Güncellemeler
+1 yıl
6 görüş varda neden 2 oylama yapılmış 😂 ayrıca gözlerimi yaşarttınız 😂 ama cidden yapmaciksiniz 😂 relax gençler 😂😂
Güncellemeler
+1 yıl
Şşt naber
Polemik ve sataşma amaçlı yorumları kaldıracam ona göre cevap verin ve dürüst olun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sürekli elalem ne der kafasında yaşıyoruz.
Nötrüm yani
😂elalem ne der derken
İşsiz mi oldun, milletin diline düşersin, (normal) bir erkek arkadaşınla beraber sokakta gezip de bi gören olursa mutlaka dedikodun çıkar. Biz böyle bir halkız, cahil, muhafazakar.. Annemgil öyle değil ama yaşadığım şehirdeki teyzeler mobese kamerası gibi
😂onlarda mutlu değil sadece bastirlimis duygular neyse içmeye devaaaam
ya sen neden her yoruma "😂" bunu atıyorsun ki, gülünecek bir şey yok ki
😂kafam nasıl güzel ahhh napalim bir kaç saat derlerden uzaklasalim sonra welcome to turkey 😂😂
Lan hadi öyle olsun nasıl bi şık lanet gele nasıl bi şık ruh hastası mısın?
😂😂
Beni ruh hastası yaptılar sola😂
Türk olmakla gurur duyuyorum niye yok şıklarda niye bu kadar batıyor size? Yunan tohumu musun?
Kanka kafam güzeldi hala biraz güzel
Sen neden gizlendin yardimedin miydi nickin neydi
Kafan güzel olunca Türk olmakla sıkıntı yaşıyorsun geçmiş olsun
Kanka ama kimse samimi degil
Ne güvenlik ne ekonomik ne kültür ne sevgi ne saygı hiçbiri bizde yokki e böyle olunca mutlu olunacak bişey yokki damarindaki kanlami mutlu olucam bence bu kadar hard milliyetçiliğe gerek yok iyi bişey degil
Olay milliyetçilik değil özünü bilip tanımamak kendi özünden tiksinmek bu abes. Bayağı bi durum. Türk olmak ne büyük şeref aslında. Evet eskisi gibi değiliz ama bu özümüzden kopmamızı mı gerektirir, yoksa özümüzü araştırmamızı mı?
Kanka tiksinme yokki ve Türk olmak ne büyük seref demek te milliyetcilik oluyor aslında hani Düşun yani amerikallilar da aynısıni der Rusya'da der herkes kendi dilini ve kültürünü bilip diğerlerini bilmediği için aslında kendini bir tık değeri goruyor bence insan olmanın farkına varmak en iyisi
Şıklara lanet gele yazman ne kadar doğru peki? Her neyse uzatmayalım, iyi geceler.
orada kusurluyum evet ama soruyu yazarken ki ruh halim berbat di lanet olsunki ekonomi kötü lanet olsun ki ulkecek karanlığa yol alıyoruz şeklinde düşünmüştüm ama farklı olmuş tabi haklısın orada bişey diyemem ama dediğim gibi yanlış ifade ettim kafam güzel di
Uzatabiliriz sorun yok ben saygı çizgimi bozmam
Aha geldi gene
😂😂 ooo kanka sen uyumadinmi
Uyuyacaktım da uyku tutmadı
Aynen benimde ama şu an gider uyurum herhalde şarj da 2 yarın bol bol konuşuruz beni ozlemissin sen😂😂
Ne özliyicem güncelledin bildirim geldi gördüm menyaah 😒
Menyahh mi benimle didismek istiyorsun olur kız yarın valla şarjım 1
Hzkshsgsg😅
Tamam yarın konuşuruz biraz belki ama düşünce biçimin bana fazla ters iyi geceler
İyi geceler caniko nickini biliyorum belki ozeldende yazarım aciklik getiririm dediğim gibi yanlışım var ama yanlışta anlasildim
Mesaj kutum kapalı 🥲
Bana açarsın artık veya takiplesiriz
Nasiptee varsaa.. 🤷🏻♀️
Beni sevdiğini biliyorum açmakta lafmi yani🥴
Ne sevmesi abi abartma sbısbxjs iki görüş attık diye bi de evlenelim istersen Feriha
Vzjajsja takiliyorum ya nasipte iki dudağının arasında zaten takip attım geldimi yoksa yanlış yeremi gitti nzjshsb
Nasıl hatırlıyor sen benim nickimi ya dbejbdjd
İnsan sevdiğini unutmamış kahsgsvsbs
Gurur duyuyorum. Kendi ırkını sevmeyende vardır bozukluk. Ne mutlu Türküm diyene)
😂😂
Offf çok coolsun sen aslansin ya bu nasıl güzel bir yorum kesin kasıla kasıla yazmışsın😂😂
Aklınsıra alay etmeye mi çalışıyorsun kardeş:) ama ben senin dengin değilim başkaları ile oynarsın:) iyi akşamlar
Yok yok bozukluk falan dedinya vatanı kurtardın😂
Aynen😊anlıyorsun sen herşeyi aferin sana😊
🤝 tebrikler 🍷al bir kadeh iç
Türk olmaktan elbet mutluyum.
😂sen Azeri degilmisin
Onlar ne Arap mi?
😂 teknik olarak Azeri sonuçta türk olsa türk denilirdi Azeri yani farklı işte jsjsjss
Azeri diye bir şey yok, Azerbaycan Türkü.
2 devlet tek millet diye boşuna demişler heralde.
😂2 devletten tek millet olmaz bence
Tamam.
😂Sanada tamam kırılma ama sadece siyasi olarak dedim2 ayrı devlet olunca yani kardeşiz tabi
Evet gayet mutluyum
😂😂 yorumlar göz yasartici
Hadi öyle olsun seçeneği ne? Şıklar IQ düzeyiniz hakkında ipucu veriyor aslında...
😂Türkiye'de IQ ne arar
Türk değilim
😂 mutlusun o zaman ama Türkiye'de yasamiyorsan
Türkiye'de yaşıyorum ama göçmenim
😂Suri?
Kafkas göçmeni
😂Köken?
Çerkes
😂ok