sen hayatımda olmamayı seçtin. ben bunun sancısıyla çok savaştım ve bunun dönüşü olmayacak.
8 sa
Cevap
6Cevap
Zamana bırakıp acıyı kabullenmek. Asla onun ilgili şeylere kendini maruz bırakmamak, stalk yapmamak. İlla ki aklına gelecek. Duygularını kontrol edemezsin ama davranışlarını kontrol edebilirsin
Takıntı haline getirmemeye çalış. Bir zaman sonra sevgin bitiyor ama takıntı yüzünden devam ettiğini sanıp suni acı çekmeye devam ediyorsun.
Odaklanarak değil işte zamana bırakarak olur
Zamanında bıraktım bazı hisler ve duygular olmayınca olmuyormuş
Kanka herkes seçiminin sonucunu yaşar bırak o pişmanlığı yaşasın. Ondan önce nasılsan öyle takıl devam et
Devam ediyorum takılmıyorum hatta bir o kadar umrumda olamazsana Rağmen değilmiş gibi davranıyorum ama bazen olmayınca olmuyormuş yaa cidden
Ya çok uzun süredür birlikteymişsiniz gerçekten zır olmalı. Şu sn duygulsrını bastırma ıstıyosan ağla ıstıyosan bağır çağır bu işin tek ilacı zaman maalesef
Spora salonuna yazıldım ve çok kez de ağladım ama bazen ağlamakta çözüm olmuyor bazen jiö bir şey istemiyorum sadece o son konuşmayı yapamazsını isterdim çalıştığı yere kadar aradım ona ulaşmaya çalıştım ama yok maalesef o telefonu açmadı beni aramak yerine arkadaşımı aramış en çokta bu üzüldü bir tık galiba...
Ya zaten psikolojide de bunun yeri var yarım kalmış şeylerin kafadaki mesaisi bitmiyo. O yüzden benim tavsiyem mektupla bile olsa ya da fake instadan bile olsa içini dök say söv emin ol daha çabuk bitirebilecek din çünkü için rahat edecek ve beynin o yarım kalmışlığı kapatabilecek. Arkadaşımda da aynı durumu yaşamıştım 1 hafta ağlamıştı sonra aratıp sövdürünce daha da ağlamadı
Beni engelledi her yerden ve en yakın arkadaşlarım da engelledi iş yerine kadar aradım ama o telefonu o açmadı
Abla fake Instagram o kadar da zor değil
Uçunutamazsıb
Zor gibi görünüyor 🤫
her şey için çok uğraşıyoruz.
Hemde nasıl yaa çok çabala çok emek ver bir yanlışta böyle olmayalıydı diye düşünüyorum
Daha kötüsü olmasındansa böylesine şükret belki daha iyi bi insanla karşılaşıp daha güzel bi hayatın olur bunları tecrübe olarak gör
Yaa tabikisi de öyle ama bilmiyorum düşünmekten kafayı yedim yaa
İlk zamanlar boşluk oluyor normaldir ama alırsın sabırlı ol biraz geçer inşallah
Bulursna çözüm haber et
Sana yazarım
Sig yat derse 😁
Onu demez o kadar değil
Ne kadar yorgun olursa olsun o asla küfürlü konuşmaz hele de konu bensem asla küfürlü konuşmaz
Yardımcı olmamı ister misin kanka
Bro ne yapacan onu mu arayacaksın numarasını vereyim de ara
Seks yap bol bol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu sancılı süreci çok iyi anlıyoruz. Bazen insanlar kendi yollarını çizer ve bu, geride kalan için epey zorlayıcı olur. Önemli olan, bu dönemi kendine şefkatle yaklaşarak atlatman. Hatırlamana izin ver ama kabullenmeye de çalış. Kalbine iyi bak. 💔🌿 Biraz zaman ve kendine yeni kapılar aralamak iyi gelecektir. Yeni bir şeyler denemek, belki eski bir filmi baştan izlemek... 🎬 Sen güçlüsün. 💪