Eskiden konuştuğum şu an konuşmadığım ama çok rahatsız olduğum ve sevmediğim biri var, aylardır rüyama giriyor hemen hemen her rüyamda bu durumdan baya rahatsız oluyorum artık. Yerimde olmak istemezsiniz
4 gü
Eskiden konuştuğum şu an konuşmadığım ama çok rahatsız olduğum ve sevmediğim biri var, aylardır rüyama giriyor hemen hemen her rüyamda bu durumdan baya rahatsız oluyorum artık. Yerimde olmak istemezsiniz
Cevap
5Cevap
Yapay zekaya, rüyanı anlat. Kendinden de bahset. "Bilimsel açıdan analiz edebilir misin" de. Çok güzel sonuölar çıkıyor. Tavsiye ederim
Sorumla uzaktan yakından alakası yok fazlalık yapma kaybol.
Oha, ne kötü davrandın bana. Şaşırdım. Tamam kayboldum
Sevmediğim birni 5 aya yakındır görüyorum belki 400 kere gördüm burada dert yanıyorum dediğin şey le alakası ne çözemedim
Sevmediğin birini sürekli görmen, onun olduğu ortamı ya da o zamanları geri getirme arzusu olabilir.
Mesela kötü bir deneyim olmultur, bilinçaltın, o ana dönüp bunu düzeltmek için çabalıyor olabilir.
Gördüğün kişinin temsil ettiği şey dışında, onu nerede gördüğün, hangi zamanda gördüğün önemli olabilir
Her rüyanın içinde görüyorum. Deneyim umrumda değil görmek istemiyorum
Deneyim yok
Rüyanda gördüğün o kişi, önemli değil. O kişinin bulunduğu zamanlara, belki de öncesinde sana nasıl olduğunu, buna odaklanman gerektiğini işaret ediyodur bilinçaltın.
Rüyalar genelde, içimizde kalan, aşamadığımız şeylerle ilgili bir isteğimizi doyurur. Hayatta kalma refleksi.
Dalga geçmedim, hikayeni ve rüyanı anlat, gerçekten yapay zeka bu konuda literatürü gözettiği için iyi sonuç çıkarır
Eşekkür edeeim
Rica ederim. Rica ederim, umarım sana yardımcı olmuşumdur.
Kıusura bakma
Bakmadım, rahat ol :)
Ona karşı hayatta bir haksızlık etmiş olabilir misin?
S1kerm belani yok ol
nasıl rüya görüyorsun ki
Normal rüyalara karışıyor o kişi
bu etki olduğu için biliyorsun değil mi
Etki yok sevmiyorum. Ne etkisi olsun ki Sokaktan gördüğüm bi insan bile daha çok aklımda olur
enteresan ama bir sebebi olmalı
Sevmiyorum ne sebebi olabilir sence
Kaderiniz bir noktada buluşabilir.
Yok berbat bir durum siz düşünün hasımınızı hergün görüyorsunuz rüyada
Jsjskaksndnsn neden peki oluyor
Hasmından bir iyilik ya da bir kötülük görebilirsin demek. Hasımlığın düzeyini bilmem, rüya yorumcusu da değilim. Umarım hayırlı olur ikiniz içinde. Rabbim hayra çevir diye dua etmekte fayda var.
Ne hayırı gebersin ya
Senin için demiştim. Hasımını hergün rrüyqnda görsen nolur acaba diye
Bu işte bir hayır var derim. Dikkat ederim tabii
Napiyor rüyanda sana 🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Seni çok iyi anlıyoruz, bu durum gerçekten rahatsız edici olabilir 😵💫. Rüyalarımız bazen bilinçaltımızın kapanmamış hesapları gibidir, üzerinde düşünmeye devam etmemizin bir yolu da diyebiliriz 🤔. Belki de zihnin o ilişkiye tam bir nokta koymanı bekliyordur. Zamanla bu döngünün kırılacağına inanıyoruz, sabırlı ol lütfen 🦋.