Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba.
Sizin bahsettiğiniz konu, tesettür'den daha derin olamaz. Zira bahsediyor olduğunuz şey tesettürün de içinde barındırdığı can alıcı nokta olan "edeptir".
Bir insanda edep var ise, kapalı olmasa bile kesinlikle edebini hisseder, teşhirini asla göremezsiniz. Ama edep yok ise, açıklıktan gurur duyarlar.
Tüm mevzu bununla alakadardır.
Bir gün herkes tesettürün nasıl bir nimet olduğunu anlayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılisteyen kadın istediği gibi giyinr burada evli olması çocuğu olması kısıtlanması gerektiği anlamına gelmez ne olursa olsu bu kadının bire olduğu gerçeğini değiştirmez. bence bu kişisel ve dini değerlerle alakalı herkes kendi terazisini kurmalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sonunda adam gibi bir soru. Cahiller tepki verir , çok haklısın
112 Yorumla
Soran+1 yılTepkileri umurumda değil, düşünemiyor çoğu
Soran+1 yılÖzgürlük anlayışı çok yanlış. Çıplak giyinmeyi, kıyafette özgürlüğü aradıkları kadar ikili işkilerde "köle" olmayı kabullenen çok kişi var.
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum, bazı "hasta beyinleri" sapık düşünceleri olan insanlar haricinde diğerlerini yanlış bir algıyla teşvik edenler çok. Özel, mahremiyet diye bir şey kalmıyor, eşinin gördüğünü herkes görüyor. Evlilik neden var? Gün geçtikçe daha da kötü bir hal alıyor
Soran+1 yılAnlıyorum tabi, özel özel kalmalı.
Soran+1 yılOnun düşüncesi senin düşüncene benzer demek ki, yoksa özgürlüğünün kısıtlandığını düşünürdü
Soran+1 yılDoğru tabi.. mutluluklar diliyorum
Evlenince ne oluyor. Yani bekarken sere serpe güneşlenmekte sorun yok mu. Diyelim yok. İnstagramına attın. Evlendin. Çoçupun oldu. Ne yapıcan resmi silicen mi. Siliyorsan demekki bekarlık zamanları kendini göstermek istediğin içindir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle bir şey demedim. Çıplaklığı ne bekarda, ne de evlide kabul edilir bulmuyorum.
+1 yılÖzgürlük anlayışı çok farklı lans ediliyor. Ve bu sekilde kadın cinsel obje hâline geliyor. Bence de cok abartılı açık giyinenler var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekar olunca normal mi bence hepside mide bulandırıcı
114 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki bekar için de normal bulmuyorum, her şeyin bir ölçüsü var. Ucuz buluyorum o tarzı genel anlamda
Cevap sahibi+1 yılBencede ucuz basit hatta bazen dış gözlerin dikkatini çekebilmek için yapılan acizlik özellikle de bkunu çıkaran cinsten olanlar
Soran+1 yılAynen öyle.
Cevap sahibi+1 yılÖyle olanlardan bir erkek olarak ben tiksiniyorum ne gözle de bakıldığı belli hiö bir ar sahibi insan giymez takınıda müsade etmez
Soran+1 yılSizin gibiler çok azaldı son zamanlarda. Gerçek adam gibi özelini paylaşmax. Özgürlük adı altında dış dünyaya karşı fazla şeffaf olan insanlardan hayır gelmez.
Cevap sahibi+1 yılAçıkça seks teklif etse açık giyinmesi kadar tiksindirici olmaz
Soran+1 yılAnlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBazı şeyler zevk olur zevk denir bazı şeyler de aciz küçük gösterir
Soran+1 yılZevk iki kişiye özel olmalı
Cevap sahibi+1 yılBirbirine gereken değeri önemi veren olursa zaten özel kalır
Soran+1 yılÖyle evet
Cevap sahibi+1 yılAslında her şey bedenin doyumu yaşamasıyla bazen o kişi çook özel olabilir arada engel görülen her ne olursa olsun Ya konu çok dağıldı k bakma
Soran+1 yılÖnemli değil, düşünce tarzınız güzel
Cevap sahibi+1 yılBeğendiğine sevindim ama olması gereken bu
+1 yılözgürlük anlayisi ciplaklik degildir ama kimseye bagli kalmadan istedigini giymektir bazi seyleri karistiriyosun bu 1. ikincisi bunu bu kadar sorun etmeni anlayamadim cok kiskaniyosan sen de giy. bir erkek, kadin, anne veya baba fark etmez. biri anne olduğunda bu onun kadin oldugu gercegini degistirmiyor onceki gibi istedigini giyer bu da 3. neden bu kadar zoruna gitti anlamadim :d
019 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var? Asıl özgürlüğü çıplaklıkla karıştıran çok, lafa gelince özgürüm açık giyerim diyen kişiler ikili ilişkilerde "köle" olmayı kabulleniyor.
Anneliğin kutsallığını, önemini ucuz gösteren bir durum.- +1 yıl
senin cevrende nasi insanlar var bilmem ama acik giyen de kapali giyenin de kole oldugunu gormedim ben demek ki cevrem kaliteli senin aksine. belli ki sen kapali giyiyosun ama dikkat et de ileride seni de kolelestiren biri olmasin :d
- +1 yıl
anneligin kutsallığını ucuz gösteren tek sey annenin cocuga sahip cikmamasidir sadece. kiyafet uzerinden insanlarin karakterine yorum yapma haddini bil
Soran+1 yılBenim çevremde öylesi yok, Türkiye de yaşamıyorum. Çoğu türkün özünü unutup özendiği yerdeyim
- +1 yıl
burada sizin sandiginiz kadar avrupa hayrani yok emin ol. ama belli ki avrupa da olmak sana yarar saglamamis ha bi de turkiye de yasamayip turkler hakkinda yorum yapman ayri bi ironi. yilda belki birkac defa geldiğin yerdeki insanlar hakkinda yorum yapman icin ekstra cahil olman lazim. iyi gunler sana
- +1 yıl
- +1 yıl
benim yetisme seklim seninkinden daha iyidir emin ol. bir tartismaya ortak olacaksan konuya hakim olmak gerek. soyleyecek bi seyin olmadigi icin benimkiler uzerinden yorum yapmissin defol simdi
Soran+1 yılArkafaşım kör değiliz, fikir sahibi olmak için illa ki o ülkede yaşamak gerekmiyor. Özentilik hakkında yorum yapacak en son insanlardansınız (genel olarak), sırf popüler olmak ilgi çekmek için yapmadığınız, kabul etmediğiniz şey yok.
- +1 yıl
- +1 yıl
soran avrupa ozentisi arkadas, ozentilikten kastin avrupa ozentisi olmaktansa inan bana baska ulkelerde bu daha fazla. sen ulkemin insanlarinin (genel olarak) bu ulke icin ne yapabilecegini bile bilmiyosun. o yuzden oturdugun yerden yorum yapma lutfen
- +1 yıl
Soran+1 yılYahu ne alakası var, ben ülkenizi küçümsemiyorum. Yurtdışında doğudum, büyüdüm ama türküm ve türkçeyi yanlışsız konuşmak için fazlasıyla dikkat ediyorum. Bu, Türkiye'yi küçümsemediğimin en basit kanıtı.
Ben bir kesimden bahsediyorum. Biraz daha fazla gözlem yapmanı, haber izlemeni tavsiye ederim. Kıyafet seçimi tabi ki özgürce olmalı, bunu savunuyorum lakin adabı, sınırı olmalı diyorum.- +1 yıl
sen bir kesimden bahsetmiyosun sen genelden bahsedip genelleme yapiyosun. ben kimse ozenti degil demiyorum ama her ulkede var oyle tipler. onceki konusmalarinda turk olmayi kucumseyici sekilde yorum yaptigin icin oyle anlamam normal yani
Tabiiki Evli Bir Kadın Çok Açık Saçık Giyinmeneli her şey Yerine Göre Bence 👍😉
10 YorumlaSadece açık saçık giyinen olsa. Evli olup 3 çocuğu olup kendisine fb arayan kadınları çok gördü bu gözler ADSADSDAS Kadınlar bizden çok az gın ag
00 Yorumla
+1 yılisteyen istediğini giye bilir sıkıntı yok ama cinsel arzuların var ise eğer ve tatilde biri sana bu yüzden yanaşır ise tepkin ne olur bilmek isterim
00 YorumlaModa & Stil konusunda 485 cevap paylaştı. Bunu diyen bir kadn mi şimdi? Anne oldu diye herşeyden vazgeçecek o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılÇıplaklık çok mu önemli? vazgeçilmez olsun.
+1 yılBence kendine güvenip vücuduna bakıyorsa giyinebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılKendine güveni çok yanlış yerlerde arıyorsunuz
- +1 yıl
Şimdi düşün vücudun ateş gibi bakımlı ne giysen yakışıyor e tabiki de crop da giyersin mini etek de dekolte de
Soran+1 yılFark etmez, kendini gösterme çabası farklı bir konu.
- +1 yıl
Ben senin gibi düşünmüyorum tabiki açsın memeleri göstersin etek altını demiyorum da
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegil herkes s1kmek ister kaldıramaz insan böyle biriyle evli olmayı bosarım
10 Yorumla
+1 yılSadece anaların değil tüm kadınların kapalı giyinmesi lazım. Allah ın emridir
00 Yorumla
+1 yılSanane sizi ne ilgilendirir herkes istediği gibi giyinir eder size soracak değiller
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal tabiki seni ilgilendirmez kimsenin giyinişi. Annelik kıyafete mı kaldı?
30 Yorumla
+1 yılCok doğru bir soru sormussun birsey denilse hemen kiyafet ozgurlu deniliyor ama kiyafet ozgurlugu bukadar dip ve ucuk olmamali
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKağıt üstünde evliler fiilen herkese açıklar öyle tipler kendilerini teşhir ediyorlar sözde kocalarıda *g*vtlıklarını yapıyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocalarının umurlarında bile degil öyle giyinen kadınlar aksine keyif alanlar var bunuda fırsata çeviren kadınlar rahatça heryeri görünerek geziyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır anne olmayanların da öyle giyinmeye teşebbüs etmesi çok saçma
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle açık saçık giyinen kişiler dikkat çekme ve birini bulma çabasında
Cevap sahibi+1 yılBirini değil birkaç kişiyi bulma çabasındalar. Etrafındaki herkes ona baksın istiyorlar 🤦🏻♂️
Soran+1 yılMide bulandırıcı
Cevap sahibi+1 yılEziklik psikolojisi
Cevap sahibi+1 yılSavunduğunuz konuyu anlıyorum. Herkes aynı derinlikte olmadığı için anlayamazlar.
+1 yılYani kişilerin giyim tarzına karışamaz insan herkes özgür ama haklısın yani sende
015 Yorumla
Soran+1 yılÖzgürlük anlayışı "serbest giyim" olmamalı. Özgürce çıplak giyinen kadınların birçoğu ikili ilişkilerde "köle" olmayı kabulleniyor ama
- +1 yıl
Yani onların tercihi sen haklısın yani ister istemez karşı cinsin ilgisini çekiyor kendi üzerine
Soran+1 yılAnlıyorum
- +1 yıl
Yani siz dediğiniz konuşa haklısınız insanın aklına zaten direkt o geliyor eşi ona yetmiyor gibisinden 😅 karşı cinsi kendine çekiyor bağlamaya çalışıyor
Soran+1 yılEşi vasıfsız sayılıyor her anlamda benim gözümde, yanında eşi çıplak olduğu sürece
- +1 yıl
İnan o kadar çok hak veriyorum ki sana geçen gün aynı dediğin gibi eşinin yanında gördüm o giyimden ve çoğu kişi de baka kaldı
Soran+1 yılÖyle çiftler var maalesef, ikisi de kendine kötü bir reklam yapıyor.. veya kendilerini yansıtıyorlar
- +1 yıl
Artık nedir bilmiyorum inan otururken resmen iç çamaşıri göründü ben kendim utandım eşi yanında zaten üst dekoldeye diyecek bir şey yok 😅
Soran+1 yılKötü bir durum.. berbat
- +1 yıl
İnan öyle çevremde masalarda rahat 10 kişi vardı hepsi onu süzüyordu inan
Soran+1 yılAmaçları o herhalde
- +1 yıl
Başka bir şeye anlam veremiyorum inan ama bakilmayacak gibi de değil di cezbediyor du
- +1 yıl
Belli siz kapalı ve dürüst bir insan siniz
Soran+1 yılKapalı değilim, kapalı çok kadının teşhirci halleri paylaşıldı bu sitede bile.. Ben sadece olması gerektiğini düşündüğüm bir şeyi paylaşmak istedim
- +1 yıl
Kapalı dediğim bu tür evlilikte açık olma konularına yani
+1 yıleşine sormak lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılGeniş insanlar, karakter meselesi
- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılHep eziklik , ben hala varım çabası
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🙏🌸⚘
Cevap sahibi+1 yılSoruna bayıldım
+1 yılHimm peki denizen plaja gittinmi
00 YorumlaVücuduna güvenen giyer
00 Yorumla
+1 yılnormal çocuk var diye özgür olmyacakmı
00 YorumlaNormal açıklıkla ınsanlar yargılanmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok güzeller 😍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHamileyken bile kocasını aldatan var
310 Yorumla- +1 yıl
kocasını aldatan çok gördüm duydum biliyorum yaşadım bile ama hamileyken aldatana denk gelmedim bu ilginçmiş. yani o zaman çocuk da kocasından olmayabilir
Cevap sahibi+1 yıl@kırmızıayıcıkk tv lerde ve çevremde çok kez şahit oldum yakalanmayanda çok
- +1 yıl
yakalanmayan çok biliyorum da hamileyken ilginçmiş, artık bu fantezide kaçını boyut
- +1 yıl
Her doğumda zorunlu dna testi olmalı.
- +1 yıl
ben evli olgun komşumla 2 yıl ilişki yaşadım taşınmasalar devam da ederdik kimsenin ruhu duymuyordu
Cevap sahibi+1 yıl@tatli_patlican19 uzak yere mi taşındı
- +1 yıl
yani evet
ben işten erken çıkardım onun eşi gececiydi her gün iş çıkışı ona giderdim kocası beni tanıdığı için sorun olmazdı
Cevap sahibi+1 yıl@tatli_patlican19 hamile kaldı mı
- +1 yıl
evet :) kocasına yutturacaktı ama düştü bebek gelsene baş başa konuşalım
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğildir hepsi abaza ve istekli
00 Yorumlaherkesin normali farklıdır
00 Yorumla
+1 yılNormal
20 YorumlaNormal herkes istediği gibi giyinir
00 Yorumla
+1 yılBi şey demiyim şimdi
00 YorumlaKendi hayatlari
00 Yorumla