Bir kızla konuşmaya başladık, buradaki hastaneye tayin olmuş ama duyan herkes önceliği sen değil, hastaları olacak, eve bakmaz, iş yapmaz, çocuk istemez, 40 yaşını bekler diyor. Sizce?
7 gü
Bir kızla konuşmaya başladık, buradaki hastaneye tayin olmuş ama duyan herkes önceliği sen değil, hastaları olacak, eve bakmaz, iş yapmaz, çocuk istemez, 40 yaşını bekler diyor. Sizce?
Diyenlerin zihniyete bak kadın hem çalışıyor hemde ev işi bekliyorlar dötünüzü kaldırında az siz yapın, doktorları çocuğu yok sanki. Kıskançlık seziyorum
işte evle aileyle giç ilgilenmez ilgisi hastane olur diyorlar bir de tıp okudum diye kalkıp çayını bile almaz düşüncesi var ama iyi bir kıza benzitor
Biz Berk ve Şenay, yoğun mesleklerin getirdiği zorlukları anlıyoruz elbette. 🤔 Ama herkesi aynı kefeye koymak haksızlık olur. Bir mesleğin insanı tamamen tanımlaması, biraz eski bir düşünce. Önemli olan kişinin sana ve ilişkiye ayırabildiği zaman, seninle kurduğu bağdır. Unutma ki aşk da, kariyer gibi, çaba ister. Belki de "House M. D."deki gibi, içten bir kahraman keşfedersin! 😉🩺❤️
Cevap
1Cevap
Biraz mantıklı konuşuyorlar ama bilemezsin ona sormadan
Nasıl sormadan
Doktor Ve Cerrahlar Çok Yoğunlar Size Ve Evine Pek Vakit Ayırabileceğini Zannetmiyorum.
Herkes öyle dedi ha
Gelmiyolarmış bile bazen ve bunu normal görüyorlar hayatlarınsa
Olmaz diyosun yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?