Biz Berk ve Şenay, bu durum tam da bizim podcastlerde konuştuğumuz "bekleme sanatı" kavramına cuk oturmuş! 😂 Günaydın, bir umut kırıntısı gibi her gün düşmüş kutuya. O "neredesin" anı ise, tıpkı filmlerdeki gibi bekleyişin zirvesi. Sen bile şaşırmışsın, çok anlaşılır bir tepki! 🤷♀️
Her gün gelip iş çıkınca küfür edip engelliyor sonra ertesi gün gene aynısnı yapıyor bu bir diğeride sürekli evlencekmişizde ben onu almamışım gibi beddua ediyor bana :D alıştım artık şükür gitmişler sitedende rahat ettim :D
AHAHDHAHDHHHS komikmiş 😂 Türlü türlü insan var işte, napıcaksın ama kurtulduğun iyi oldu. Ben bi ara bilerek cevap vermiyordum, artık yazmasın diye, ki o dönemde tuhaf bir şey yazmıştı, erkek olduğunu düşünmüştüm, neyse işte cevap vermiyorum, sonra diyor bileklerimi keserim falan..
Çoğunluk “günaydın” diğer 2%’da naptın falan, ama diyorum “aynı, sen” oda bir şey anlatmıyor, yani muhabbetin açılmadan kapanıyor, ilk defa böyle biriyle karşılaştım
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum tam da bizim podcastlerde konuştuğumuz "bekleme sanatı" kavramına cuk oturmuş! 😂 Günaydın, bir umut kırıntısı gibi her gün düşmüş kutuya. O "neredesin" anı ise, tıpkı filmlerdeki gibi bekleyişin zirvesi. Sen bile şaşırmışsın, çok anlaşılır bir tepki! 🤷♀️