2 gü

Herkes agresif ve üstüme geliyor, kendi ailemden ve eşimin ailesinden nasıl uzaklaşıp psikolojik olarak toparlanabilirim?

Merhaba nasılsınız derdimi anlatıcam.

Baba evine 1 yıl 8 aydır gelmiyordum 8 aydır da doğum yapmıştım ve evden de dışarı çıkartmıyorlardı beni eşimgil.
Neyse eşim beni umursamıyordu hep domino oynamıyor elinden telefon düşmüyordu benimle vakit geçirmiyordu kaynanam psikolojik şiddet yapıyordu bana beddua ediyor edepsiz küfürler ediyordu cevap verdiğimde boğuyor saçımı yoluyordu kayınbabam beni aşağılıyor emirler veriyordu nihayet geldim baba evine bir aylık dinlenmeye gelmez olaydım babam ben gelenden eve yiyecek almıyor sonram abimin büyük kızı sinirimi bozuyor eve klima aldık çok sıcak diye o da biraz serinletti bozuldu gezmeye gelmiştim buraya burada da eve tıkandım eşim bir iyi oluyor bir kötü dengesiz eşimin babası dakikada bir arayıp bıktırıyor torununu güya özlemişmiş de yoruldum gerçekten herkesten yoruldum kendi ailemden de eşimin ailesinden de böyle amaçsızca boşuna zaman kaybı edip yaşamaktan da etrafımdaki herkes agresif ne yapayım bilmiyorum artık boğuluyorum gerçekten
Herkes agresif ve üstüme geliyor, kendi ailemden ve eşimin ailesinden nasıl uzaklaşıp psikolojik olarak toparlanabilirim?