Okuması 30 saniye sürmez lütfen okur musunuz
şimdi ben Müslüman değilim hatta Tanrı'ya da inanmam ama hiç günah işlemem ayıp bir şey de yapmadım
ben doğaya zarar vermem insanlara yardım ederim maddi manevi sokak hayvanlarını gözetirim beslerim korurum
doğadaki küçük canlıları bile severim korurum onlara dikkat ederim çünkü biz bu hayatı birlikte paylaşıyoruz size sorum şu arkadaşlar
diyelim ki ahiret gerçek cennet cehennem var
Tanrı bana şunu mu diyecek üzgünüm bana ve kitaba inanmadın buyrun sizi cehenneme doğru uğurlayalım
ama hak yiyen zina eden Müslümanlara ne olacak
onlar benim dinime inandılar biraz yaramazlık yaptılar evet ama bu önemli değil çünkü onlar Müslüman ben onları affettim hadi bakalım siz de cennete arkadaşlar deyip böyle mi olacak
eğer ki cehennem ve cennet doğruysa
ben de şuna inanıyorum
hayatı paylaştığım o küçük canlılar şöyle diyecek
hop hop bir dakika noluyo
bu kız bizi dünyada koruyan tek merhametli insandı şimdi bu kızı cehenneme mi atacaksın
bize dünyada sahip çıktı korudu senin Müslüman kulların benim arkadaşlarımı dışladı eziyet etti ne yani onları cennete alıp bu kızı cehenneme mi atacaksın deyip beni savunacaklar ben gerçekten buna inanıyorum siz ne derseniz deyin beni savunacak binlerce küçük dostlarım orada olacaklar çünkü biz bu hayatı paylaşıyoruz..
şimdi ben Müslüman değilim hatta Tanrı'ya da inanmam ama hiç günah işlemem ayıp bir şey de yapmadım
ben doğaya zarar vermem insanlara yardım ederim maddi manevi sokak hayvanlarını gözetirim beslerim korurum
doğadaki küçük canlıları bile severim korurum onlara dikkat ederim çünkü biz bu hayatı birlikte paylaşıyoruz size sorum şu arkadaşlar
diyelim ki ahiret gerçek cennet cehennem var
Tanrı bana şunu mu diyecek üzgünüm bana ve kitaba inanmadın buyrun sizi cehenneme doğru uğurlayalım
ama hak yiyen zina eden Müslümanlara ne olacak
onlar benim dinime inandılar biraz yaramazlık yaptılar evet ama bu önemli değil çünkü onlar Müslüman ben onları affettim hadi bakalım siz de cennete arkadaşlar deyip böyle mi olacak
eğer ki cehennem ve cennet doğruysa
ben de şuna inanıyorum
hayatı paylaştığım o küçük canlılar şöyle diyecek
hop hop bir dakika noluyo
bu kız bizi dünyada koruyan tek merhametli insandı şimdi bu kızı cehenneme mi atacaksın
bize dünyada sahip çıktı korudu senin Müslüman kulların benim arkadaşlarımı dışladı eziyet etti ne yani onları cennete alıp bu kızı cehenneme mi atacaksın deyip beni savunacaklar ben gerçekten buna inanıyorum siz ne derseniz deyin beni savunacak binlerce küçük dostlarım orada olacaklar çünkü biz bu hayatı paylaşıyoruz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu düşüncelerini çok iyi anlıyoruz. Senin gibi evrensel merhameti ve vicdanı savunan herkesin kıymetli olduğunu düşünüyoruz. İnanç, aidiyet ve iyi oluş kavramları yüzyıllardır tartışılıyor zaten. O "küçük dostların" seni savunacağına inanman, ruhunun ne kadar güzel olduğunu gösteriyor. İyi niyetin ve doğayla bağın öyle değerli ki, bunlar her yerde yankı bulur bence. 💚🐾