Ailemi sevemiyorum bir turlu. Bana kotu davranmiyorlar ama yeteri kadar ilgili degiller. Ne maddi ne manevi. Ben bunu hakedecek naptim? Bazen bunlari dusununce gunah oluyor mu diye dusunuyorum, onlara kotu davraniyorum. Nasil dayanicam ya?
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 371 cevap paylaştı. Ailene off bile deme diyor Allah. bu yüzden ailenle anlasamiyorsan bile onlara bağırıp cagirmamani tavsiye ediyorum. kaldı ki anne ve baban seni büyüten ve bu yasa getirendir. onların seni sevmemesini dusunmen çok yanlış. sana olan sevgisini belli etmiyordur. belki sen uyurken gelip başını oksuyordur. nerden biliyorsun. bugün sana bisey olsa annen in halini tahmin edebilirmisin. o yüzden ailen seni çok seviyor. her ne kadar sevgisini sana gostermeselerde.. aileni üzme. çocuk yetiştirme yurtlarında anneye babaya muhtaç o kadar çocuk varki. bence sukretmeliyiz kardesim
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgi goatermelerini isteyen yok arkamda dursunlar iyi hayat yasatsinlar yeterr
- +1 yıl
Simdi ailenin durumu belliysr durumu kadar sana iyi hayat yaşatırlar. kalkipta bana sunu al bunu al dersen babanın parası yoksa adam napsin. senin onlara destek olman lazım. ama baban zengindir istediği biseyi almıyor cimrilik yapıyorsa ki yapacağını sanmıyorum. ozaman haklılık payın var.
Soran+1 yılAlmak zorundalar. Madem yaptilar bakmasinida bilcekler. yok oyle benden beklemek!
En İyi Cevaplar
Malesef kimse ailesini ve evladını seçemiyo he sen sevemiyosan bile saygı duymak zorundasın hiçbir şekilde kötü davranmaya hakkın yok onlar istemez mi sanıyorsun senin istediğin gibi olmayı sana herşeyin en iyisini en güzelini almayı. Evlatların parmağına diken batsa ebeveynlerin içi kanar bunu sakın unutma annen namaz kılıyorsa dualarında en çok senin adın geçiyo
09 Yorumla
Soran+1 yılOrasi oyle ama mutlu degilim
Soran+1 yılNerdeyse abim yasindasiniz buyrun yazin ne dicekseniz saygi duyuyorum
- +1 yıl
Yok ben yaşantımla ilgili konuşacaktım sadece 1-2 cümle yazayım demek istediğimi sen anla ben yetişirme yurdunda büyüdüm 5 yaşında terkedildim 8 sene babamı 13 sene annemi görmedim. Yani onlara en çok ihtiyacım olduğu zaman da çocukluğumda ikisinide tanımıyodum ve sevmeyeceğim bir ailem yoktu...
Soran+1 yılYani ne diyebilirim bilmiyorum sizde haklisiniz aslinda Allah sabir versin
Soran+1 yılHaklisiniz
Soran+1 yılRica ederiim
Ya ailesi hic olmayanlar? Herkesin ailesiyle sorunlari var benimde var ama mantikli dusunmelisin onlardan ayri ol nasil koyuyo sana gör bak Lise 1 de sirf kurtulmak icin yatili okula gittim agladigim zamanlari bile hatirliyorum. Ilgisiz diyosun ya azcik ilgiye bile o kadar cok ihtiyac duyarsin ki bazen.. simdi boyle konusuyosun ama birgun telefon gelse ve ailenin artik olmayacagini soyleseler eminim asil ona dayanamazsin. Canlari yansa canin yanar. Bence bir sure uzaklas enine boyuna dusun.
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimki ergenlik degil. Benim sorunum yok istedigim kisi degiller bana kotu davranmiyorlar
+1 yılAileni beyenmiyosun yorumlara bakılırsa ne aileler var bir bilsen dünya sanaldan ibaret değil kardeşim şimdi sen modern kültürlü zengin olmayan aileni istemiyosun ya,, sende bir Anne adayısın doğuştan peki ilerde çocugun senden memnun olucakmı? Yat kalk ailene dua et söylediklerin beni bile üzdü aileni düşün birde..
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlar en fazla on dakka uzulurler sonra unutur giderler. Ben eger iyi biri olmazsam cocuk sahibi olmayi dusunmuyorum
- +1 yıl
Bak eyer deseydin ki ben sevgi yoksunuyum ailem beni görmüyo bile umursamıyo bıktım deseydin seni anlardım biliyomusun 26 yaşına geldim 15 yaşından beri çalışıyorum ailemin durumu kötü değil aramız cok kötüydü zamanında ama benim dikbaşlı olmam neden olduyıllardır kendi paramı kendim kazanıyorum ailemle artık arkdş gibiyiz babam hala bana aşkım der annem kuzucuğum diye çağırır neden biliyomusun? Çünki ben ailemi yadırgamadım hep şükrettim Allah binkere razı olsun ki böyle bir ailem var yaptığım hatalardan ders aldım dünyada hiçkimse aileden değerli güvenilir değil bunu tek başına yaşadığında anlıcaksın şiveleri var utanıyorum dedin gözlerim doldu birgün diceksin ki keşke ailem yanımda olsada beni yerin dibine soksalar benim bu yazdıklarımı unutma sanada saygı duymak zorundayım ama lütfen bikez daha düşün bu söylediklerini..
Soran+1 yılSizde yerin dibine sokulsaniz ailenizden utansaniz benim gibi dusuneceksiniz. Beyin yoksunular. Ozellikle babam. Naparsam degismezler
- +1 yıl
Peki canım bende bu yaşa elbebek gelmedim görüşüne saygı duyarım sadece.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
34Cevap
"ailemi ben seçmedim, ben seçtiğim insanlarla birlikte olmayı severim."
günah falan değil bence. ben de sevmem, iyi davranmam, telefonlarını açmam. hayatıma müdahale etmelerine izin vermem. bir şekilde dayanıyorum. anne baba eksikliği hissediyorum bazen ama bu anne baba kesinlikle onlar değil.02 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle. Cok sanssiz ve gucsuz goruyorum kendimi boyle olunca
"İnsan maalesef ailesini seçemiyor ama annenize babanıza of bile demeyin belki onlar size istediğiniz bir gelecek sunamıyorlar belki isteklerini ihtiyaçlarınızı gideremiyor ama sizi seviyor sevmese neden sizi dünyaya getirmek istesin ki annelerdeki merhamet duygusu olmasa çocuğunu doğduğu anda bırakıp giderdi ne sütünü verirdi ne de üzerine titrerdi. Allah sana ve ailene huzur, mutluluk ve sağlık versin inşallah herşey düzelir...
00 YorumlaAilenden nefret etmen neden? Ellerindeki imkanlatı onlar belirlemediler ve karakterleri çok ilgili olmalarına izin vermiyordur belki. Sırf bunun için nefret etmen hatalı bir davranış. Seni en çom seven ve bir sorunun olduğunda ilknkoşacak insanlar onlar..
00 Yorumla
+1 yılBen seni bir gram tanımıyorum ama eminim sonuna kadar haklısındır. Ancak şuna da eminim ki evde yemek eksik kalsa baban ben yedim geldim der yemeği size bırakır. Eve biraz geç gelsen ortalığı ayağa kaldırırlar. İster baban alkolik olsun ister annem ilgisiz olsun aşrı muhafazakar olup sana nefes aldırmasınlar sonuçta bir ailen var buna sahip olmayan çok kişi var.
00 YorumlaSen degil onlar senin var olmani sagladi.
Sevmiyorum da ne demek?
Istedigim aile degiller ne demek?
şu an internete girebilecek lukse sahipsin baska ailelerin cocuklari onu bile yapamiyor.
Nankor olma.05 Yorumla
Soran+1 yılBence sizde polyanna olmayin
- +1 yıl
Polyanna degilim ben de kucukken sevmiyorlar beni ilgisizler vs diyordum ama asil dunyayi ve gercekleri gordukten sonra o begenmedigim evin 4 duvari arasinda zamaninda begenmedigim annemle babamla kalsaydim kesle diyorum.
hayat oyle oyunlar oynuyor ki bugun bu soyledigini yeri geldiginde hatirlayip kendine kizacaksin eminim.
Annem ve babam unv. Mezunu hic bir konuda zorlamadilar kulturlu insanlar ve dogruyu yanlisi hep gosterdiler bana ama cahillik iste ben de senin gibi BOŞ konusuyordum.
Bayramdan tam 1 hafta once gece saat 04:20'de babam öldukten sonra anladim neyin ne oldugunu ve o zamaninda kizdigim kusak catismasi yuzunden beni anlamadigini sandigim babam yasasaydi nefes alsaydi da her gun dovseydi sovseydi diyorum.
Bu polyannacilik degil aksine realist bir dusunce.
Gercekler yuzune duvar gibi carptigi zaman anlayacaksin neyin ne oldugunu.
Ama umarim pisman olmazsin bu sozlerin icin.
Ben babamin olurkenki haline sahit oldum o son nefeslerini alma cabasini gordum.
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin. Uzucu bir durum. Ama boyle dusunmenizdeki sebep siz onlari cok seviyorsunuz kulturlu iyi insanlar diyorsunuz. Ama ben ne onlari cok seviyorum ne de kulrurlu iyi insanlar. Fark burada
- +1 yıl
size aynen katılıyorum
+1 yılŞükür etmeyen bir insan ne kadar şey yapsada hiç bir Kazanç yaşayamaz.
Bu senin kaderin yaşadığın hayatı şükret çünkü kötü bir ailede Yaşar Dünya'ya gelirdin. Dünya'ya bir göz gezdir insanlar ne halde gözüm. Neyse ben fikrimi söylüyorum ister şükür et kabul et, ister etme kafana göre takıl.11 Yorumla
+1 yılAllah çarpar vs bla bla bla.
Ben şahsen yoksul doğsaydım ve evlenseydim, çocuk yapmazdım.
O çocuğun geleceği b*k olmasın diye.
Eğer ilgi göstermeyeceksem niye yapıyorum lan?
Çok biliyosunuz millete ahlak dersi vermeyi.
Haklısın sonuna kadar.10 Yorumla- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnlardan nefret edıyorsan kendı ayaklarında durmayı ogreneceksın kendı yolunu kendın cızeceksın buna cesaretin yoksa yalandan ailemi beğenmiyorum tribine girmeyeceksin.
01 Yorumla
Soran+1 yılCabaloyorum zaten
vardami gostermiyorlar yoksa gercekten maddi yonden yok mu kizma onlara sende anne baba olumca anlarsin
02 Yorumla
Soran+1 yılBen cocuguma iyi bir hayat saglayyacagimdan emin olmazsam cocuk sahibi olmayi dusunmuyorum
günah oluyor sen istemeden seni dünyaya getirdiler ama 9 ay az bir zaman değil ve bu yaşa gelmişsin belki senin istediğin yaşamı sağlayamadılar ama yinede öyle düşünme ayakların yere basınca kendin sağla o istediğin yaşamı
02 Yorumla
Soran+1 yılBazilarinin dogustan elde ettigini neden ben eksik ve cabalayarak elde edeyim ki :(
bildiğin üzere aile seçilemiyo görevini yapcan saygı duycan okulunu okuyacan işini buluncada çekip gitcen sevgi değil ama saygı zorunludur
02 Yorumla
Soran+1 yılSaygi duyuyorum
Valla bir süre daha idare edeceksin. Sonra okulunu bitirip kendi paranı kazanmaya başlayıp çekip gideceksin. Ya da evlenip.
12 Yorumla
Soran+1 yılAile destegi olmadan evlenecegim kisi bana ne kadar deger verebilid orasi muamma
+1 yılBen de aynı senin gibiyim
Sevdiğimi bulup gideceğim bu şehirden
Sen de kaç kurtul05 Yorumla
Soran+1 yılAma ailesi iyi insanlar bir adim onde basliyor. Bu nasil adalet ya hep yalniz mi kalicam ben hic aile destgim olmayacak mi :((
- +1 yıl
napıyonuz l*n siz. Aile bu aile
- +1 yıl
Senin yine desteğin olmicak belki sadece bana zarar verdiler , gideceğim artık
Soran+1 yılBanada manevi zarar verdiler cok keske erkek olsamda bende basimi alip gidebilsem en iyisi
- +1 yıl
Erkeğini bul sen de
Bende sadece kardeşlerimle babamı seviyorum annem orta.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen hicbirini
- Diğer konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılyetimhanede çocuklar yataklarının bir köşesine..
ANNE-BABA yazıyorlar.
ben dahil.12 Yorumla- +1 yıl
kabul ederdim. mümkün olsaydı.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer senin için ellerinden geleni yapıyorlarsa yaptığın büyük hata ama yapmıyorlarsa bir şey diyemem tabi :)
010 Yorumla
Soran+1 yılYapiyorlar ama bana az geliyor
Cevap sahibi+1 yılOzaman kendi hayatını kendin çizeceksin herkes şanslı doğmuyor bu hayatta malesef kendini geliştir Allah sana bir şekilde yardımcı olacaktır vazgeçmezsen istediğin hayatı elde edebilirsin bu tamamen senin elinde.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca ailen de elindne geleni yapıyormuş nankörlük ediyorsun bence.
Soran+1 yılBana iyi bir hayat yasatmayacakkarsa neden dogurdular cok sorumsuz ve dusuncesizler
Cevap sahibi+1 yılHer insan çocuğu olsun ister eğer sende o durumda olursan sende doğurursun çünkü her insan evlat sevgisini tatmak ister.1 tanede olsa doğurursun emin ol ama inşAllah o durumda olmazsın dediğim gibi ömür boyu ailenin hayatını yaşamayacaksın kendi yolunu çiz kendi geleceğini kur sen kendin için çaba harcamıyorsan kimsenin sana bir şey yapmasını bekleme çok az kişiye düşüyor öyle hop diye hazır para.
Soran+1 yılPara degil tek mesele ne ben istedigim gorunusteyim cunku o kadar sanssizimki en cirkin ozellikleri bende toplanmis annemle babamin. Hadi bunu gectim manevi destek te yok. Zaten evin en kucuguyum benden onca iki kez tattilar evlat sevgisini dahasina ne gerekk var. Dupeduz aorumsuzluk
Cevap sahibi+1 yılErkek istiyorlardır ondan yapmışlardır ayrıca bebek aldırmak çok günah bir olay Allah o canı rahime düşürdükten sonra aldırmamaları en doğrusu olmuş ayrıca erkek istiyorlardır denemiş olabilirler ayrıca bu dünyada yaşadığın için nefes aldığın için ne kadar şanslı olduğunun farkına var çünkü öbür tarafıda düşünürsen sonsuzluk var. Yani 1. si bu dünyaya gelip insan olduğun için ve sağlıklı olduğun için şükret ve çirkin yoktur bakımsız vardır bakımımı yapamıyorum diyorsan da gidip bir yerlerde çalışabilirsin ya da asgari ücret bile 1000 lira sana yeter o para o yüzden bir çıkış yolu ara kendine ve orda yoğunlaşıp kendi geleceğini kendin kur
Soran+1 yılAbim ve ablam var. Erkek yapma gibi bir amaclari yoktu yani. Sukredecek bir sey yok ortada. İstemedigim seylere neden sukredeyim
Cevap sahibi+1 yılBu dünya bir sınav bunu unutma Allah kimini varlıkla kimini yoklukla imtihan ediyor sonunda pişman olmak istemiyorsan şükretmeyi öğrenmelisin ve Rabbin den istemelisin biraz Allah'ı tanı bu gibi şeylere daha olumlu daha doğru bakmayı öğrenirsin
Soran+1 yılDinle alakaliyim arastiriyorum okuyorum ibadet ediyorum ama bu duruma tahammulum kalmadi
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılherkesın aılesı böyle :D
benımkı kadar sacma bı aılede yasıyor olamazsın01 Yorumla- +1 yıl
Hani len kankaydik msjlarini niye kapatiyon. s. s
O senin ailen sen onlara her türlü destek cıkman lazım böyle düşünmen cok yalnış
01 Yorumla
Soran+1 yılOnlarin bana cikmasi lazim
+1 yılMuhtemelen sende onların istediği çocuk değilsin.. Kaçabilirsin evden kurtulmuşolursun..
04 Yorumla
Soran+1 yılBen onlara fazlayim
- +1 yıl
Bence onlar sana çok fazla böyle düşündüğüne göre.. Lütfen onları kurtar senden..
Soran+1 yılOnlar utanip benu kurtarmalilar kendilerinden.
- +1 yıl
boşsun ama bir o kadar da yoksun hadi iyi günler..
+1 yılHic kimse dogmadan once ailesini secemez oyle bir hakkin yok onlar seni buyutuyolar sonucta haklarina giriyosun
02 Yorumla
Soran+1 yılAdaletsizlige uzuluyorum ben bunu haketmiyordum neden boyun egeyim
- +1 yıl
O zaman ailenden ayril kendi ekonomik ozgurlugunu kazan kimsenin secim. hakki yoktur ve sorgulamayada
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim ailemde boyle. Istedigimi yaparlar ama manevi olarak sifirlar cok ilgisizler. Tek carem uni. Yoksa baska caremiz yok
00 YorumlaBabamla az kaldı yumruk yumruğa gireceğiz :)) HELL YEAH!!
01 Yorumla
Soran+1 yılBizimkilerde tartiscak zeka bile yok
- Diğer konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılAllah çarpar seni kızım onlar senın için çalışıyor senin dediğine bak
11 Yorumla
Soran+1 yılDogustan carpilmisim zaten olsemde kurtulsam
- Diğer konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılTutunacak bir dalın kalmadığı gün o fakir aileyi ararsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılTutunacak dal? Zaten hic olmadi kii
- +1 yıl
İlla ki vardıır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki onlarda doğurduğunda hayırlı bir evlat beklemislerdir he ne dersin zengin kültürlü aile istiyormuş annene veya babana birsey olursa o zaman Kafanı vurursun taslara
09 Yorumla
Soran+1 yılBos laflar
Cevap sahibi+1 yılBence sen boşsun ve tam bir özentisin
Soran+1 yılBos dusunceler
Cevap sahibi+1 yılBos beyinler olmayan Karakterler ya bir sg Allah'ın Özentisi
Soran+1 yılSeviyesiz konusmalar bos hakaretler
Cevap sahibi+1 yılBunu yaz evlendiğinde kocan sana bir Köle gibi davranacak cocukların senden tiksinecek kültürsüz olan saygısız olan sensin bunu burada gayet belli ettin ben bile senden cok düşünürüm senin aileni be
Soran+1 yılFazla ecek acak lar bilemezsiniz
Cevap sahibi+1 yılSeviyene inemeyecegim vaktimi harcıyorsun by
Soran+1 yılAhsgsggsgssgsg 😁
İnşallah daha beterini yaşarsın. Aileni mumla ararsın aklın başına gelir.
04 Yorumla
Soran+1 yılBeddua kisiye geri doner sagolun :)
Soran+1 yılGoruruz
- +1 yıl
Hee bumerang :D asdasdasd
- Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılaile candır, ergenliğine veriyorum bunu zira beyin tam oturmuyor bu dönemlerde
01 Yorumla
Soran+1 yılErgenlik olsa keske
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk başta aynı düşündügümüzü zannettim ama sen parasal yönden bakıyorsun olaya seninki açıkcası aç gözlülük.
08 Yorumla
Soran+1 yılParasal yonden degil sadece
Cevap sahibi+1 yılbana öyle geldi benım ailem de arkamdadır severimde ama nedense mantıklı bir şekilde dusununce evlatlıkmışım gibi hissediyorum.
Soran+1 yılEvlatlik olsam daha cok sevilirim
Cevap sahibi+1 yılsevgisini belli etmiyolardır kıyaslama yapmayı sevmemde ıkı kardesız nedense ona yaptıkları seylerı bana yapmamaları bana garip geliyor :)
Soran+1 yılOda uzucu bir durum aslinda
Cevap sahibi+1 yılyani o yuzden kendi basıma bişileri yapmaktan yanayım kımseden hıc bır seyın destegını beklemıyorum gelse guzel olur ama ıstemıyorum (:
Soran+1 yılErkek bu konuda daha guclu
Cevap sahibi+1 yılbende kızlar guclu dıyordum :)
Sende benim gibisin varlık içinde büyümek istiyorsun ama yapıcak bişey yok ne yapalım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimse ailesini seçemez ama bu yapın sana cok büyük hatalar yaptıracak emin ol tecrübe ile sabittir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZaten insanın başına ne geliyorsa elit yaşama düşüncesinden geliyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Sen ne istiyon onlar ne veriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılOnlar istediklerimin yuzde birini karsilamiyorlar istedigim kadar modern kulturlu degiller beni rezil ediyirlar simdiye kadar bir kez bile bir arkadasimi tanistirmadim annemle babanla utancimdan
- +1 yıl
Karsilamiyorsa para kazanip kendin ala bilirsin. Ailenden utanilcak bir durum görmüyorum ama eger beklentini kendin karsilayamiyorsan iste o zaman kendinden utana bilirsin zaten arkadaslarin kisiliginden daha cok hangi markayi giydine veya ailenin kiyafetine konusmasina bakars onlar yanlis cevre bence...
rezil ediyorlar demissin bilincli mi yoksa aslinda yanlislikla olan bisey mi
Soran+1 yılPara halloldu diyelim ama onlar degismeyecek ki. Beni ezik gostermekten baska bir sey yapmiyorlar. Bunu bilerek yapmiyorlar cunku kendileri oyle
- +1 yıl
Evet iste sen onlardan utanma eger kendin degismiyorsan kendinden utan demek istedim bu. Annem okul temizliyor ve asla onun yaptigindan utanmadim ama kendi meslegim olmasa iste bu beni üzerdi demek istedim bu. Degisiklik istiyorsan davranis veya kisilik kendinde yap aileni begenmeyerek degil. Cevrende her anne babami kütürlü okumus vs?
+1 yılHic kimse ve hicbirsey dört dörtlük olmaz.
00 YorumlaDiğer konusunda 64b cevap paylaştı. Sen Nasıl Bir aile istemistin?
02 Yorumla
Soran+1 yılModern kulturlu zengin
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelki sende onların istediği evlat değilsindir.
13 Yorumla
Soran+1 yılBazen bunu bile dusunuyorum acaba istemeden mi oldum diye
- +1 yıl
Yüksek muhtemel öyle, yapmışlar olmamışsın.
Soran+1 yılBos laflar
cücük yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmemiş...
10 YorumlaDiğer konusunda 319 cevap paylaştı. Nasıl bir aile arıyosun ki sen?
02 Yorumla
Soran+1 yılHakettigim beni prensesler gibi yasatcak deger gosterecek
+1 yılkeşke baban dışarı boşalsaymış !
10 YorumlaVesasizligin luzmu yok. Sukretmeyi bilmeli insan.
06 Yorumla
Soran+1 yılHer seye sukredersek salak gibi yasar gideriz sukurle salaklik arasinda ince bir cizgi var
Soran+1 yılHerkes kendinden daha iyilerine bakmali.
Soran+1 yılAzla yetinen cok insan gordum hala aynilar
keske secebilseydik knk :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya ya da kucukken evlatlik falan verselerdi
zengin koca bul kurtul
00 Yorumlatakma panpa düşünme boşveer hakkında hayırlısı
00 Yorumla
+1 yılhayat kime adeletli ki sana olsun :)
00 Yorumla
+1 yılSenden beteri var.
00 YorumlaŞımarıksın.
019 Yorumla
Soran+1 yılSimartilmayacak kadar igrenc bir anne babaya sahibim
Soran+1 yılEvet el ustunde tutsunlar. Tek cocuk degilim
Soran+1 yılSimartilmayacak kadar kotu bir aileye sahibim diyorum nasil simarik olayim Allah askina
Soran+1 yılNe znginler ne manevi destekleri var ne kendilerini gelistirmisler konusmalari bile duzgun degil siveli igrenc ya
Soran+1 yılAkillari yetmiyor benim istediklerime fikirlerime. Hatayliyiz.
Soran+1 yılKeske olmasaydim
Soran+1 yılBenden cok merak etmeyin
Soran+1 yılSacmaladiniz
Soran+1 yılAbartmayin neyim kotu insan ailesini sevmek zorunda mi
Soran+1 yılManevi olarak eksigim cevremdekilere gore cok kotu bir hayat yasiyorum kendimi sevmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşver
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026