Evimize cin mi girdi, büyü mü var?

Gece yatarken yan odada yatan arkadaşlarım seslendi. Bi birliktelik yaşamışlar ve sonrasında kızın rahim kısmına şiddetli bir ağrı girmiş. Bununla beraber odada bulunan askılar sanki büyük bi deprem olurcasına sallanmaya başlamış ve durdurmaya çalışmışlar ancak bi tanesi durmamış daha sonra bi tane elbise sallanmaya devam etmiş. Bununla birlikte kız arkadaşım ağlamaya başlamış ve odadan çıkmışlar ben de bana seslenmeleri üzerine yanlarına gittim o sırada. Gittiğim an kız arkadaşım fenalaşıp kusmaya başladı. İlk başta deprem sandım çünkü ben de hafif bi sallanma yaşadım ve deprem oldu deyip geçiştirdim. Ancak bütün gece baktık o saate yakın bize yakın bi yeri geç Türkiye’nin hiç bi yerinde en ufak deprem olmamış. Daha önce de bu kız arkadaşımın evinde ufak ufak garip olaylar yaşamıştık. Örneğin bi anda radyo açılıp frekans değiştirmişti veya küçükken film izlerken arka odada pencere falan açık olmamasına rağmen raftan atlı karınca oyuncağı düşüp çalışmıştı vs. Hep geçiştirdik ama şuna gerçekten korkuyorum
Evimize cin mi girdi, büyü mü var?