1 gü

Müslümanlara bir sorum olacak yoruma bakar mısınız?

Okuması 30 saniye sürmez lütfen okur musunuz

şimdi ben Müslüman değilim hatta Tanrı'ya da inanmam ama hiç günah işlemem ayıp bir şey de yapmadım
ben doğaya zarar vermem insanlara yardım ederim maddi manevi sokak hayvanlarını gözetirim beslerim korurum
doğadaki küçük canlıları bile severim korurum onlara dikkat ederim çünkü biz bu hayatı birlikte paylaşıyoruz size sorum şu arkadaşlar

diyelim ki ahiret gerçek cennet cehennem var
Tanrı bana şunu mu diyecek üzgünüm bana ve kitaba inanmadın buyrun sizi cehenneme doğru uğurlayalım

ama hak yiyen zina eden Müslümanlara ne olacak
onlar benim dinime inandılar biraz yaramazlık yaptılar evet ama bu önemli değil çünkü onlar Müslüman ben onları affettim hadi bakalım siz de cennete arkadaşlar deyip böyle mi olacak

eğer ki cehennem ve cennet doğruysa

ben de şuna inanıyorum
hayatı paylaştığım o küçük canlılar şöyle diyecek
hop hop bir dakika noluyo

bu kız bizi dünyada koruyan tek merhametli insandı şimdi bu kızı cehenneme mi atacaksın
bize dünyada sahip çıktı korudu senin Müslüman kulların benim arkadaşlarımı dışladı eziyet etti ne yani onları cennete alıp bu kızı cehenneme mi atacaksın deyip beni savunacaklar ben gerçekten buna inanıyorum siz ne derseniz deyin beni savunacak binlerce küçük dostlarım orada olacaklar çünkü biz bu hayatı paylaşıyoruz..
Müslümanlara bir sorum olacak yoruma bakar mısınız?