Güncellemeler
10 gü
Bende o yüzden Türkiye deki kapalı kadınlaesan nefret ettim hepsi cumhuriyet düşmanı Atatürk düşmanı Hayvan düşmani tek dertleei Filistin Gazze olmus madem tek derdinşz orası gidin oraya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayvan düşmanlığı demeyelim mama lobisi ve CHP tayfası köpekleri toplayıp yoksul mahallere bırakıp belediyeler den fonlanan paralarla mama adı altında paraları cukka yapıyorlar
Kediler ne yaptı sana vicdansız
Şaka gibi ama gerçek sorunları ne anlamıyorum bana da itetapar diyorlardı mesela
Genelde kapalı oluyolar erkeler de AKP'li
Bir de #sokaktabaşıboş olmaz falan diyorlar
Allah sorsun
Olmaz tabi olur mu? Kafanız iyi mi
@Abuzerkmrc78 siz doğayı talan edip binalar diktiniz, doğa onlarında evi. Nereye gitsinler peki? Sizin refahınız için öldürelim mi? Sizin binalarınız yokken o hayvanların eviydi orası, onların yuvasıydı. İşgal ettiniz resmen evlerini.
Sen iyi misin? İnsan dediğin zaten böyle yaşar. Yaşamak zorunda. Bina dikmişiz. Sen yılanın yuvasına gidip burası köstebegin diyo musun? İşgal etmekmiş bak sen. İyi uyum içinde yaşayalım her gün binlerce kişiyi kovalasın yakaladıklarını ısırsın parçalasın.
@Abuzerkmrc78 insan dediğin böyle yaşarmış😂 binalar olmadığı dönemdede iyi yaşıyorduk hayvanların yerini işgal etmediğimiz zamanda. Eee peki hayvanlar napsın? Doğa her canlı içindir. Ekosistemi çökertemezsiniz. Onlarında yaşam hakkı var. Sen kimsinde doğa ananın canlılarını kovmaktan bahsediyorsun? Sen olmadan önce yaşıyordu hayvanlar şimdinin sokaklarında
@Abuzerkmrc78 İnsanlar şehirleri kurmadan önce bu topraklarda hayvanlar yaşıyordu. Birçok türün yaşam alanını biz değiştirdik. Bugün sokak hayvanlarının büyük kısmı da insanların terk etmesi ve kontrolsüz üremesi nedeniyle sokakta. Bu yüzden burası onların evi değil demek, sorumluluğumuzu ortadan kaldırmıyor.
E be zkik git mağarada yaşa o zaman. Doğaymış dengeymiş. Ormanda domuz görsen altına yaparsın. Bir köpek aç olsa 2 lokmada yutar seni burada caz yapıyon. At telefonu çöpe vazgeç günümüz konforundan öyle hak vereyim sana. Böyle samimi gelmiyor.
@Abuzerkmrc78 daha normal üslüpta bile konuşamayan birine bir şey anlatamam. Ben mağara falan demedim. İstediğin kadar ağla doğa ananın canlılarını mahvedemeyeceksin. Köpekler haklı, onların evini aldıysak sonuçlarına katlanıcaz.
Aklınla değil makatınla düşünüyon üslubuma laf ediyon. Dediğim çok basit. Bu sistem doğanın canına okuyorsa sistemin dışında kalabilirsin. Sistemin konforundan mahrum kalmayıp sistemi eleştirmek ılık gtlülüktür.
@Abuzerkmrc78 benim doğa için neler yaptığımı bilmeden konuşamazsın. İkile şimdi. Sistemide değiştiricez merak etme.
Ne yaptın doğa için? Köpeklere mama mı verdin djxndjx. İki ağaç mı diktin ne yaptın?
@Abuzerkmrc78 Senin yapmadığını. İkile şimdi. Kendimi sana açıklamak zorunda değilim ampül baş
Ampül baş ne alaka. Yok açıklayamam ama doğanın fedaisi benim. Yok şu yok bu. Git pet şişe toplayıp 1 liraya otomata at onun parasıyla aç bitir salam ver köpeklere. Senin kalemin olan işler.
İşte bize yaptıklarında şikayet ediyoruz onlar kendini savunamıyor diye
bazilerinin gücleri sadece onlardan zayiflara yetiyo ego oksamasi, bazileride cok cocuk öldü veya yaralandi diye..
Ee hırtlar tarafından dada birsürü çocık öldü ozaman hepsinş idam edelim
Çoğunlukla erkek olduğu gerçeği peki kadınlara hayvanlara ve çocuklara bunları yapan erkekler oluyor yine
celiskeli düsüncelere sahip olan bir ülkesiyiz maalesef, bunu yüzlerine söyleyince ya cevap vermiyolar ya da ayni sey segil diyop gecistiriyolar. ülkede yargilanmiyplar ama insallah allah adaletinde yargilanirlar
@Denizkızı2563 kadınlarda genelde kapalı olanlar zayen onlar cumhuriyet de düşman
bende kapaliyim ama öyle düsünmüyorum
Kapalı olanla ne alakası var sjsjsj sivri zeia
@Denizkızı2563 çok alaka geçen gördüğüm hayvan düşmani kapalıydı
Benimki de acikti napican şimdi jesjsjjs
Türkiye Teksas oldu parası olan kacsin
Yav uyutsunlar hepsini
Senden başlayım bir Arap seviciden kurtulız
Arap sevicilikle ne alakası var.
Detaylı inceleyelimmi