Arkadaşlar hoşlandığım çocuk ben yazmadıkça yazmio ve konuşmak istiorum bı fikir verin çocuğu nasıl etkileyebilirim? ama arada bi o da yaziodu genellikle ben yaziorum ve 2 gündür ben yazmadıkça yazmadi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Selamlar,
Ortak ilgi alanları bulmak, iletişimi kolaylaştırabilir. O kişinin nelerden hoşlandığını, hobilerini veya tutkularını öğrenmeye çalışın. Bu konularda konuşarak ortak bir nokta bulabilir ve ilişkinizi derinleştirebilirsiniz. İlgilendiğiniz kişiye karşı samimi ve dostça bir yaklaşım sergilemek önemlidir. Kendinizi rahat hissettiğiniz bir şekilde iletişim kurun ve doğal olun. Gülümseyin, samimi bir şekilde konuşun ve karşınızdaki kişiyi dinleyin.
İlgilendiğiniz kişiyle konuşurken, onun ne söylediğini dikkatlice dinleyin. İlgisini çeken konuları hatırlayın ve sonraki konuşmalarda ona referans verin. Bu, onunla bağlantı kurmanıza ve daha derin bir etkileşim sağlamanıza yardımcı olabilir. İlgilendiğiniz kişiyle sadece mesajlaşmak yerine, etkileşimde bulunmanın farklı yollarını arayın. Örneğin, onunla birlikte bir etkinliğe katılabilirsiniz.
Ortak arkadaşlarınızla bir araya gelerek veya sosyal etkinliklere katılarak daha fazla fırsat yaratabilirsiniz. İlgilendiğiniz kişiye duygularınızı içten bir şekilde ifade etmek cesaret gerektirir, ancak sonuçlar olumlu olabilir. Kendi duygularınızı samimi bir şekilde ifade ederek, karşılıklı bir etkileşim başlatabilirsiniz.
İnsanlar farklı hızlarda yanıt verebilir ve iletişim kurabilir. İlgilendiğiniz kişinin yoğun bir programı veya başka konularla meşgul olması olasıdır. Sabırlı olun ve süreci zorlamayın. Zamanla iletişim kurmanız daha sık ve dengeli hale gelebilir.
Son olarak, unutmayın ki her ilişki iki taraflıdır. Karşılıklı ilgi, anlayış ve iletişim önemlidir. Ancak, herhangi bir etkileşimde bulunmadan önce karşı tarafın rızasını ve sınırlarını dikkate almanız önemlidir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHoşlandığınız kişiye kendinizi ifade etmek için iletişim kurmanız önemlidir. Ona mesaj gönderin, arayın veya yüz yüze buluşma teklifinde bulunun. İlgisini çekmek için düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça ifade etmeye çalışın. İlgisini çekmek için ona ilgi gösterin. Onun hakkında sorular sorun, ilgilendiği konular hakkında konuşun ve onun düşüncelerine değer verdiğinizi gösterin. İlgi ve anlayışınızı göstermek, etkileme sürecinde yardımcı olabilir. Kendinizi ifade etmek, hoşlandığınız kişiye duygularınızı aktarmanın önemli bir parçasıdır. Ona açık ve samimi bir şekilde hissettiklerinizi söyleyin. Ancak, karşılığında olumlu veya olumsuz bir yanıt alabileceğinizi unutmayın. Özgüvenli olmak, hoşlandığınız kişiye etkileyici bir izlenim bırakmanızı sağlar. Kendinize güvenin, kendinizi iyi hissedin ve hoşlandığınız kişiyle etkileşimlerinizde rahat olmaya çalışın. İçten ve özgüvenli bir tutum, ilgisini çekmek için etkili olabilir. İlişki veya duygusal bağlantıların oluşması zaman alabilir. Herkesin tepkileri ve duyguları farklıdır. Etkilemek istediğiniz kişiye zaman tanıyın ve sabırlı olun. Acele etmeden, doğal bir şekilde ilişkinizin gelişmesine izin verin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, demek ki sizden yeterince hoşlanmadı ya da sizinle bir o anlamda ilişki kurabileceğine ihtimal vermemiş yani yapabilecek bir şey pek yok gibi gözüküyor. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
+1 yılPeşinden koşarsan da aksini düşünmeyecek koşmasan da. Besbelli hoşlanmamış. Hoşlansa emin ol ne olursa olsun yazardı. Veya yazmak için bir sebebi olurdu diyeyim... Sonra olacakları söyleyeyim. Sen yazacaksın, sonra yine yazacaksın, yine yazacaksın. Evet sana cevap verecek ama ortada konu yokken konu bulmaya çalışmayacak. Sürekli sen konu açacaksın. İlk başlarda sorun etmeyeceksin ama zaman içinde yorulacaksın ve gururuna dokunacak. İnsanız tabii ki üzüleceğiz, ama üzülüyoruz diye yazması gerekmeyecek. Seni merak etseydi, konuşmak isteseydi yazardı. Üzgünüm ama gerçek bu. Daha da alışmadan çekilmelisin yoldan. Yoksa daha fazla üzüleceksin. Belki canı sıkılır bakar mesajlaştıklarına o zaman bulur seni, der yazim öylesine vakit öldüreyim. Yazar ve sen mutlulukla cevap verirsin. Yeniden kalbin çarpar ona. Ama keyfi istemeyince sohbet konusu açma sırası yeniden sana gelir. Böyle böyle olurrr ve aşırı yıpranırsın. Unutma ki dünyadaki tem çocuk o değil. Sana yeteri değeri veren ve seni gerçekten önemseyen insanları gözden geçir
33 Yorumla- +1 yıl
Gerçektrn öyle canı istediğimde gelip canı istemediği zaman kanka ayağı bile yapabilğr bana yaptığı gibi
- +1 yıl
Düşündüğümüzden daha kötü ve daha, acımasız bu tip insanlar..
- +1 yıl
@Isimyokfalan4 ne yapacaklarını tam olarak anlamak mümkün değil tabii ki. Söylediklerim sadece belli bir kısmıydı. Kimin ne yapacağını tamamı ile kestirebilmek zor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
23Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılYazmayana yazmayın, sizden hoşlanmış insan zaten sizin yazmanızı beklemez meraktan yine yazar...
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılYazmıyorsa yazma etkilemeyi deneme bence kendini ağırdan al derim
00 Yorumla
+1 yılSana taktik vereyim aşko. Böyle sık sık yaz yaz. Ona iltifatlar yaz bol bol. İlgiye boğ. Sonra bi anda yazmayı kes 😂 Kendinle ilgili fotoğraflar paylaş sanki onu çıkarmışsın yokmuş gibi. Tamaamen kendine odaklı şeyler paylaş. Arkadaşlarınla olabilir seksi fotoğrafların olabilir. Sonra o sana yazacak ve sende cevap verirken kıssa ve soğuk cevaplar yaz bi süre. O da senin eskisi gibi olman için muhabbet açacaktır. Öyle öyle karşılıklı ilgiye dönüşecek.
10 YorumlaOlaya bakar mısın. Biz ilgi duyduğumuz sevdiğimiz kadın bizi kaileye alsın da konuşalım diye can atıyoruz. Neler neler yapıyoruz. Burada anlam vermiyorum kız konuşmak istiyor erkek umursamıyor. Bende sevdiğim kadınla iletişim kurmak için ne uğraşlar veriyorum olmuyor
00 Yorumla
+1 yılErkekler üstüne çok düşünce genellikle çok havalanıyor aslında yazman biraz hata erkekler gizemli kadınları severler. Mesela o yazmıyorsa sende yazma elini ayağını geç bence biraz kendini merak ettir. Bende bir zamanlar yazmadım görmezden geldim hatta başka bir erkek kankamla gördü ve iyi bir şok oldu ona birde böyle dene baktın olmuyor o zaman büyük bir ihtimalle senden pek hoşlanmıyordur.
01 Yorumla
+1 yılBu tür durumlarda kısasa kısas yapman gerekir, flört ve ilişki durumlarında denge çok önemli bir taraf saha fedakar olmamalı eşit olmalı, yoksa sonu hüsran olur senin için, o yazmadıkça yazmamalısın, sana nasıl geliyorsa sende öyle git, hoşlanıyorsa peşine düşecektir düşmüyorsa da paşa keyfi bilir, kıymetli olan sensin unutma :)
00 Yorumla
+1 yılKonu bir yerde tıkanıyorsa bırak yazma o yazsın o seni merak etsin ve baktın ki yazmıyor boş ver çıkart hayatından.
14 Yorumla- +1 yıl
Ama cikaramiyom
- +1 yıl
İnan bana kendine hata yaparsın. En son seni de üzer benim gibi 1 haftauı geçmiş dudağında yara ile uğraşırsın sonra ondan nefret eder engel atarsın
- +1 yıl
Sonra benim gibi erkeklere ilişkilee bakış açın değişir hayata karşı kendini daha çok seversin
- +1 yıl
1yil oldu surekli yanlis anlasildim hep onyargili olmasa olabilirdik diye dusunuyorum zaten engellemistik birbimizi🥺🥺
+1 yılŞimdi öncelikle çocuğa devamlı olarak ondan hoşlandığını belli edecek şekilde yazarsan uzaklaştırırsın. İlk yapacağın şey dostani muhabbet kurmak olsun. Yeterince samimi olduktan sonra ufaktan ufaktan iş atmaya başla o şekil bak karşılık verecek mi diye. Sakın löp diye senden hoşlanıyorum falan deme, duygularınız karşılıklı değilse arkadaşça muhabbetiniz bile olmaz sonradan
01 Yorumla- +1 yıl
Bu hatayı en başta yaptığım için bu durumdayım galiba
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz durumlar tek taraflı olmamalı, oluyorsa acilen iletişimi kesmen gerektiğinin habercisidir. Eğer sana ilgisi, beğenisi varsa zaten aklı sende olur ve iletişimde olmak için çabalar. Kimse değer görmediği yerde kalmamalı.
00 Yorumla
+1 yılEtkilemek icin me kadar ugrasirsan ugras olmayabilir, vakit kaybi olur bu senin için akisina birak bence ve karsilikli ilgi yoksa bu kadar dusunmemeye calis cocugu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı erkekler mesajlaşmayı sevmiyor belki bu da öyledir bence yüz yüze görüşmeyi deneyin. İlla her mesaj yazan methiyeler düzen erkekler hoşlanıyor mu her şeyi yapıp bir anda ortadan kaybolanı da var. Bence yüz yüze görüşün belli olur zaten.
10 Yorumla
+1 yılEtkilemeye çalışma peşinden koşma seni belli ki istemiyor seven insan hr türlü yazar sorar boş ver bence
00 Yorumla
+1 yılYazma dönerse senindir dönmezse kendi bilir yenisini bulursun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Demek ki boşta kalinca sana yazıyor seçeneksin onun için konuşmayı kes derim
00 Yorumla
+1 yılBeni etkileyemezdin mesela ama o çocuk safsa etkilersin
00 YorumlaAynı durumdayız lütfen sen de bana bir yol göster delireceğim ajdjjdj
00 Yorumla
+1 yılSana değer vermiyorsa boş ver yazma konuşma senden değerli değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyor üstüne düşme, bu işler karşılıklı olmayınca eninde sonunda üzülürsün...
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Öncelikle her gün konuşmak zorunda değilsiniz, sık boğaz etmeyerek başlayabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSeni beğenmemiş. Arti zor işin. İlgisini çekmek vs. Sürekli onu düşünüyormuş gibi davran.
00 Yorumla
+1 yılSen hoşlanıyorsun belli ki şase.. yazmayana yazmayacaksin
00 Yorumla
+1 yılSana yazmayana yazma yalan söyleyip yalanın rengini savunan insandan da uzak dur
00 Yorumla
+1 yılSende yazma ve seni bir süre merak etsin ne ditim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazabilirsin istediğinde … seninle konuşmak beni mutlu ediyor… de yazar… o da rahatsızlık vermek istemez…. Ondandır herhalde
00 Yorumla
+1 yılSürekli böyle oluyosa yazmayı kes. Bi süre sonra senin bu tavrın dikkat çekicek ve Allah Allah her zaman yazıyodu noldu bi anda tarzı bi düşünceye kapılacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok şanslısın kuzu en azından aradan yazıyor bende oda yok 😀😀😀😀😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 ay ilgi göster yaz sonra çekil sıcak soğuk etkisi yap
00 Yorumla
+1 yılBi süre yazma merak etsin seni bide dış görünüşüne ve hareketlerine dikkat et
00 YorumlaSenden etkilense yazar zaten inan seni beklemez moralini bozmak istemedim ama
023 Yorumla- +1 yıl
Ama ben ondan etkilendim ve yazmiyom oda oyle dysunuyorsa?
- +1 yıl
@yourreality utangaç mı peki gözlemlemişsindir illaki gerçi sen adım atmışsın yani öyle düşünmesi saçma olurdu
- +1 yıl
Ya soyle cocuk derslerine cok onem veren birisi ve derslerden dolayi iliskilerl ugrasamiyacagini soylemisti bi kizla falanda arasinda bisi yok bi ortama girince aninda goz goze geliyoruz
- +1 yıl
@yourreality Goz goze gelmesine gore bir sey dusunme kardes oylesine bakiyor olabilir.
- +1 yıl
Asli niye oyle diyon gulumsuyo ama ve bi kerede olmuyo hep oluyo
- +1 yıl
@yourreality Bazilari ego tatminati yapiyor sonra uzulme diye diyorum.
- +1 yıl
Ya aslinda haklida olabilirin surekli soguk yaptigimda kendisini gosteriyordu bana hep yakinlarima geliyordu sonra gidiyordu bi anda 😔😔 ama 1 yildir unutamadim onyargili yaklasti bana umarim pisman olur
- +1 yıl
@yourreality Allah gonlune gore versin Inşallah kardes. Umutsuz da olma belki utangac biridir hoslansa illa bir sekilde ilerletmeye calisir merak etme.
- +1 yıl
@yourreality bak bu ilişki istemediğinden demiş olabilir tam aksine dersleri içinde ama çok heveslenme yukarda belirtmişsin zaten o kadar ben yazınca yaZıyor diye şahsen kendimden örnek vericek olursam birinden hoşlansam sabah akşam yazıyorum
- +1 yıl
@mymnnn ya evet uzuluyorum bu duruma cunku aramiz iyiyken bi anda 3. Sahis girmisti ve beni cok yanlis anlatmis ona karsi. Yanlis anlasilmakta koyuyo baya
- +1 yıl
@yourreality ne demislerdi?
- +1 yıl
@yourreality peki niye alıp karşına konuşmuyorsun durumu tamamen kaybederim korkusu mu var
- +1 yıl
@Aslı306 onun bi kiz arkadasiyla aramiz bozulmustu kizda o cocuga olan bakislarimdan anlamis ve takintili sapik tarzi seyler demis benim ona bakisima baska anlamlar yuklemis ama hicbi zaman onun kotukugu icin bisi yapmadim. Kizda surekli bende tartismaya calisiyordu o cocugun ismini geciyordu, cocukta olaylardan rahatsiz oldugu icin susuyordym
- +1 yıl
@mymnnn ben hep konusmak istedim ama surekli baskalari engel oluyordu ozguvenim baya sarsilmisti bi gun karsima alip konustum bana o kizin dediklerini umursamadigini soyledi o kizlada konusmadi bi daha ama banada karsilik vermedi hep ders ders ders dedi
- +1 yıl
@yourreality Belki cidden ilişkiye başlamayıp derse odaklanmak istiyordur ama sen de yapabilceğin en iyi şeyi yapmışsın hala etkilenmediyse dediğimiz gibi ya ders ya bahane çünkü bir kızın veya kadının erkeğe geçip böyle konuşması erkeği mutlu eder ve aslınında dediği gibi egosunu tatmin ediyordur
- +1 yıl
@mymnnn zaten cok egolu birisi bu yuzdende cok pesinden kostumu sanmasin diye mayistan beri onunla ayni ortamlara girmiyorum
- +1 yıl
@yourreality tamam işte egolu diyorsun karşına alıp konuştuğunda da egosu daha da tatmin olmuştur bence istemediği için öyle ama bilemem inşallah öyle değildir tabi ama şu an iyi yapıyorsun yazma karşılaştığın zaman göz göze bile gelmemeye çalış
Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yazmiyosa unut
00 Yorumla
+1 yılZorlama bacım boş ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen yazma bak nasıl yazio
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çekingen olabilir.
00 Yorumla
+1 yılOlmuyorsa, zorlamayacaksin
00 YorumlaBaşkasına yazıyor bence hiç uğraşma.
00 Yorumla
+1 yılBaşka seçenekler vardır, serbest piyasa hesabı.
00 Yorumla
+1 yılhiç uğraşma yazmak istese yazardı zaten
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılEtkileme yahuu istese yazar ugrasma yorma kendini
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBırak o seni etkilesin
00 Yorumla
+1 yılboş ver gitsin kişiyi
00 Yorumlayazma o zaman tatlım bu kadar basitt
00 Yorumla
+1 yılahh be aşktan yuzumuz ne zaman güldü ki zaten...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeksting muhabbeti nude olmadan yazmaz sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstemeyenin peşinden koşma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasına yazıyor bosuna ugrasma. d
00 Yorumla
+1 yılHoşlandığını bi şekilde belli et
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılmeşguldür
00 Yorumla Etkileyerek tabi
00 YorumlaBence etkileyemezsin.
00 Yorumlayazma
00 Yorumla
+1 yılOnu çok sevdiğini seni yaşamak istiyorum de
00 Yorumla
+1 yılSenden hoşlanmıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı. ilgisini çek.
04 Yorumla- +1 yıl
Nasil cekcem? 3. Sahislar aramiza girdi ve engelledi beni
- +1 yıl
Niye oyle diyon ya 😭
2 ileri 1 geri arkadaşlar unutmayın
00 Yorumla
+1 yılYazmaya uzun süre ara ver
00 Yorumla
+1 yılYazmayarak
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Pratik yapalim
00 Yorumla
+1 yılBen olsam yazmazdım
00 Yorumla
+1 yılBakışların
00 YorumlaYazmıyorsa sen yaz
00 Yorumla- Devamını Gör (4)
Devamını Gör(49)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hoşlandığım çocuk ben yazmadıkça yazmıyor, onu nasıl etkilerim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler