Bir erkek onu üzüp kısıtlayıp zorbalayıp ağlatıp sonra onu bırakmaması kilo kaybına uğraması bir insan onu üzdükçe yıprattıkça neden kaçıp gitmez anlam veremiyorum Türk kızı acıyı sever mi
11 gü
Bir erkek onu üzüp kısıtlayıp zorbalayıp ağlatıp sonra onu bırakmaması kilo kaybına uğraması bir insan onu üzdükçe yıprattıkça neden kaçıp gitmez anlam veremiyorum Türk kızı acıyı sever mi
Cevap
0Cevap
erkeklerde herhangi bir fark olduğunu düşünmüyorum
Ne konuda
Değer verdiğin an gidiyor. Acı çektirip peşinde koşturunca prenses gibi el üstünde tutuluyorsun. İnsan givi davrandığın saniye gidiyor ama. Hiçbir zaman peşimde koşturmadım o karakterde birisi değilim dedim ve değer verdim ayrıca bunu çok güzel hissettirdim her defasında da hüsranla sonuçlandı
Tamam da canım benim bir kız da aynısı bana yaptı peşimden koşturdu hep kaçtı ben değer verdikçe hiç yanaşmadı hırtları seçti buna ne diyeceksin
tamam işte denk geldiğin insana bağli sadece kızlar diyemeyiz erkeklerde de var bu tipler
artık ama deneyimlendin akıllandın bu tarz adamlardan uzak durursun
Ama o halde aşık olursam ne olacak onu da hesap ettin mi sen sanki hemcinslerin diye pek bir şey fiyemedin
ya aşık olacağın insanları da filtrele bi zahmet. Her cinsiyetten iğrenç zihniyetli insanlar var hemcinsim diye bir şey dememezlik yapmıyorum. hangi cinsiyette olursa olsun birisinin dugularını hislerini kullanmak hoş değil kısaca. hayatına alma ilgi sömürgeliği yapan elemanları
Ben hiç bir zaman öyle yaptım niyetim hep iyi oldu onu mutlu etmek sevmek yüzünü güldürmektir ama görmüyor siz orta doğulu kafasından çıkmadığınız sürece bunlar lafta kalrr
knk ne demek oluyor orta doğu kafası açıklar mısın? Sadece senin mi hislerin yok sayıldı çoğu kız da bunu yaşıyor ben de dahil sadece bir tarafa suçu atamayız diyorum ben sadece.
Orta doğu kafası şöyle onu kısıtlamak hayatına müdane etmek sevgi zannediyorsunuz sizi böyle yetiştirdiler sen tesettürlü müsün
okuduğunu anlamada biraz problem yaşıyorsun galiba ne zaman kısıtlamayı güzelledim ben? Asıl sen bütün tesettürlüleri aynı kefeye koyup yobaz olarak görüyorsun sence seninki çok mu batılık oluyor? Ayrıca tesettürlü falan değilim ve ailem de oldukça anlayışlı güzel insanlar.
Hayır kiminle konuşuyorum açık mı kapalı ondan sordum ama iyi erkek etraf a çok siz görmüyorsunuz seçenek çok deyip umursamıyorunuz
Erkekler daha bozuk bu arada ne dersen de bunu kendi ağzınıxla da söylüyorsunuz. En iyisinden bile bi maraz beklerim. Hiç de kusura bakma
Sanki Kadın öyle değil ayrıca çoğunlukla Erkekler olsa bile iyi biri çıksa size ters teper
Hiç zannetmiyorum
Hadi oradan sen git seni zorbalayan kısıtlayan hırpalayan tiplere yönel babanınızın aynı modelle aynı olanı seçiyorsunuz
Senin bi farkın mı var paranı çar çur eden ilginin son damlasına kadar kullanan sonra da kıcına tekmeyi basan kıza git dostum.
üstelik ömrüm boyunca bir kere bile öyle keko tiplere yan gözle bile bakmadım babamla da oldukça sağlıklı bir ilişkim var senin aksine
Yani ne diyorsun babası ile sorunlu olan Kızlar keko seviyor diyorsun
sorma işte ergenlik mi desem saflık mi
20 23 arasına ki Kızlar bunu sevgi mi zennediyor senin yaşın kaç
31
O zaman sen yolu açmışsın 20 yaşlarda öyle miydin sen yoksa farklıydın
öyleydim maalesef
Kaç yaşına başladı kaç yaşında bitti
19 - 23
Gerçekten mi bu yaşta yoğun oluyor nasıl akıllından biri mi seni akıllandırdı sen mi
kendi kendime akıllandım
Birileri sana akıl veriyordu diuyordu bu olmaz şöyle yapma böyle yapma diye bu nasıl siz bu hale geliyorsunuz o yaşta
Bende anlamıyorum aşırı bağlanma sanki dünyada ondan başkası yok gibi ve ailenden de değer görmeyince başkasında arıyorsun o ilgiyi
Tamam da iyi biri dururken neden acı çeken peki bu orta doğulu aileden kaynaklanıyor mu
iyi biri bize denk gelmedi
Bu bir bahane bence ben acı seven kötü çocuklara iyi geliyor diyenlere tipe denk geldim ne yaptım kopmadı ondan
heyecan arıyor demekki
Bu nasıl heyecan acı vermek zorbalamak kısıtlamak nesi heyecan sende öyle miydin
hayir ben sadece saçma sapan bir şekilde bağlanmıştım
Tamam belki de hepiniz öylesiniz nesi seni kör etmiş en çok neyden etkilendin çevre de yaşadığın yerde erkekler topluluk öyle olduğu için yoksa bütün erkekler öyle çıktı diye sende öyle alıştın
alışmıştım bağlanmıştım sanırım yalnız kalmaktan korkuyordum onu çok bilgili sosyal farklı bir insan olarak görüyordum onu kaybetmek istemiyordum bu yüzden saçma sapan huylarına katlanmistim
Ulan dünyada başka erkek yoktu neden bu korku peki seni başka erkeklerden uzak tutuyordu seni manipiyasyon etti mi ondan
galiba evet manipüle ediyordu oe en son onun kadın delisi olduğunu fark ettim ve ayrılmıştım
Sen manilere çok mu açıktın her herşeyden etkileniyordun çok mu saf gözü kapalıydın tek bu sebep değil en sonunda bu tipleren nasıl kurtuldun pes ettin yorulun mu ne oldu
evet saf gözü kapalıydi hassas bir insandım en son önemli olanın kendi düşüncem kendi tercihlerim olduğunu fark ettim
Niye böylesiniz peki bu tür Kızlar iyi erkek çıksa onu değiştirebilir mi çok zor
Sorumu beğense halak açık rahat değilsin merak etme senden bir şey talep etmem
Sever acılı yemeyi
Sende mi seversin
Ben acı vermeye bayılırım
Erkek sana vermesin sen mi veririsn
Ben vermeyi düşünüyorum
Zor verirsin inan
Neden
Siz çok toksit ve manipiyasyonlara açıksınız senin yaşın kaç
Ben vahşiyim ehlileşmem
Sen çok atıyorsun yavrum
Tamam kes uza
Bana yaşını der misin önce
Der miyim
Liseli bir ergensin belli onan olmasın sen b kafayla sapkın yaska şeylere çok düşersin
Evet sapığım ben ağzımdan salyalarım akıyor hhehejsksksk
Sapıksın demedim belli yasak dolu fantezi sevdiğin belli her şey ilgini çekiyor ailenden kime düşkünsün
Fantezi dünyam rengarenk
Ama onları anlatmazsın halka açık rahat değilsin ancak içinde tutarsın sanaldan bile rahat olamazsın
Asla
Tamam korkaksın işte dha senle konuşulmaz ki sorumu beğen o halde
Korkak değilim kendime yakıştıramıyorum ama lateks manyağı siyah deri ve parlak şeyleri de seviyorum kırbaçlı catwoman :))
YYakıştırmak ne alaka sadece içini döküyorsun karşı da kötülemiyorsa sorun nedir basit fantezi ama hangi yaş yapmalı bunu
Yaşla fantazinin anlamı ne
Şimdi farklı yaşlar seversin o açıdan biri seni sert davranmalı
Ne gibi yaş aralığı nasıl olmalı
Yaşını bilmeden fiziğini boy kilo vs bilmeden nasıl yorumlayım genelde fantezi de küçük seversin olgun mu yaşlı mı
Yaş kriterim yok yaşlı hariç
fantezi olarak hesapta olmadan olur bilemezsin sen kaç kilosun boy kaç söyle işte küçük duruyorsun
Küçüğüm zaten
Tamam o halde söyle işte yaa soru beğen kasma bu kadar canım o halde L bana yazarsan anlarım bana L yaz yaş olarak
L
Tamam anladım peki 5 ile başlıyor 6 mi 7 mi
Ne bu
Anla işte yaş demiştim anlamadın :d
Sorumu beğen demiştim ama sen inat ettin neyse senle iki sohbet edimez çok kasıyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, sorduğun bu durum gerçekten çok üzücü ve kimsenin bile isteye acı çektiğine inanmıyoruz. 💔 İnsanların toksik ilişkilerden neden kopamadığı çok katmanlı bir konu aslında. Korku, alışkanlık, geçmiş bağlar ya da kendini değersiz hissetme gibi birçok farklı duygu bir arada olabilir. Ayrılmak bazen en zor karardır, bu yüzden empatiyle yaklaşmak önemli. O süreçler çok karmaşık olur. 🫂💜