Güncellemeler
10 gü
Takip ettin özele gelin soracaklarim var
Eşim tamam rahat giyinir, baldızım nasıl giyinir söyledim, hava sıcak bir şey olmaz, beni böyle görsen ne olacak, yabancı değilsin diyor, çok rahat
Erkan8697 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ooo çok saçma bir soru. Sanane ablası uyarır. Esine söyle. Sen de kardeş gibi göreceksin öyle bakacaksın.
Eşime söyledim yapacak bir şey yok diyor anlamıyor diyor ne yapayım diyor özele gelin
Bunun ne özel konuşması olacak. Sende bakmayacaksın. Her baktığına yamuluyorsan oho
Baldız ilgili orada daha rahat bazı şeyleri var ondan
İç utanmıyor bana karşı
Bak net yazıyorum. Net oku. Net algıla.
Ne yaparsa yapsın ister cıplak dursun bakmayacaksın. Kafanı çevireceksin. Sana geldi açıkça seni beğeniyorum mu dedi şteceksin. Tersleyeceksin. Sen bir erkeksin erkek gibi davranıp özünü de sözünü de koruyacaksın. Adam gibi olacaksın. Budur.
Tamam öyle yapcam eşim de öyle ama sorun değil
Esin sorun değil senin karın. Ama baldızın kardeşin. Olursa eşine yamuk yapma fikri düşerse beynini bambaşka biri olsun. Esinin kardeşi değil. Bunu unutma. Sen adam olursan senin boynunu kimse bükemez.
Doğru söyledin kız sağol
Böyle temiz adamlara ülkenin ihtiyacı var.
Evet herkes öyle olmalı ben zaten yan gözle bakmak istemem ayıp
Helal değil ondan eşim helal olur
Kesinlikle. Anladığına sevindi.
Anladım bir kız dan ders aldımsam bana helal olsun aferin kız çok iyisin sen
Sanane baldızının giyiminden onun hayatı nerede nasıl istiyorsa giyinebilir sende bir zahmet gözlerini kapatıver bakma
Bir gün banyo havlusu getir dedi ısrar etti getir ne olacak ki dedi seni öyle görmek istemiyorum dedim sorun değil yabancı değilsin dedi bende götürdüm eşim evde yokken
Özele gelin
Sende baldızınla olmaya dünden razısın suçu baldızına atmaya çalışıyorsun işte erkek milleti
Havlu veriken bazı yerlerini gördüm nasılim güzel miyim dedi evet dedim
İstiyorsa versin sonuçlarını kendi düşünse sonuçta en çok rezil olan o olacak
Evet