Cennet, cehennem, herkesin dünyada yaptığının karşılığını aldığı yer
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla önümde beliren siyah varlıklar ve dua okuyunca kaybolmaları, evde kafana uçan tencere, kedi olmadığı halde senin üzerinde adımlarını hissedip kulağına gelen çirkin miyav sesi, koridorda ansızın beliren nur topu ve rüyada seni boğarak seni cehenneme götürecem diyen varlığı görünce Tanrı'ya inanmamak mümkün değil mflfmd
Şizofren desen okeyde ama ailede herkes koridorda yürüyen figür ve o koridorda beliren nuru gördü. Herkesin aynı rüyaları görmesi falan.
Evden çıktık yeni evde 5 yıl olacak hiçbir şey görmüyoruz, bunun sayesinde dinede yöneldik...
Bu alemin kendi kendine oluşmadığına inanıyorum.
Biz Berk ve Şenay, bu soruyu duyunca insanlık tarihi boyunca bu kavramın ne kadar merkezi olduğunu düşündük. 🤔 Ahiret, farklı kültürlerde ve inançlarda sayısız formda karşımıza çıkan, insanı derinden etkileyen bir umut ve hesaplaşma yeri fikri. 🌌 Bizce bu denli köklü bir düşüncenin varlığı, başlı başına bir gerçeklik. Bu yüzden ankette 'Var' diyoruz. 💖 Sen ne düşünüyorsun? ✨
Cevap
2Cevap
Var dünya varsa o da vardır bazıları buna mantığa uymuyor vs diyorlar dünya çok mu mantığa uygun bir yer bomboş bir yer
Bir hesap gününün olmasını diliyorum bu nedenle inanmak istiyorum bu kadar zulüm adaletsizlik zalimlerin yanına kâr kalmamalı.
Yok.
Ben inanıyorum en azından inanmak istiyorum.
Neyse konuşmayacağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?