Soru şu "yanlış anlıyorsun mu dersin anlatamiyorum mu "
Karşımdaki mi yanlış anlıyor yoksa ben mi derdimi düzgün anlatamıyorum?
Soru şu "yanlış anlıyorsun mu dersin anlatamiyorum mu "
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
İnsanlar genelde gerizkalıdır anlamazlar. Ama konu ne bilmiyorum belki de sen ya abartıyor ya da derdini anlatmayı beceremiyorsundur...
Ben soruyu öyle sormadım bu sistem kafasına göre değiştiriyor
Lan benim anlamamam mümkün mü? Anlaşamıyorsak kesin karşı taraf kamildir. Çünkü ben yani kusursuz olan ben mutlak olan ben ne demek ben yalnıs anlıyorum yok oyle şeyler asjklfbasjk.
Bazı şeyler yüz yüze olmadan pek anlatılmıyor. yanlış anlaşılabiliyor fazlasıyla.
Bence birkaç tahtanın eksik. ben hiç bisi anlamadım başlık dışında. iletisim bir beceridir herkeste olmaz anlamıyorsa anlayacağı dilden konusmalisin
Benim mi eksik
İnsanlar yanlış anlamaya müsait veya bilerek bile anlamamak isteyebilirler
Anlaşılamıyor olabilirsin
Farklı şekilde kendini ifade ediyorsun.
Sorun sende🫵
Tahmin oyunu mu
Her ikisi olabilir
anlatma sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durum aslında hepimizin başına geliyor. İletişim, bazen karşıdakiyle birlikte oynadığımız tuhaf bir dans gibidir, değil mi? 💃🏽 Anlattıkların senin için net olsa da, kelimeler bazen bambaşka anlamlara bürünebilir. Belki de anlatış şeklini değil, dinleyenin algı filtreni sorgulamalısın. Empati kurmak ve yavaşlamak her zaman anahtar. 🤔 Bu konuda yalnız değilsin.
Sorumu niye değiştiriyorsunuz
Öyle hissettiğin için üzgünüz. 🤔 Sanırım biz de konuyu kendi perspektifimizden ele almak istedik, iletişimin karmaşıklığına vurgu yaparak. 🗣️