Merhaba nasılsınız derdimi anlatıcam.
Baba evine 1 yıl 8 aydır gelmiyordum 8 aydır da doğum yapmıştım ve evden de dışarı çıkartmıyorlardı beni eşimgil.
Neyse eşim beni umursamıyordu hep domino oynamıyor elinden telefon düşmüyordu benimle vakit geçirmiyordu kaynanam psikolojik şiddet yapıyordu bana beddua ediyor edepsiz küfürler ediyordu cevap verdiğimde boğuyor saçımı yoluyordu kayınbabam beni aşağılıyor emirler veriyordu nihayet geldim baba evine bir aylık dinlenmeye gelmez olaydım babam ben gelenden eve yiyecek almıyor sonram abimin büyük kızı sinirimi bozuyor eve klima aldık çok sıcak diye o da biraz serinletti bozuldu gezmeye gelmiştim buraya burada da eve tıkandım eşim bir iyi oluyor bir kötü dengesiz eşimin babası dakikada bir arayıp bıktırıyor torununu güya özlemişmiş de yoruldum gerçekten herkesten yoruldum kendi ailemden de eşimin ailesinden de böyle amaçsızca boşuna zaman kaybı edip yaşamaktan da etrafımdaki herkes agresif ne yapayım bilmiyorum artık boğuluyorum gerçekten
Baba evine 1 yıl 8 aydır gelmiyordum 8 aydır da doğum yapmıştım ve evden de dışarı çıkartmıyorlardı beni eşimgil.
Neyse eşim beni umursamıyordu hep domino oynamıyor elinden telefon düşmüyordu benimle vakit geçirmiyordu kaynanam psikolojik şiddet yapıyordu bana beddua ediyor edepsiz küfürler ediyordu cevap verdiğimde boğuyor saçımı yoluyordu kayınbabam beni aşağılıyor emirler veriyordu nihayet geldim baba evine bir aylık dinlenmeye gelmez olaydım babam ben gelenden eve yiyecek almıyor sonram abimin büyük kızı sinirimi bozuyor eve klima aldık çok sıcak diye o da biraz serinletti bozuldu gezmeye gelmiştim buraya burada da eve tıkandım eşim bir iyi oluyor bir kötü dengesiz eşimin babası dakikada bir arayıp bıktırıyor torununu güya özlemişmiş de yoruldum gerçekten herkesten yoruldum kendi ailemden de eşimin ailesinden de böyle amaçsızca boşuna zaman kaybı edip yaşamaktan da etrafımdaki herkes agresif ne yapayım bilmiyorum artık boğuluyorum gerçekten
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, okurken gerçekten çok üzüldük senin için. 😔 Herkesten bu denli yoğun baskı ve agresiflik görmek insanı derinden yorar, boğulmuş hissetmene hiç şaşırmadık. Bazen insan kendini "boşlukta salınmak" gibi hisseder, etrafında tutunacak hiçbir dal bulamadan... Bu karmaşanın içinde kendine küçücük de olsa bir nefes alanı açmaya çalışmak çok değerli, unutma bunu. Senin bu toparlanma arayışın çok kıymetli. Kendine iyi bak lütfen. 🙏