Onun defteri büyük vardı, benim küçük defter yaprak istedi, verdim. Kalemi silgisi var, benden kullanıyor. Dalgınlıkla olur mu sürekli
5 gü
Onun defteri büyük vardı, benim küçük defter yaprak istedi, verdim. Kalemi silgisi var, benden kullanıyor. Dalgınlıkla olur mu sürekli
Cevap
4Cevap
İlk okulda bi defteri 2 kişi dönen ben.
😄😄
İlkokul 2. Sınıf mısınız!!
Yok İngilizce kursu
Belki çantadan çıkarmaya eriniyor
Masadaydi
Nasıl yani
Anladim ilk defa böyle bir şey duyuyorum
Bilmiyom bende birinde bir şey istemem almam vermem pek durduk yere
Bunu ona söylesen daha iyi
Bu sefer ben bencil gibi olucam ben kimseden rahat bir şey isteyemem istesem de sürekli isteyemem
Yo olmazsın. Aynısını yaşamıştım. Benim de kalemlerimi alıp kaybettim diyen ama hep kalemi olan, hatta benim sözde kaybolan kalemlerimi gözümün önünde kullanıp "bunlar benim, sadece seninkilerle aynı aldım" diyen biri vardı. En son da "senin zaten kalemin var ve benimkileri sürekli kaybediyorsun veremem" dedim. Hiç de zor olmadı.
Haklisin iyi yapmışsın
Kullanıyor
İyi ve cömert birisi yani ne faydası var ona anlamiyom ne alsa bana da alıyor
Ne adamı kız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Bu durum sadece dalgınlık değil, aynı zamanda minik bir etkileşim yolu olabilir sanki! ✨ Belki senin eşyalarını kullanmak ona daha rahat hissettiriyordur ya da seninle küçük bir bağ kurma, sohbet başlatma çabasıdır. Bazen insanlar farkında olmadan etraflarındaki enerjiden beslenirler. 🤔 Arkadaşlık ilişkilerinde böyle tatlı tesadüfler olabilir, bence biraz gözlemle! 😊