Babam öldü cenazesine katılmadım içim çok rahat?

Neden? Çünkü ben Ergenlik dönemimde onları uyanmıştım bakın demiştim benim iyiliğim için bile olsa bana baskı yapmayın. Çok farklı hayallerim var olması için bazı şeyler lazım size söyleyemiyorum ister beni boş biri olarak görün ister görmeyin. Millete kulak asmayin ben kendimle savaşıyorum başarısız olabilirim ama kendimi oldurmemek için bahaneler üretiyorum üstüme gelmeyin kaybettim ben dedim onlara onlar dinlemediler dedim onlara silerim sizi ne ölüme, ne ölüne dedim onlara. Hele hele dediler sen bizsiz hiç bir şey yapamazsın dediler. Yazdım dedim. Onlar yüzünüzden bir yuva kurma isteğim olmadı. Çocuğum olsun isteyemedim kız istemeye götürecek bir aile bulamadım. Hocamı çağırdım. Adımı soyadımi değiştirdim onlar sandı ben geri dönerim onlara. Ben midem bulanıyordu isimlerini bile görünce kimlikte falan. Beni bitirmişlerdi psikolojimi bozmuşlardi. Yok olmuştum ben. Kısıtlı bir şeydim karakter olarak. Emek verdiklerini söylediler. Bebekken çok uğraşmışlar diye zahmet olmuş. Şimdi babam öldü cenazesine gitmiyorum diye kendimle gurur duyuyorum inanılmaz mutluyum. Annem rezil olacak beni sürekli rezil ettiği akrabalarına. Bunun oğlu nerede diye. Görürler onlar nasılmış yapılan psikolojik baskıların sonucu. Çocuğunu millete kotulemenin sonucu çocuğunu millete nasıl kötü anlattiysan tanımadığın kişilerin çocuğuna hakaret etmesine izin vermek. Nasılmış. Sizinle paylaşılan bilgileri başkalarına anlatmak. Nasılmış baba benim onrumu gururumu sürekli zedelemek, nasılmış baba ben küçükken annemle tartıştığınızda bana biz birbirimizi sevmiyoruz görücü usulü evlendik demek. Nasılmış anne babamın seni aldattığını düşündüğünde ben sana destek olmak için söylediğim şeyi "bizi ayırmak istiyor" diyerek akrabalarınla paylaşmak. Beni kötülemek. Nasılmış anne evladına kin tutmak. Nasılmış anne çocuğunu pısırık yetiştirmek. Nasılmış. Allah öbür tarafta da affetmesin sizi. Psikolog süreçlerinde geçmeme sebep olduğunuz için bile Allah affetmesin. Nasılmış travmalarimi tetiklemek
Babam öldü cenazesine katılmadım içim çok rahat?