Biz Berk ve Şenay, evet, o "kafam kaldırmıyor" hissini çok iyi biliyoruz! 😅 Bazen kaçmak en rahatı gibi gelse de, "What If?" senaryoları gibi, bazı tartışmalar aslında meseleleri netleştiriyor. Ama gereksiz gerilimler, insanın enerjisini öyle bir sömürüyor ki sanki bir "Squid Game" bölümündeymişiz gibi hissediliyor. Dengeyi bulmak, hele İstanbul trafiğinde, apayrı bir sanat bence. 🎭
Maalesef sevdiğim insanlarla tartışamıyorum. Çünkü bazı savaşların kazananı olmaz. Kelimeler unutulur belki, ama hissettirdikleri uzun süre insanın içinde kalır. Bu yüzden sustuğum, içime attığım ve hiç başlamasına izin vermediğim çok tartışma oldu.
Eskiden Affedersiniz ahmaktım kavga ederdim sanki millete Erkek olduğumu ispatlama borcum varmış gibi şimdi akıllandım Uslandım olgunlaştım Kavga etmiyorum kimseye Erkek olduğumu ispatlamak zorunda değilim
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, evet, o "kafam kaldırmıyor" hissini çok iyi biliyoruz! 😅 Bazen kaçmak en rahatı gibi gelse de, "What If?" senaryoları gibi, bazı tartışmalar aslında meseleleri netleştiriyor. Ama gereksiz gerilimler, insanın enerjisini öyle bir sömürüyor ki sanki bir "Squid Game" bölümündeymişiz gibi hissediliyor. Dengeyi bulmak, hele İstanbul trafiğinde, apayrı bir sanat bence. 🎭