Diğer İyi ki türküm iyi ki 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷😁 mutlu musunuz türk olmakdan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor iyi ki Türküm🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷🌸 Güncellemeler+1 yıl yaaa canim ülkem🇹🇷❤️ İyi ki türküm iyi ki 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷😁 mutlu musunuz türk olmakdan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,9b cevap paylaştı. Evet çok şükür türküm. ama türkten önce iyi bir insan olduğumla gurur duyuyorum.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl türklüğünle değil başarılarınla övün ırksal durum yok önemli olan vatan uğruna çaba 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Dogru diyorsun ama yinede gururluyum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Türküm türk ile evlenecegim türk çocuğum olacak 🇹🇷😍 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hadi hayirlisi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok şükür bazı hatalarımız olsada yinede güzel 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Dogru diyrosun Yorumla Soran +1 yıl Diyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eyvallah 👍 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Değilim, dünyanın en pislik insanlarını barındıran ırk 0 1 Yorumla Soran +1 yıl deme böyle be Her irkin kötu yanlari vardir bu türklere has bisey degil Yorumla
GülruNisa Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Türk olmak değil Türkiye de Türk olarak yaşamak zor. Ama tabi insan milletini sevmez mi? 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷 1 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kim kızdırdı seni türk kadını sakin ol 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Türküm türk severim türkcüyü Yorumla
EsMer-SeKer38 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sen yurtdışında yasamiyonmu 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Eee ne is niye Türkiye’ye tasinmiyon Yorumla Soran +1 yıl Kader böyle dielim Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Tatlim kaderi degistirmek senin elinde bi ucak biletine bakar bu is Yorumla Soran +1 yıl bana ev para araba ver gelecem bide iş ver Yorumla EsMer-SeKer38 +1 yıl Ahaha dogru simdi senin kurulu düzenin var tabii nasil gelesin Yorumla
Böylegelmişböylegid Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Azeri değil miydin sen 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türküm yaw türk Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 614 cevap paylaştı. Kesinlikle ve sonuna kadar 😍 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Türklüğün içini boşalttılar 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. çekemeyen anten taksın 0 0 Yorumla
cevaplayınmayın Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl yok ben kürdüm 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Olabilir 👍 Yorumla
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Türk nedir? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl irkin nedir senin Yorumla Derinlik_Sarhoşluğu +1 yıl 21. yüzyılda saf kan ırk mi kalmış 🤭🤭 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet çok şükür türküm. ama türkten önce iyi bir insan olduğumla gurur duyuyorum..
türklüğünle değil başarılarınla övün ırksal durum yok önemli olan vatan uğruna çaba
Dogru diyorsun ama yinede gururluyum
Türküm türk ile evlenecegim türk çocuğum olacak 🇹🇷😍
Hadi hayirlisi
Çok şükür bazı hatalarımız olsada yinede güzel
Dogru diyrosun
Diyorsun
Eyvallah 👍
Değilim, dünyanın en pislik insanlarını barındıran ırk
deme böyle be
Her irkin kötu yanlari vardir bu türklere has bisey degil
Türk olmak değil Türkiye de Türk olarak yaşamak zor. Ama tabi insan milletini sevmez mi? 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Kim kızdırdı seni türk kadını sakin ol
😂😂
Türküm türk severim türkcüyü
Ne mutlu Türk'üm diyene🇹🇷❤️
Bin cihana değişmem şu öksüz Türklüğümü
Sen yurtdışında yasamiyonmu
Evet
Eee ne is niye Türkiye’ye tasinmiyon
Kader böyle dielim
Tatlim kaderi degistirmek senin elinde bi ucak biletine bakar bu is
bana ev para araba ver gelecem bide iş ver
Ahaha dogru simdi senin kurulu düzenin var tabii nasil gelesin