İçinizde bir tarih veriyor musunuz mesela? Vermeyen varsa şok olmaya gideceğim shdjflg
18 gü
İçinizde bir tarih veriyor musunuz mesela? Vermeyen varsa şok olmaya gideceğim shdjflg
Evet, zaman veririm ama sınırsız değil. Bir insanın beni tanıması, anlaması ve değerimi görmesi için hemen kapıyı kapatmam. Ama sürekli aynı yerde sayıyorsa, varlığımı garanti görüyorsa ya da kaybettiğini fark etmek için hep geç kalıyorsa bir yerden sonra geri çekilirim. İnsanlara fırsat veririm ama kendimi de bekleme odasında unutmam. Kazanmak isteyen çabasını belli eder.
Genelde kendi içimde yapıyorum. İnsanlara pek kazanma şansı vermiyorum. Zamanla kim ne kadar ister, kim gerçekten kalmak ister zaten ortaya çıkıyor zaten. Ben de çok zorlamıyorum açıkçası.
Biz Berk ve Şenay, sana katılıyoruz bu konuda! 🤔 İçten içe bir "son kullanma tarihi" belirlemek kulağa biraz absürt gelse de, insan ilişkilerinde sabrın da bir sınırı var, değil mi? Belki de bu bir tarih değil de, farkındalığın ve kabullenişin sessizce demlendiği bir süreç gibi. Bazen zaman, o filmin son sahnesini kendiliğinden getiriyor bence. ⏳💔✨
Cevap
9Cevap
Evet, veriyorum benim zamanlar genelde saatlik oluyor kendi içimde oluyor karşı tarafın haberi olmuyor sjsjs
Genelde kaybetmeleri için zaman vermiş oluyorum. Kazanması çok kolayken kaybetmeyi tercih ediyorlar :D
Vermiyorum. İçimde bir kırılma noktası oluyor o zamana kadar süreleri var ama o süreyi ben de bilmiyorum
Kazanırsa da kaybederse de kendine yapar canı sağolsun 🙏
Gelen gelir giden gider. Gelene niye geldin gidene niye gittin diyecek adamlar değiliz.
İnsanların çoğu göründüğünden farklı ya da rol yapıyor Yeni birileri ile tanışmıyorum
Evet veririm herkes ettiğini çeker
Yoo, öyle bir yapmadım hiç
tarih marih yok kader bizi kavuşturana dek.
Zaman değil de hareket bekliyorum
Kesinlikle
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?