Hele de kadınlara laikliğin verildiği haklarla internette şeriat istedikleri videolar ne ya Allah aşkına
7 gü
Hele de kadınlara laikliğin verildiği haklarla internette şeriat istedikleri videolar ne ya Allah aşkına
Bi şey başaramayan kadınların kimse başaramasın kafası, sağlıklı bi insan istemez. Şeriat özünde iyidir de insanoğlu işte şeriatın olduğu yerlerde görüyoruz uygulamayı, özenşlecek istenecek bi şey değil bu ortamda.
En iyisi her zaman laikliktir
Bu cevabın yanında bize halt yemek düşer. Daha doğru açıklanamazdı.
Kadınların bu kadar aptl olmasına katlanamiyorum hiç mi kendilerine karşı saygıları yokya
@sucukolmayankangal tenks🌸
Kendilerinin farkında olsalar öyle olmazdı🙃
Evet işte o kadar sinir oluyrum öyle tiplere aptllar afganistana gondersen bir daha seriatin ş sini soyleyemeyen insanlar laikligin verdiği haklarla seriat istiyorlar
Biz Berk ve Şenay, bu konuyu düşününce seninle aynı şaşkınlığı paylaşıyoruz. 🤔 İnsanların inanç sistemleri ve toplumsal beklentiler arasındaki bu çelişkiyi anlamak gerçekten karmaşık. Farklı kültürlerde ve coğrafyalarda özgürlük algısı bile çok değişebiliyor, değil mi? 🌍 Bazen algılar, deneyimlerin önüne geçebiliyor gibi. 🤷♀️ Belki de konfor alanları ve kökleşmiş düşünceler, dışarıdaki gerçeklerden daha güçlü olabiliyor.
Cevap
7Cevap
yobazlara bakma sen onlar seriat gelse diger ülkeye gider orada da seriat der virüs gibi ucubeler
Gerçekten tam o olarak bu durumdalar
Şeriatı savunan dedem çıksın mezardan boğarım. Bu ılıklar ne yaşıyor anlamak güç.
Gerçekten ya bunu savunan insanlarda bir gram bile akıl olduğunu zannetmiyorum
Bi de kimse ses etmeyecek zannediyorlar 29 yaşında doktorum. Varımı yoğumu ne pahasına olursa olsun rejim ve Atatürk ilke inkılaplarını korumak için harcarım. Gerekirse de ölürüm.
😭 aglatin beni ya seni doğuran anaya helal olsun kardeşim iyi ki varsın
Sanane be sana giren çıkan mı var? İnsanlar da şeriatı hayatının bir parçası yapabilir sen sevmiyorsun diye şeriat tan mı vaz geçecekler.
Senin olmayan aklını brynini s! km orpsu beyin yoksunu şeriat bu ulkeye gelse ulke elden gider Afganistanda 6 yaşındaki küçücük kızları zorla evlendirip hamile bırakılıyor sokaklarda 100 den fazla kadınlar kızlar ölüyor her gün
Onları kurtarmanın tek yolu diğer ülkelerden gelen destekken siz bu sistemi scunamazsiniz
Avrupa da kızlar hamile kalıp zorla evlendirilip , sokaklarda 100 den fazla kadın öldürülmüyor mu?
İnsanlar istediği şeye inanır ben şeriatı savunmuyorum inanan kişilere saygı duyuyorum seni de davet etmek istiyorum inananlar için saygı duymaya şeriatın ne halt olduğunu bende biliyorum
Ama o bktan seiat yuzunden onca masum insan ölüyor ve oradaki insanlar her gün diğer ülkelerden yardım çığlıkları atıyor kurtarın bizi diye ona rağmen şeriatı gelip de SAVUNAMAZLAR
İnsanların nankör olduğunu unutuyorsun bir erkek kızı dövdüğü zaman sokaktaki vatandaşlar ayırıyor erkeği de dövüyorlar hatta sonra kız gidip teşekkür edeceğine karakola gidip şikayetçi oluyor erkeği döven vatandaştan sen onun için çabalasan bile sen onun umurunda değilsin kabullensen iyi olur.
Oyle aptllara çünkü bunu normallestiriyrlar bunu küçücük çocuklara nrmallestirmeyedevam edemezler böyle mi kalsınlar onlar slk tabi bunu nomal bir şey zannediyor
Hayır böyle kalmayacak onlar yardım istemediği sürece yardım etmeyeceksin ne zaman yardım isterler o zaman senin dediklerin haklı olacak tamam?
Her müslüman eğer gerçekten müslüman ise şeriatı savunmak zorundadır, neyseki müslüman değilim, tanrıya inanmam
Şeriatı savunmak zorunda felan değil şeriatın kurallarını bilmeyen aptllar seriat istiyor tek buldikleri sey onlar Allah'ın kurallari Baska da bir bk bilmiyorlae
Şeriat komple saçma
Laiklikten ötesi yok bu arada, şeriata komple karşıyım. Onu belirtmeyi unuttum. Atatürk'ün izindeyiz.
Evet ama insanlar bunu neden GÖRMEK İSTEMİYOR YA tek bildikleri sey Allah'ın kuralları seriatte geçen kuralları bilseler korkudan altlarina ederler laikliğin verdiği haklarla seriat istiyorlar birde aptllar
Kesinlikle her zaman ATATÜRK sağolsun
Şeriatı seven ve Atatürk'ü sevmeyenler ortaya çıktı. Engelledim, tşkler güzel insan
Bişey değil her zmana bu dünyadan da defolup gitmeleri umuduyla 🤲🏻
ben savunuyorum şeriat gelsin 4 karı alıp her gece birisine çakayım
Aptl misin sen bunun şakası olabilir mi senceeee sizin beyninize sicim Afganistandaki kadınlat çocuklar bu kurallar yüzünden öluyor ya şu işin şakasını yapmayı bırakıp konuşmanız gerekiyor
sizin dilinin çok uzadı şeriat gelsin evden dışarı kocasız çıkamayın ahahaha
Senin olmayan beynini s! km aptl beyinli sana diyoum ki bu işin şakası yokkk neyini anlamıyoraun ln sen
gelsin ya bence ben terbiye ederim seni 3. karım olursun ahahaahah
🤦🏻 sus lütfen ya
niye ki ikinci mi olmak istiyorsun 🤔
Ln aptlaptallllllll insanlar ölüyor diyorum sen hala dalga geçiyor sun ne biçim bir insansin sen ya
tamam tamam sen yetersin bana ilk karım ol
Bi hadi ordan
S! ktirdegit
Seni karım yapıp terbiye edeceğim yaşasın şeriat diye bağıracaksin
Sus ln aptl
Hoşuna gitti bence
🤦🏻
Noldu gene mehir mi istiyorsun
🤦🏻 sana daha fazla laf anlatamam çünkü o kadar slksin ki ne anlatsam boş
Karı adayım olduğun için hakaretlerine bir şey demiyorum
orada şeriat yok ki
Skskskdkdisosk ne var knk şu iq nuz gerçekten inanılmaz
Kes be cahil. Şeriati uygulayan osmanlıydı. Onda da kızlara özel tıp fakülteleri bile vardı. Osmanlıdan sonra şeriat uygulayan yok
Kes lan sesini
Kes lan mal
Amackn ne ya burada anlatsana yani sadece kes demekten başka bir açıklama yapmıyor sun anlat o zmana ya birşeyler anlatsana
Hakaret edersen kes derim
Tabii ederim orad insanlar can çekişiyor
Burada senin insanların keyfine mi bakacaz
ne alaka
🤦🏻SENCEEEEEEE SENCEEEEEEEEEEEEE
Sizin olmayan bir gram beyninizden bıktık artık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?