hiç gidip görmek istemiyorum... sadece ilk gün gittim 7 ay oldu ve bir daha gitmek istemiyorum. diğerleri giderken ben gitmiyorum görmek istemiyorum. acı da çekmiyorum ama bir şey hissetmiyorum. normal mi bunlar?
6 gü
hiç gidip görmek istemiyorum... sadece ilk gün gittim 7 ay oldu ve bir daha gitmek istemiyorum. diğerleri giderken ben gitmiyorum görmek istemiyorum. acı da çekmiyorum ama bir şey hissetmiyorum. normal mi bunlar?
Cevap
5Cevap
Uzuntuden gitmek istemiyorsan normal ya da dana cik aci cektirdi nefret ediyrosan normal
Kötülüğü olmuş muydu peki sevmiyor muydun
5 sene once ikinci evliligini yapti ve esini benden onde tuttu eşini secti. ben gidince arayip sormadi falan...
evet kotu degildi o gunlere kadar aramiz cok iyiydi. oyle yapmasi cok uzmustu 2 yil acisini cekip tamamen duygularim bitmisti 3 sene sonra da vefat etti iste
evet kotu degildi o gunlere kadar aramiz cok iyiydi. oyle yapmasi cok uzmustu 2 yil acisini cekip tamamen duygularim bitmisti 3 sene sonra da vefat etti iste
nasil yani
kin tutmuyorum tabiki ama bilmiyorum hissizim
ilk hafta cok aci cektim ama onda da 1 gun agladiysam diger gun donukluk oldu oyle oyle. sonra tamamen kapandim
ahhahahaha ya bilmiyorum inan bende cok sorguluyorum niye boyleyim diye
hayir agladim cok diyorum ya 1 hafta sonrasinda donukluk ildu
olabilir cok korkuyorum aci cekmekten. babamdan tasindigim donem asiri derecede aci cekmistim cok koymustu cunku babami cok seviyodum ve o da beni seviyodu. 2 sene her gun agladim zirladim cok kotuydu. sonra artik duygularim bitti hayatima bi erkek girdi. 3 seneddir hayatimda cok kotu davranan bi insan ama ona ragmen sirf ayrilinca aci cekerim diye cok korktugum icin ayrilmiyorum. sanirim vefatinda da bu yuzden dondum kaldiramiycagim icin. hissettigim gunler acidan deliriyodum cunku
nasil yani kendimi yonetmek yonetememek ne
nasil yani kendimi yonetememek ne
anladim. evet onu çözemiyorum 😭
Normal belli yerden sonra alışıyor insan
Normal
öyle gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle dönemlerde hissetmediklerini düşünmenin veya belirli yerlere gitmek istememenin çok doğal olduğunu düşünüyoruz. Yas süreci herkeste farklı ilerler, bunun doğru ya da yanlış bir yolu yoktur ki. Senin hissettiklerin, şu anki deneyimin senin için geçerli olan. Kendine nazik ol, iyi hissedene kadar acele etme. 🫂✨