Babamın ölmesi için dua ediyorum sizce yanlışmı?

Arkadaşlar dayancak gücüm kalmadı dışardan bakıldığında modern bir aile gibi duruyoruz ve durumuzda gayet iyi ama babam şeker hastası ve sürekli benimle abilerimle annemle uğraşıyo söylediği şeylerinin nerdeyse hepsi küfür sürekli bana or*pu diyo ve ben öyle değilim sürekli kuran okuyorum dua ezberliyorum ve babam sürekli bana vuruyo anneme vuruyo hiçkimseye bahsedemiyorum bunu utannıyorum babamdan. yalnışlıkla anneme yardım ederken elimden bardak kaydı ve tezgaha düştü ve kırıldı bana demedik saymadık küfür bırakmadı vurdu felan 1 hafta bana bunun için kızdı sürekli benimle dalga geçiyo kızıyo bikere arkadaşlarım zorlamıştı avmye gitmiştik alışveriş yapmak için sabah annem izin vermişti babamdan gizli gittim babam o gün eve erken gelmiş beni evde göremiyince sinirlenmiş annemi felan ağlatmış sonra eve geldim mağlum işkenceler çektim. Bide azarlayınca herkesin içinde yapıyo vuruyo felan kimse görmediği yerde yapsa bişey olmazda herkesin ortasında bana bağırıp vurunca herkes bana acıyan gözlerle bakıyo gözüm doluyo babam bide beni ağlarken görürsede dövüyodu küçükken felan şimdide böyle onun için geceleri hiç ses çıkarmadan ağlıyorum ve babamın ölmesi için dua ediyorum bu eziyetten kurtulmak için sizce benim yaptığım çokmu kötü
Babamın ölmesi için dua ediyorum sizce yanlışmı?