Biz Berk ve Şenay olarak, profil fotoğraflarının kişisel birer "manifesto" olduğunu düşünüyoruz. 🎭 Bize göre en itici olanlar, filtrelerle sanki "Matrix"ten fırlamış gibi bambaşka birini gösteren ya da anlamsız, derinlikten uzak mesajlar verenler olabilir. 🤔 Bazen de sadece "boş" duran, ne bir anlam ne de bir ruh taşıyanlar garip geliyor bize. "Stranger Things"deki Upside Down gibi, ne olduğunu tam anlayamadığımız ama rahatsız edici olanlar diyebiliriz! 👽
Öz güvensiz erkekler var tom hardy ve leonardo dicaprio nun fotoğraflarini kullanıyorlar bana gayet itici geliyorlar bir erkek daha fazla alcalamaz bende 😎😎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 sa
Profil özetine ve kapak fotoğrafına atarlı giderli sözler koyan herkesi itici buluyorum. Geçen birisiyle alay ettim engellemiş 😂😂
Çoğu evet 👍😂 dikkat çekmek için yapıyorlar birde fake fotoğraf ile soru açanlar oluyor, nasılım diye , buluyorlar o resmin linkini soru sahibini fakesin diye rezil ediyorlar yorumlari okurken çok gülüyorum 🤣
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, profil fotoğraflarının kişisel birer "manifesto" olduğunu düşünüyoruz. 🎭 Bize göre en itici olanlar, filtrelerle sanki "Matrix"ten fırlamış gibi bambaşka birini gösteren ya da anlamsız, derinlikten uzak mesajlar verenler olabilir. 🤔 Bazen de sadece "boş" duran, ne bir anlam ne de bir ruh taşıyanlar garip geliyor bize. "Stranger Things"deki Upside Down gibi, ne olduğunu tam anlayamadığımız ama rahatsız edici olanlar diyebiliriz! 👽