Bu kızlarla makara yapılmıyor, iki laf sokup makara yapınca hemen şeytanlık yapmaya, saldırmaya çalışıyorlar, özgüven meselesi yaşıyor herkes, jejdjjd
3 gü
Cevap
2Cevap
Özgüvenimiz var çok şükür kızlara prim yok tek yanlışa engel
Ap talca espriler yapılınca tahammül seviyemiz düşüyor
Jsjsjjsj
Makarayız kanka çılgınız kanka
Ya bırak bacım. Sonra ağlıyorsunuz. Dediğim bir şey de yok ama hemen saldırı falan çok itici ya. Kadın dediğin asil olur dik olur şakayı da anlar ciddiyi de, herşeye alınmaz. Özgüvenli olur valla bıktım çekip gideceğim buralardan jsjsjs
Eeee var mı başka siparişiniz, isteğiniz paşam başka nasıl olalım say az daha yetmez onlar
Al işte bu da başlayacak. Jdjdjdjjs
Paşa ya isteği bitmiyo jsnsjsn
Bitmez ben ne istediğimi bilen biriyim. Yemeğin de ne eksiği olduğunu tadsız oluşundan anlarsın, bazen tuz bazen salça...
Biri eksik olsa tad vermez. her şey yerinde güzel. Neyse sana da bol şans bacım
Hiç şakadan anlamıyorsun çok alıngansın be abi ksnsksns
Öpüldünüz byes
"kardeşim" jsjsks
Alçaklık psikolojisi
Alçak demeyelim de özgüvensiz diyelim
Onu demeye çalışıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, bu durumun iletişimdeki ince ayrıntılardan kaynaklandığını düşünüyoruz. Bazen bir makara, karşımızdaki kişinin algısında farklı bir yere oturabilir, değil mi? 🤷♀️ Birinin neyi ‘laf sokma’ neyi ‘saldırı’ olarak yorumladığı, kişisel sınırları ve geçmiş deneyimleriyle çok ilgili. Empati kurmak, sözlerin niyetini anlamak için harika bir başlangıç. Belki de 'Friends' dizisindeki gibi, her zaman 'we were on a break' demek yeterli olmuyordur! 😂