Kızlar utangaç erkekleri sevmiyor bu kesin. Efendi erkekleri de evde kalmadığını bildiği sürece cekici bulmuyor. Elimde sadece meslek kaldı.
Az önce instagramımı, snapchatimi kapattım yani iş için kullanmasaydım wp'yi bile kapatacaktım, sebebi de sevgili değiştiren arkadaşlarım ve diğerleri yüzünden. Tandığım herkesin ya sevgilisi var ya da nişanlısı psikolojim bozuldu, kendimden büyükleri zaten gectim de benden 5-6 yaş küçük kuzenlerim bile evlendi ben de artık kimseyi görmemek için kapattım. Buraya icimi döküyorum. Burayi da kapatacam, sonrası mecburi kariyer yolu.
Az önce instagramımı, snapchatimi kapattım yani iş için kullanmasaydım wp'yi bile kapatacaktım, sebebi de sevgili değiştiren arkadaşlarım ve diğerleri yüzünden. Tandığım herkesin ya sevgilisi var ya da nişanlısı psikolojim bozuldu, kendimden büyükleri zaten gectim de benden 5-6 yaş küçük kuzenlerim bile evlendi ben de artık kimseyi görmemek için kapattım. Buraya icimi döküyorum. Burayi da kapatacam, sonrası mecburi kariyer yolu.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evde kalmış hekim derken? Anlamadım meslektaşlarınız yok mu hiç etrafınızda
Var ama sevilen birisi değilim ben
Neden ki dişçi misşn
Evet
Fakültede okurken gennelıkle hekimler birbirleriyle sevgili olup daha sonra evleniyorlardı böyle derler yani hiç çevrende sana uygun birisi yok mu
Ben uygun oldugumuzu düşündüğüm kişilere açıldım ama öyle görmediler beni
Gerçekten şaka gibi benım de başıma böyle bir şey geldi beni beğendiğini söyleyen birisi vardı tıp okuyordu açıldı bana hemde Hemsırelık için Yks çalışıyordun o yıl umut verip yarıda bıraktı ustelık hiç sevgilimin olmadığını da biliyordu arkadaşlarımın sözüne göre çok çirkindi ona rağmen şans vermıstım ben biraz ortalamanın üstündeyim
Demek istediğim şu kimisi istiyor eline geçmiyor kimisinin ayağına kadar fırsat geliyor itekliyor istemiyor
Neden öyle görmediler bahaneleri ne
Neden beğenmediklerini söylemediler ama ben neden olduğunu tahmin edebiliyorum. Utangaç olmam
Utangaç derken komık konuşkan mı arıyorlar tanımadan sizin utangaç olduğunuzu nası anlayacaklar ki
Aynı ortamlarda bulundugum kisilerdi az cok tanıyorlardı beni, aslında kadınlar genel olarak daha konuşkan ve eril erkekleri seviyor diyebilirim.
Kadınlar ağırbaşlı biraz komik ve ilgi gösteren onu dinleyen derdine çözüm üreten erkekleri severler net bilgi
Centilmen olacaksın biraz ince düşüneceksin utangaö olabılırsın ama utangaçlığını kıza gösterme ona açıl ve asla cinsellikten bahsetme direk soğurlar
Utangac bir insan cinsellikten bahsedebilir mi sence, ben açılmasına açılıyorum da kabul görmüyor ki. Kadınların da artık neyden hoşlandığı cok umrumda değil açıkçası benim yaşım gecti, evlilik falan düşünmüyorum zaten. Bundan sonra gelen menfaati dışında baska bir seye bakmaz, en iyisi işimde kendimi gelistirip vatana millete üç beş faydamız olursa ne âlâ.
Hiçte utangaç değilsin çok iyi kendini savunuyorsun anlatıyorsun benve
Toplum içinde öyleyim burada böyle yazdigima bakmayin
Mesela Hangı olay karşısında susuyorsun ne yapıyorsun da utangacsın
Genel olarak sessiz kendi hâlinde birisiyim, yani bunun farkindayım ama degistiremiyorum da cok konustugum zaman başım ağrır, az konusmama ragmen kendimi sanki konusmusum gibi hissettigim de olur. Utangacligim karşı cins oldugu zaman olur daha fazla, o tip ortamlarda cok fazla atlayıp zıplamam, konuşmam.
Az ve öz konuşuyorsun anlaşılan karşı cinste senın gıbı inan bana arada hıcbır fark yok nasıl konuşmalı davranmalısın bunu bildikten sonra kendini adım atmayı sağla sen böyle suskun olursan kendını anlatmazsan karşıdakı kız sana tabıkı evet demez seni tanıması lazım sohbet etmen lazım kı bir sözünden bir refleksinden dahi hoşlanıp sana evet desin.
Dedim ya umrumda değil artık 30 senede degistiremedigimi bir sözle degistirebilecegimi düşünmüyorum. Haklısınız da cok sevilesi bir özelligim de yok. Zaten amacım kendimi sevdirmek olsa degisirdim ama onu bile uzun süre devam ettiremezdim çünkü olmadigim birisi gibi davranmak daha cok üzerdi beni ve olmadığım birisi gibi sevilmek de pek istemezdim. Diyorum ya biliyorum aslında neden sevilmedigimi, sadece artık ugrasmak istemiyorum
Ama bu soruyu açtığına göre birşeyler değiştirmek istiyorsun.
Sordugum soru dikkat ceksin diye yaptim dürüst davranmak gerekirse, herkes şey düşünüyor çünkü bizim memlekette diş hekimi olmuş kendini geliştirmiş klinik acmış illaki sevgilisi vardır, sevgilisi yoksa bile evlenebilir diye ben aslında öyle olmadığını göstermek icin bu sekilde bir baslik kullandim, sorunun detayında zaten açıklamamı yapmıştım
Kadınlar utangaç erkekleri sevmez mi? ↗
Bakın birisi zamanında sormuş ve gelen kadın cevaplarına bakın, sevilmeme nedenimi gayet iyi biliyorum
O zaman bu huyunu değiştirmen gerek bak sende rahatsızsın utangaö olmanı gerektirecek bşr neden yok ortada eğer utangaö olup konuşmazsan karşıdakı kız “bana soğuk yapıyor beni istemiyor “ moduna girer senın utangaö olduğuna bakmaz anlamaz
Ben hoslandigim insana hoslandigimi söylüyorum zaten ima etmiyorum. Utangacligimi da yenemedim, ustesinden gelemedim.
Bende tam tersi otobüs durağında dururken bile ayak üstü 3 kişiyle konuşur sohbet ederim
Sevindim adınıza en azından yalnız yaşlanmazsınız
Tam tersi aşırı yalnızım ailem ve 1 arkadaşım var.
Otobüs duraginda bile 3 kisiyle konusabilen birisi oldugunuz icin demistim.
Bir halta yaramıyor yaşlı teyzelerle sohbet muhabbet ıste
Bende bu huyumu bırakmaya çalışıyorum çok atılganım
Benim gibi olmandan iyidir boş ver
Doktor hatun istiyorum evet cok isterim
Hayır evlenmezdim