Belli bi sebebi var o yüzden istiyorum böyle bi dua var mı Allah aşkına
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Tek bir şey soracağım senin insanı haklarına zarar mı verdi
Nasıl yani
Babanı ölmesini istemen için sana çok kötü bir şeyler yapmış olması lazım. Yok bana sevgi göstermedi, sorumsuz adam gibi falan gibi gerekçeler bahane olamaz
Kumar oynuyor bundan kötüsümu var o para kazanılan oyunlardan oynuyor internetten sürekli kafama takıyorum deliricek haldeyim sürekli kavga ediyorum catiyorum ona bu yüzden annemde bana kızıyor ben deliricek haldeyim
Yetişkin kızsın ilişkini kesersin olur biter annen de boşanır olur biter. Ölmesini istemek nedir.
Bu arada dua ile insan ölse babandan önce kimler kimler ölürdü bu dünyada hepsi turp gibiler maşallah
Nasıl bosanican durumumuz yok evimiz kira durum olsa herkes boşanır demesi kolay
Ee git çalış. Zaten reşitsin baban sana bakmak zorunda değil. Ölmesini istiyorsun ama hala daha muhtaçsın boşanınca ne yapacağız diyorsun. Madem ölmesini isteyecek kadar mı taş değilsin o zaman neyin tepkisi bu. Ölünce boşalmıştan farksız mı olacak annen
Sence sorun bumu kafama takmaktan bogulucak gibiyim anla adam doğru dürüst çalışmıyor çalışıyor bırakıyor çalışıyor bırakıyor sinirlenince de calismicam ben çok çalıştım sana baktım azcıkta sen çalış bana bak diyo ben sana ne bakıcam diyorum kavga ediyoruz
Deliricek haldeyim çalışsam benim paramida harcar diye çalışmaya korkuyorum
İşte diyorum sen işe girince para biriktirince annen boşanma davası açacak annenle ayrı eve çıkacaksınız. Eğer annenin babası yani dedem vefat ettiyse annem boşandığında zaten annene zaten babasından maaş bağlanacak az biraz da oradan gelir idare edeceksiniz. 3-4 seneye birini bulur evlenirsin zaten
Annemin babası annem küçükken ölmüş ve o tek çocuk değil
ne olursa olsun o sizin babanız öyle düşünmeyin.
Kötü alışkanlığı var istemiyorum
ama sizi büyütmüş bu yaşa getirmiş
Öyle deme ben çok kötüyüm sürekli kafamı takmaktan bu yüzden kavga etmekten bıktım sürekli beni bu yaşa getirmiş olsa nolurki
benim babamda beni hiç sevmez ama babam napıyım
Benimki bana istediğimi alıyor sabah poğaça alır yiyecek alır istediğimi alır ama annemin parasını çekiyor karttan onlarla annemde diyoki senin benim param olmaz parayı yatırıyor o oyuna oynamasını istemiyorum haksizmiyim
Annem çalışıp geliyor ne ben ne o para çekmesini bilmiyoruz ben hayatımda çalışmadım hiç evdeyim onun kartida onda o bakar karttaki paraya
Kiradayiz evimiz yok napiyim sence söyle ölmesini istemem normal
benim babamda 4 yaşımdayken kapıya attı beni
Senin durumunda çok üzücü ama bazen olmaması gerçekten iyi böyle olmasındansa üzülme
sanki baban ölse her şey düzelecek mi
En azından hayatımızda böyle saçma sapan şeyler yapmayan birisi olur huzur olur evde
tamam
anladım canını sıkma
Kafamiz rahat olur tamam annemde diyo hadi öldü hadi kovduk evden gitti iyi kötü eve ekmeğimizi getiriyor hasta olsan hastaneye götürüyor ikimiz bunları nasıl yapıcaz geçinebilicezmi yüzümüze bakan olmaz diyo ama ben boğuluyorum resmen düşündükçe
babanla konuş
Konuşsam nolur tamam der yine oynar öyle biri o
ikna etmeye çalış sarıl ozaman belki işe yarar
Annemde bu olanları hiç takmıyo bosverdi resmen bense sürekli ona takip kavga çıkarıyorum annemde bana kızıyor düşmanmisin seni kim büyüttü her istediğini aldı senin doğum gününde habersiz pastalar aldi hediye aldı kim yiyecegini içeceğini alıyor diye ama ben bıktım bunlardan milletin babalarına çok özeniyorum düzgün işleri var iyiler böyle saçma şeylere bulasmiyolar nefret ettim soğudum iyice o yinede benim istediğimi alıyor ama bu huyundan nefret ediyorum
Zaten batmış sigaradan her gün öksürüyor balgam çıkarıyor yinede olduğu ettiği yok akıllandigi yok
huyuda inşallah değişir
ama sen şuna bak her istediğini alıyor mu o yeterli benim babam bunu bile yapmıyor
Keşke öyle olsa her istediğini almakla olsa bu işler zaten şans olsa bende böyle bi baba olmazdı
Ona bakarsan bende babannemin ölmesini istiyorum.
Ulan pili bitmiş kadin sana ne yapabilir en fazla
buyu 😃
Çok şey yapar.
Öyle bir şeyin olma imkanı var mı sence?
Bulursan bana da söyle knk
Sebep
Yukarılari oku anlarsın
Öyle bir dua olmaz
Keşke olsaymis eceliyle ölecek diye beklesen seneler geçecek
Sacmaliyorsun
hastalıgı mı var?
Hayır.
Yok.
Nasiybir Baban var ki
Saçmalama
Saçmalama deme altta oku anlarsın neden istedigimi