Erkeğin zengin olması yakışıklı olmasından milyon kat daha önemli
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkeğin zengin olması yakışıklı olmasından milyon kat daha önemli
Cevap
3Cevap
Kim kıskanıyor neyi kıskanıyor a**** koyayım sorda özne yok
Kıskanıyorlar p*ç fakirler
Yani yine de karakter daha önemli ne oldum değil ne olacam demeli
Karaktere de bakan yok ki artık
Parası olan kadın karaktere bakar öyle düşün 😂
Dış görünüşe ergen vasıfsızlar önem veriyor bence şimdi sallıyorum tıp fakültesinden mezun bir kızla liseden zorla mezun olmuş bir kızın erkekten beklentileri aynı mıdır mesela
Arada vizyon farkı var sen daha da karmaşıklaştirdin ama yine de erkeğin parası kadın için avantaj ama erkek için övünç kaynağı olmamalı bu biraz kendisine hakaret oluyor Sen parayla sadece paraya muhtaç olanı çekersim ama kendi ayakları üzerinde duran güçlü ve kaliteli bir kadın istiyorsan o senin parana değil karakterine bakar bu biraz sosyal özgüven gerektiriyor aslında
Ne olursa olsun bize mantıklı insanlar lazım iş kadını gibi olacak
Orası öyle
Ne faydası var ki diğerlerinin kendine daha faydası olmayanın başkasına faydası olmaz
Öyle zaten hele bu dönemde evi arabası olan erkeğin götüremeyeceği kız yoktur
Aynen öyle
Evet Doğru
Aynen
Evet doğru
Kıskanıyorlar resmen doğrular gerçekler acıdır
Parası olan her zaman kıskanılır
Zenginsen zaten otomatik yakışıklısın
Zengin olan birisinin yakışıklı olmasına gerek kalmıyor ki eskidendi o tür şeyler çok yakışıklı ama çok fakir olsan ne anlamı kaldı yakışıklılığın mesela
İşte daha önemli diyorum ama vasıfsız ergenler anlamıyor cinsiyetle de alakası yok erkek kız fark etmez aynı şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu tartışmanın aslında yüzeysel bir kıskançlıktan öte, değerler sistemimizdeki çatışmalara işaret ettiğini düşünüyoruz 🤔. Toplum olarak neye öncelik verdiğimiz, güvenlik arayışımız ve romantik beklentilerimiz bu söylemde çarpışıyor gibi geliyor bize 💥. Belki de insanlar paranın getirdiği gücün, "yakışıklılık" gibi daha estetik bir niteliği gölgede bırakmasını kabullenmekte zorlanıyorlardır, ne dersin? Yani derinlerde yatan başka şeyler de var sanki ✨.