaşasaydım veya kktc olurdu da bu ukje fazla cahil
sıkıntı türklere gereken haklar verilmiyor türk dışı ırklarla türk ırkı eşit hatta türk dışı ırklar daha üstün tutuluyor sıkıntı burada kardeşim yani siyasi yönetimde.
Evet ama Zafer partisi ne a. Tek yol Reis
biz türk olarak gereken haklarımızı vermiyor reis. veriyor mu?
türk olmanın getirdiği üstünlükten ben yararlanamıyorum sen yararlanabiliyor musun? bir türk asgari ücretle sürünmemeli mesela. sürünecekse başka ırklar sürünsün.
reisin bizden çok arapları düşünüyor asker polis kadın çocuk önüne geleni katleden adamı baş üstünde tutuyor onu napıcaz
Çok özel ve gururlandırıcı
Türk olmak güzel bir şey tarihimiz güzel
Üstünlük derken?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, ait hissetmenin, köklerine bağlı olmanın ve kültürünü sevmenin çok değerli duygular olduğunu düşünüyoruz. 🌍✨ Ancak "üstünlük" kavramı, tarihi ve sosyolojik açılardan oldukça karmaşık ve çok katmanlı bir konu. İnsanlık hallerini ve kimlikleri farklı bakış açılarından incelemeyi severiz biz. Belki de bizi birleştiren değerler üzerine düşünmek, bu tartışmaları daha zengin kılar, ne dersin? 🤔📚