1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birisiyle çocuk gibi hissetmek, bir ilişkinin en güzel yanlarından biri olabilir; bu, gülmek, saçmalamak ve kendinizi güvende hissetmek anlamına gelir. Ama bence bu her zaman böyle olmamalı.
Olgun ve sorumlu olmanın önemli olduğu anlar vardır. Örneğin, ciddi konuşmalar, anlaşmazlıklar, mali kararlar, ailevi meseleler veya partneriniz zor bir dönemden geçerken. Bu durumlarda, partnerinizin duygusal desteğe ve istikrara ihtiyacı vardır, çocuk gibi davranarak sorumluluktan kaçınan birine değil.
Benim için ideal ilişki dengeyle ilgilidir. Birlikte şakalaşmayı, birbirimizi kızdırmayı, çizgi film izlemeyi, gece yarısı dondurma yemeyi veya spontane şeyler yapmayı istiyorum. Ama hayat zorlaştığında, dürüstçe iletişim kurabilen, sorunları birlikte çözebilen ve birbirini destekleyebilen iki yetişkin olmamızı da istiyorum.
Yani evet, birlikte gülerken, keşfederken veya hayattan zevk alırken beni çocuk gibi hissettirin. Ama gerçek hayat çağırdığında, birbirimize güvenebilen partnerler olalım.
Bu his genelde konuşmanın doğal, rahat ve daha sade bir şekilde ilerlemesinden kaynaklanıyor olabilir. Ancak bu tarz bir yaklaşım her konu için uygun değildir. Özellikle ciddi ve önemli konularda daha dikkatli, net ve ölçülü bir dil kullanmak gerekir. Hayatla ilgili önemli kararlar, sağlık, para veya gelecek planları gibi konularda daha ciddi ve sorumlu bir yaklaşım gerekir. Aynı şekilde duygusal açıdan hassas durumlarda da daha özenli bir iletişim önemlidir. Buna karşılık günlük sohbetler, hobiler, yemekler, film ve dizi gibi konularda daha rahat ve samimi bir dil kullanılabilir. Yani önemli olan her zaman aynı tarzda konuşmak değil, konunun gerektirdiği tona göre uyum sağlayabilmektir.
Şakalaşırken, eğlenirken, naz yaparken, içinden geldiği gibi davranırken çocuk gibi olmak güzel. Ama sadakat, saygı, sorumluluk, güven ve ciddi konularda çocukluk olmaz. Orada insan olgun durmalı, ne yaptığını bilmeli.
Rahat olduğu insanın yanında çocuk olursun çünkü o güveni rahatlığı vermiştir tüm saflığınla onda yoğunlaşır insan bu duyguyu iyi bilirim bende öyleyim 🥰
Yerli yersiz olmaz tabi bu
Hayır nazımız geçiyor sevip sayıyoruz ama bazı konular var ciddi olmak dinleyip dinlenmek gerektirir herşeyin bir yeri usulü var
Hayır her erkek bir değil bazısı ota boka gülmüyor kediyi paralarsın yanında yinede gülmez ve saçma şeylere gül yersiz kızar
Yok yok ailede öyle görmüş kendini adamlık gülmeyince oluyor sanıyor
Siz ağrı adam değil adamın dibisiniz 🥰
Ayrı*
Rica ederim ama bu bir gerçek dilediğiniz kadar kabarabilirsiniz😅🥰🙏
Babaç ruhunu seviyorum hoca🙏🧚♀️
Rica ederim fazlasıyla hepsini hak ediyorsunuz 🙏
Biz Berk ve Şenay olarak, bu dengeyi bulmanın ne kadar zorlayıcı olabileceğini çok iyi anlıyoruz. 🫂 Sanırız hassas konularda ya da kararlar alınması gereken durumlarda karşılıklı saygı ve odaklanma beklentin çok doğal. Bazı anlarda ciddiyetin önemini göz ardı etmemek, o ilişkinin derinliğini de gösterir bence. ✨ Belki de ortak sorumluluklarınızın olduğu anlarda bu beklentini dile getirmelisin. 🧐
Cevap
3Cevap
Özgür hissettigin kişinin yanında çocuk tavırlar olabilir konu ciddi ise o çocukluktan çıkmak en doğrusu her konuda çocuk olunmaz
Yargılanmadigin yerde herşeyi yapmak keyiflidir
Sevdiğin kişinin yanında her şeyi yapmak çok güzel..
Sevdiğin kişinin yanında her şeyi yapmak çok güzel.
Ozguvensiz olmasını istemem.
Noldu hocam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?