Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
İnanıyorum evet.
İnsanların genellikle ortamlara rahatça girip uyum sağlayabilen, sosyal ve sevgili bulmak konusunda şanslı insanların *bu normal bir insan olamaz, onda bizim istesek de sahip olamayacağımız bir şey var, işte şeytan tüyü* şeklinde kendilerini rahat ettirmek ve bir şekil kıskançlıklarını belirtmek amacıyla kullandığı bir nevi tabir 😅😅
Şeytana tüyü diye Bir şey var mıdır bilmem ama hangi amaçla kullanıldığını biliyorum ve benzetme gayet yerinde. Şeytanın tüyü var diyerek insanları şeytanın hemen etkisi almasından dem vurulmuş ki bence harika bir benzetme.. Bazı insanlar vardır hepiniz karşılaşmışsınızdır ortama girdiğinde bir anda sıcak tavırları, kendinden emin konuşmaları, sempatik gülümsemesi ve içinizi ısıtan doğallığı ile bir anda herkesin sevgilisi olurlar. Etkileyici bir konuşmacıdır ve hemen akılları hipnotize edercesine bulandırır ve etkiler. Bu açıdan bakınca şeytan tüyü olan kişilerin olduğunu herkes rahatlıkla söyler. Bende de olduğunu söylerler kolay kolay kimse küsmez küsse bile konuşunca hemen affederler😊 yeni tanıştığım insanlarla çok çabuk yakınlık kurarak belli bir samimiyete ulaşabilirim. Şeytan tüyü dedikleri şey aslında insanın yıldızının dişiliği bunun bir benzeri de yüksek enerji ve Enerji kanallarının yani çakra açıklığı her insan isterse girdiği ortamda kabul edilebilir yeterki enerjisini doğru kullansın ve insanlara itiic gelecek kadar ukala olmasın...
Evet inanıyorum. Bir insanın kendine has bir aurası var. Bu onu çekici kılıyor. Bu konuda aslında seksüel olarak değil. Arkadaşlık, dostluk ve insan olarak farklı bir kalıba sokuyor. Ne olursa olsun insan bu tür insanlara küs kalamıyor. Konuyu uzatamıyor.
Şeytan tüyünün varlığına inanıyorum fakat devamlılığına inanmıyorum, belki de bende son kullanma tarihi erken bitiyor olabilir.
Çok çok etkisinde kaldığım insanların başlarda her yanlış davranışını ekarte edip bunu olumlu yöne çevirmeye çalışmak gibi canım mevcut. Zaten Şeytan tüyü olan insanlar bunu çok iyi başarıyor. Bir zaman sonra o sis perdesi bende çabuk aralanıyor ve gerçekleri görmek çok zamanımı almıyor.
Ondan sonra zaten o şeytan kişisinin tüyünü cımbızla çekiveriyorum veee o insanı kolayca hayatımdan çıkarabiliyorum. 😊
Bende şeytan tüyü olduğunu düşünüyorum. İnsanlarla kolay işetişim kuran ve çabuk samimiyet ortamı oluşturan biriyim. Ve insanlar bana çabuk güven duyar. Bu açılardan bakınca şeytan tüyüne inanırım ve bende de olduğunu düşünürüm.
İnanıyorum ve çevremin ayıkmasıyla kendimde olduğunu da fark ettim. Genel olarak pozitif ve sosyal olunca oluyor bence, her ortamda rahatlıkla yer alabilirim ve insanlar da bana kolay alışır.
Kesinlikle inanıyorum. Bazı insanlar da özellikle var. Etrafında çoğu insan onun etrafına toplanır. Onu samimi bulurlar. Ama bu şey bende maalesef yok. Keşke bende de olsaydı dukdldl.
İnanıyorum bazısının tipi beni çay içtiğim ibrahim abiden daha kötü ama herkes seviyo nedense anlamadığım şekilde :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yakışıklı yiğido ya. Kesinlikle inanıyorum. Çok denk geldim sanki insanları kendilerine çekiyorlar. Bir de edindiğim tecrübeye dayanarak; bu insanlar genelde aslan burcu mensubu olanlar oluyor.
Kesinlikle inanıyorum tip olarak asla tipim olmayan yoldan geçse bakmayacağım kısa boylu eski erkek arkadaşım için bitiyorum su an bunun baska açıklaması olamaz