Babamdan nefret ediyorum ölmesi için dua ediyorum normal mi?

Babamdan o kadar çok nefret ediyorum ki onunla aynı ortamda durmak bile istemiyorum. Babam önceden kanser tedavisi gördüğü için çalışamıyor gözüküyo ve emekli katı gıda yiyemediği için annem bütün yemekleri sıvı hale getirip veriyo annemin bu kadar emeğine rağmen dünya sadece onun etrafında dönüyo sanıyo küçüklüğümden beri hiç babalık yapmadı ona biraz karşı çıktığımızda direk dövüyo

Annemi de dövüyo karşı çıktığı gibi daha dün annemi dövüp boğazını sıkarken araya girdim diye beni de dövdü şimdi polisi ara diyenler olucak o anın şokuyla polisi aramak aklıma bile gelmedi ve polisi arasam bile ben polisle konuşurken annemi döve döve öldürürdü annem boşanmayı düşünmüyo bu yaştan sonra elalem ne der kafasında zaten doğu yöresinde de bu saçma bi şekilde ayıplanıyo ne sevgi ne para veriyo haftalık 50 lira verip hepsini harcamamamı bekliyo bu zamanda 50 lirayla bütün hafta geçer mi size soruyorum derslerime de her zaman laf eder notlarım kötü değil yinede seni okuldan alıp işe vericem diyo daha lise okuyorum o yüzden okulu bitirip ayrı eve çıkmam simdilik mümkün değil zaten ayrı eve çıksam da annemi ve kardeşimi dövmeye devam edicek bide dövdükten sonra pişman da olmuyo telefonda annesine anlatırken duyuyorum biraz çene yaptı yedi dayağını oturdu diyo sinir krizi geçirmek üzereyim ölüp gitmesini o kadar çok istiyorum ki sürekli dua ediyorum ölmesi için ölse bir damla göz yaşı bile akıtmam o kadar nefret ediyorum ya tez zamanda ölsün ya da ben gidip uykusunda öldürücem artık çok az kaldı dayanamıyorum yardım edin

Ölünce yerini ararsın, senden daha kötüleri var demeyin lütfen ölünce yerini hiç aramam bir gram da üzülmem aksine göbek atarım

Babamdan nefret ediyorum ölmesi için dua ediyorum normal mi?