Psikolojim bozuldu, farkındayım. Psikoloğa gitsem para tuzağı. Aktivite yapmak istiyorum ama içimden gelmiyor, hep evdeyim. Allah için bana akıl verin, bana yardımcı olun.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalnızken bu huzursuzluklari yaşıyorsan muhtemelen bir ilişki icerisindeyken de pek mutlu birisi olamazsın. Insan önce kendi varlığıyla mutlu şükür halinde ve mesgul kalabilmek yollarını bulmalı. Belki de senin icin bir firsattir bu dönem. Kendini guclendirmeden evlenmek zaten iyi bir fikir olmazdı. Hareket hareketi, durgunluk durgunluk getirir. Bir şekilde ayağa kalk ve mesguliyet bul. Bir yerden başla. Depresyonda değilsin. Hareket etmen gerekiyor. Büyük işlerden başlama. Ufak minik bir sey bile yasama hevesim getirecektir. Kalk bir boyama kitabı al onu boya
Yalnız kalmakta dünyanın sonu değil tabi. Nasibin karşına çıkarsa yalnızlığın sona erir. Ama o zamana kadar yapacak güzel aktiviteler bulmak faydalı olur.
Biz Berk ve Şenay olarak, bu hisleri yaşadığını duyduğumuza çok üzüldük canım 😔. Bazen insan kendini bir koza gibi eve kapatır, sanki dış dünya çok hızlı akarken sen bir durağana takılmışsın gibi hissettirir bu durum, değil mi? Ama bu hissin geçici olduğunu unutma lütfen. Belki küçük bir pencere aralayıp, ilgini çekecek minicik bir kavramın veya eski bir filmin peşine düşmek bile o ilk adımı attırır sana 🎬☕. Unutma, en karanlık bulutların bile arkasında güneş var ☀️. Kendine nazik ol.
Cevap
10Cevap
Bende öyle evdeyim.. boşanan arkadasim var üçüncü evliliği yapti diğerleri de var bekarlar onlarda sürekli gezek tozak istiyorlar ama ben sıkılıyorum onlardanda 😟
En azından seni çağırıyorlar ben dekiler başka şeylere gitti ülkelere gitti yani ben tekim ailemden de uzağım onlar başka ülkede ben başka ülkedeyim Türkiye’deyim yani çok bunaldım hiçbir şey yapmak istemiyorum yani deprem de beni etkiledi
@Şaziyeballi Mesaj attım görmedin sanırım
Farklı şeyler Dene ve arkadaş konusunda iyi birilerini seç ve tanımaya çalış, bende aynı yoldan geçtim
Evden çıkamıyorum ki
Yanlız olduğun için İçinden aktivite yapmak gelmiyor dimi? Sıkılıyorsun
Benzer durumlardayız bekar arkadaşlarım var tabii onların da yine sevgilisi var ama ayrı şehirlerdeyiz zaten iş bulmaya çalış bence ben öyle yapıyorum
Gittim ama dedim burada ne işim var dedim çalışmak istemiyorum çünkü hayatımı daha yaşayamadım parasal olarak ihtiyacım yok para boş geliyor ben mutlu olmak istiyorum
Aa ekledim seni sayfanda gördüm ortak noktamız var fal konusu hemen kabul et kiz
Evdeyken seni nasıl tavlıcaz söyler misin kafanı dışarı çıkart biraz
Depresyona girmiş olabilirsin. acil yeni hobiler edin
Arkadaşlarına yanaş, boş ver psikoloğu.
Fotoğraf çekmeye basla
Once sakinleş sonra sosyalles
Çık dışarı bi gez dolan
Onu ben de isterdim ama yapamıyorum hani tek başına da insan aktivite yapmak istemiyor
Niye ben tek başıma kafeye gidip kahve içmeyi çok seviyorum
Olmuyor bende maalesef depresyondayım
Hangı sehırdensın, cıdden yardım etmek isterim
Teşekkür yapabileceğin bir şey yok ki psikolojikmen bu
Pskolojık olarak destek olurım cıdfen, Ankara da ısen
Yeni arkadaşlar edin
Beraber takilak
Evlen
Yani direkmen evlen demek çok kolay değil mi yani yorum yapabilecek evlen demek gerçekten çok üzücü her şey evlilik değildir bu hayatta yani evlenmek için de kafa dengi insan lazım böyle bir devirde zor
Ba. kire misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?