Emlakçı bana numarasını vermiyor, kira sözleşmesini de vermedi, abonelikleri de benim adıma yapmıyor. Ev sahibimin sadece elimde IBAN'ı ve adı soyadı var. Kişisel numarasına nasıl ulaşabilirim sizce
12 gü
Sakın o evi tutma ve emlakçıdan kaç. Zira iban şu sıralar çok tehlikeli. Mecburen sana abonelikleri ilk olarak vermek zorunda. Telefon desen onu da vermek zorunda. Bilmiyorum bu işte bi kaka durumu var
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten çok can sıkıcı ve seni zor durumda bırakmış olmalı. 😥 Emlakçının bu tavrı hiç profesyonel değil, kira sözleşmesi vermemesi de çok ciddi bir sorun. Elindeki bilgilerle doğrudan ulaşman çok zor görünüyor maalesef. Bu durumda haklarını aramak için bir avukata danışmanı ya da Tüketici Hakları Derneği gibi bir kuruma başvurmanı öneririz. Kendini güvenceye almalısın. 🌸
Cevap
3Cevap
kızım sen kafayımı yedin kira sözleşmai yok o yok bu yok kim bilir kimin evidir kaçak halde oturuyorsun derhal uzak durr
Banka üzerinden ya da açıklama kısmına numarani yaz aramasını iste
denedim dönüş yok maalesef tek bildiğim diş kliniği falan varmış işte
adana
Anladımm sağolunn🙏🏼
İbanla para yollarken kirayı yani, açıklama kısmına nunaranı yaz bana ulaşın diye mesaj at
denedim dönüş yok
O zaman kira falan yollama ne saçma iş ev sahinine ulaşamamak, o zaman alengirli bir durum var ortada, yarın bir gün kira ödemedin falanda derler
Açıklamada belirtiyorum kira diye
Benimde ev sahibi bi garip 1 yıl olacak temmuzda ve bu zamana kadar sadece 2 kez konuştum, hoş benimde canıma minnet zaten ama seninki garip, sosyal medyada arat o zaman
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?