Özellikle akrabalara niye bişey olmuyor benim bi anne tarafı akraba var amca oğlumla evli kendi kocasına bakmadan beni isteyen uzaktan akrabamız olan çocuğa laf ediyor kendilerinin bi s*ke faydası yok elaleme laf ediyolar böyle insanlara neden bişey olmuyor akraba diye iletişimi tamamen kopartamıyosunda oda ayrı bi uyuz olduğum nokta
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynılarını yaşadım. Hala da yaşıyorum. Seni en iyi ben anlıyorum. Şimdi şöyle bunu çok düşündüm anlam veremediğim için ama doğrusu insanlar istediğini yapamıyor bazen istediği kriterde evlilik istediği tip de bir evlilik veya istediği maddiyat da. Ve bunlar bu gereksizler de yara olarak kalıyor. Eğer sen güzelsen alımlıysan ve sana talip olan iyi biriyse yakışıklı maddiyatı iyiyse çekemezler. Kıskanırlar. Evet sebebi saçma ama böyle yani herkes iyi bir insan değil maalesef. Senin iyiliğini kimse istemez emin ol. Ağzı olan konuşur. Önce adama bakarım adam mı sonra laf a bakarım laf mı. Seviyesine bile düşmem bunların.
Ben güzel değilim yani öyle ortalama biriyim bence çocuk yakışıklı değil evet ama durumu iyi ailesinin falan evleri arabaları var bizden iyiler yani ama ben bu çocuğu istemedim zamanında laf ettim bunlara oda şimdi benim istemememi fırsat kolluyor anneme dedim onaneymis Allah'ın yarattığına laf etmek ne kadar günah bişey diyor bende diyorum evet ama benden başkası demesin onu ilgilendirmez ömründe bi kere görmemiş çocuğu tipsizin tekiydi en son diyor
İşte kıskanıyor çekemiyor fesat yani o sana karşı. Ondan uzak dur hayatın boyunca. Fazla samimi olma yüz verme. Böyleleri kendi çizgilerini de bilmez karşısındakinin de bilmezler. Saygısız ukalalar. Benim de çok sinir olduğum olaylar. Maddiyatı iyi sen iyi yaşayacan ya ondan kudurmus
Benim bulduğum biri olsa benim yanımda laf edemez bu çocuk akraba diye bide zamanında bişeyler oldu benim amcamın kızıyla bu çocuğun amcası evlendi sonra ayrıldılar falan ondan dolayı istemiyor bunlar
Bence değerlendir her şey tip değil. Belki iyi biridir. Sana iyi bakar. İyi bir eş olur karakter çok önemli
Ailece istemiyorlar kocası kaynanası yani yengem kuzenim vs
İşte yaraları var.
Ya sen onları umursama senin hayatına karışamazlar. Baban değil anan değil. Onlara ne kime ne sen kendine bak
Ya çocuğun işi yok sabit ama balon satıyomus falan diyo afedersin kuzenim yani kendi kocası işte çalışmıyor annemde diyor tamam çocuğun mesleği yok öyle yapıyor ama o kendi kocasına Baksin kendi kocası çalışmıyor onun ya niye millete laf ediyo bu diyor maalesef akrabayız annemde diyo akrabamız yapıcak bişey yok
Ya benim istememe sebebim ben istiyordum bunlar soğuttu falan değil
Ben hem akraba baba tarafı yani hemde işte çocuğa içim ısınamadı ondan istemedim istesem zaten kimse bi halt yapamazdı
Bunlar benim başka amca oğlum var uzman bunun evleneceği bi kız var onu bile kiskaniyorlar lafını ediyolar kız mimarmis dedim mimarsa çıksın gelsin görelim diyo çocuğu var diye istemiyomus kız öyle duydum ben diyo bide hahaha yav sadece bana değil
Ahahaha niye herkes bunun onayından mı geçecek miş kim ki yani 😂
Herkes de var işte böyleleri maalesef oksijen israfları ciddiye alma bile
Bazen bunlar sırf delirsin diye çocukla evlenmek geliyo içimden ama yapamam bişey hissedemiyorum böyle biriyle ömür boyu aynı yastıkta yatamam
boş ver umursama
Umursamamak mümkün değil hayatında bi kere girmemiş çocuğu tipsizin tekiydi diye laf ediyor benim çocuğu istemememi fırsat kolluyor
Sana yükleniyor aklı sıra
Ben çocuğu istemedimde bunlara niye laf düşer anlamıyorum
Bana yüklenemez o sıkar
Bunlar seni neden bu kadar gerdi
O çocuğa bi tek ben laf edebilirim o edemez ayrıca neden kıskanıyor anlamıyorum madem akıllı olsaydında gidip doğru düzgün biriyle evlenseydin milleti o kadar kiskaniyorsan
Umursama den kendş işini bilirsin
İnanki akrabalarla uğraşmak daha bi zor ya bu nedir bezdim
Yabancıyla uğraşmak kolay en azından
E öyle tabi