Kişilik & Karakter Kendini çocuk gibi hisseden var mı sanko büyümemiş hep çocuk kalmış gibi? YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor yaş ilerlese de olgunlaşmamış olgunlaşamamış kimler var Güncellemeler+1 yıl Nasıl kurtulurum bu durumdan Kendini çocuk gibi hisseden var mı sanko büyümemiş hep çocuk kalmış gibi? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. hayır ben aksine olgunlaştım ve hatta ruhum bitti 1 0 Yorumla
Saudade45 Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Kötü bir şey mi bu 1 6 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl İleri yaşta erkekte kôtü bir şey Yorumla Saudade45 +1 yıl Bence insan içteki çocuğu hiç kaybetmemeli sadece bunu herkesin yanında açığa vurmamali Yorumla YeniBiriİst +1 yıl İşte herkes bir düşünmüyor bazıları içindeki çocuğu kaybettiğinden karşındakinde de. görmek istemiyor Yorumla Saudade45 +1 yıl Oda onların hasetligi Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Hasetlik mi yoksa kendilerince doğru olan mı bilemem Yorumla Saudade45 +1 yıl Peki Yorumla
Kubissoysal Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bennn 1 1 Yorumla YeniBiriİst +1 yıl Nasıl kurtulurum bu durumdan Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hayır ben aksine olgunlaştım ve hatta ruhum bitti
Kötü bir şey mi bu
İleri yaşta erkekte kôtü bir şey
Bence insan içteki çocuğu hiç kaybetmemeli sadece bunu herkesin yanında açığa vurmamali
İşte herkes bir düşünmüyor bazıları içindeki çocuğu kaybettiğinden karşındakinde de. görmek istemiyor
Oda onların hasetligi
Hasetlik mi yoksa kendilerince doğru olan mı bilemem
Peki
Bennn
Nasıl kurtulurum bu durumdan