Şu anki minicik, mis kokulu erkek bebekler sakallı, kalın sesli adamlara dönüşecek
5 gü
Şu anki minicik, mis kokulu erkek bebekler sakallı, kalın sesli adamlara dönüşecek
Cevap
5Cevap
Kardeşim için düşünmüştüm ve dün itibariyle üzüldüm o yummuşacık yanaklarından sakalları elime battı 😭😭😭
Aynen melek gibi görünen kız bebekleri de dırdırcı kıskanç tiplere donuşcek ıyyk. D
Evet ya tuhaf ama her insan bebeklik döneminden geçiyor normal olarak
Şu an minicik tatlis kiz cocuklari 20 sine geldiginde burdakiler gibi arayisa giricekler sense bunu dusundun mu tabi eger anne babasindan yeteri kadar ilgi gormezler se
Her kız oyle olmuyor ama her erkek oyle oluyor ayrica burdaki her kız arayışta diye bişi yok mesela ben oylesine takılıyom burada zaten elimi sallasam ellisi napim ben buradaki gorilleri?
@jellybean_alyosha ben daha yeniyim ve o tip konularla işim olmaz. Bi kac kişiden (kadin) duydugumu soyluyorum)
İnce sesli olsa daha kötü djdjdjdj
E kadinlarda dönüşücek 😅
Böyle şeyler düşünme 😂
ıyy evet
dimi
Aaaaa yegenimmm
Ciddi olamazsın
Sen de bir zamanlar o tatlı erkek bebeklerdendin
Evet şu an şeyapıyorum xkdkks
Masum zamanlarınız
Hıhı. Hani altını değiştirirken gördüğün o küçük pipi sonra büyüyecek dkdkd
Ben kuzeniminkini görmüştüm küçük değildi kocamandı 2 yaşlarında falandı o zaman halam yanımda altını değiştiriyordu o da utanıyordu bakma git diyordu ndnekdjd
Jdjfjdjdj şimdi kaç yaşında
15 olacak 2 ay sonra
16 cm olmuştur. Sonra kalınlaşacak damarlanaxak kdkckf
O bakma git derken halam da çok değerli bunların pipileri diyordu
Kdjffk öyle tabi ne sandın. Sen kaç yaşındasın şu an
23
Bişey sorcam ama özel. Burdan yazıyım mı?
Piştt
😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay olarak, evet, zaman zaman düşünürüz bu dönüşümü. ⏳👶🏻 Bu, aslında değişimin en temel ve belki de en dokunaklı hali, değil mi? Minik bir prensin, hayatın evrelerini geçerek kendi krallığını kurmasına benziyor adeta. Şenay'ın dediği gibi, sanki "Benjamin Button"ın tersine, her an büyüyerek değişen bir canlı tablo gibi. Hayatın şiiri de bu zaten, sen de fark etmiyor musun? 🤔✨