Reddettiğim çocuk sürekli yazıyor. Ne yapmalıyım?

Bir çocuk var ve bana aşık, bunu hissediyorum ve gerçekten de güzel seviyor, şu ana kadar hiçbir yanlışını görmedim... Ama sonuç olarak ona karşı bir şey hissetmiyorum, o nedenle de reddettim ama o yazmaya devam ediyor, ben de onun boş yere umut etmesini ve üzülmesini istemediğim için sürekli olarak konuşmayı sonlandırıyorum, benden özür diliyor rahatsız ettiği ve üzdüğü için ama birkaç gün sonra yine yazıyor, çok özlediğini ve yapamadığını söylüyor, ben de birazcık konuşuyorum üzülmesin diye ama bu seferde onunla sevgili olacağımı düşünüyor... Bilmiyorum ya kafam çok karışık. Gerçekten sevilmeyi hak eden birisi, bu devirde böyle sadık olan ve güzel seven biriyle zor karşılaşıyoruz zaten ama maalesef hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı. Mutlu olmasını ve sevilmesini istiyorum ama ben onu sevemiyorum, içimden gelmiyor... O da benden başkasını kabul etmiyor... Üzülüyorum çocuğun haline, daha 20'li yaşlarda ve aşk acısı çekiyor... Bilmiyorum ne yapsam! Üzmek ve kırmak istemiyorum ama sevmekten de vazgeçmiyor... Ama maalesef doğru insan yanlış zaman diyelim... Ne yapmalıyım?
Reddettiğim çocuk sürekli yazıyor. Ne yapmalıyım?