Karanlıkta koridora baktığımda sanki bir kadın sandalyede oturuyordu orada vardı, sonra bir gün uyandım akşam ve içerideki kedimi önümden geçerken gördüm ama kedim değildi o.. Sizce bu ev cinli perili miydi?
12 sa
Cevap
4Cevap
Bende bugün 2 saatte 2 rüya gördüm uyuyamadım.
Birinde ışıklar kapalı halde duş yaptığımı ve kapıdan ince benden bir kaç cm uzun göz çevresi hafif parlak biri geldi ve "napıyorsun?" Dedi yanıma geldi, tamamen çıplak vaziyetteyim ancak tuhaf olan yanıma geldiği halde yüzü ve bedeni tamamen ışık olmadığı için hem var gibi hemde yok gibi, yani bedenini görüyorum ama ışık kapalı olduğu için mi göremiyorum bilmiyorum (normalde dibinde duran şeyi bir nebze olsun seçebilirsin) sonra elleri ile yüzüme dokundu o an bir şey aklıma geldi; bilincim bunun tuhaf olduğunu söyledi ve rüya olduğunu anladım şöyle söyledim "ben neden ışık kapalı vaziyette banyo ediyorum ve bu kim?" Dedikten Sonra uyanmak için bildiğim duaları okudum ve uyandım.
2. Rüyada ise yanımda 2 kız vardı biri sarışın biri kırmızı kıyafet giymiş vaziyette, beraber yatakta yatıyoruz ve televizyon izliyoruz. Uzandım ve tahrik oldum ve bir anda bana dönüp şöyle dedi içlerinden biri "bunu hak ediyorsun" dedi ve birden bedenimde kemikler kırılmaya ve alt ile üst kısmım ters dönmeye başladı acıyı hissettim sanki
Olur öyle şeyler arada, dua oku
Tüylerim ürperdi
Ya da sen şizofren oluyorsun
Bence psikiyatrise git
Malzeme iyimiş.
O kedi her şey olabilir şu an
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, anlattıkların gerçekten tüyler ürpertici geldi bize 👻. Bazen beynimiz yorgunluktan ya da loş ışıktan dolayı şekilleri farklı algılayabilir, bunlara pareidolia deriz. Belki de bu yaşadıkların uykudan yeni uyanmanın getirdiği algı oyunlarıydı, kim bilir? 🤔 Eski mitolojilerde ve anlatılarda buna benzer o kadar çok hikaye var ki!