İnternet & Teknoloji 2 ay Hattımın eski sahibine nasıl ulaşabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Arkadaşlar numarayla bi çok hesap açmış papara paycell aklınıza gelebilicek her şey. Uygulamalara giriş yapamıyorum adını ve soy adını biliyorum kadının instagramını bulamadım nerden ulaşabilirim? Hattımın eski sahibine nasıl ulaşabilirim? Görüş Yaz 6 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Wobery Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 98% 2 ay yavru 2. el numara kullanılır mı manyak mısın Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Soran 2 ay Numara değişikli hat değişikliği değil yanlış yazmısım sinirden Yorumla
fatmaa1122 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 ay Oha ya bende numaramı degstrcem dıyordum vazgectım vallahı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Operatör şirketlerin bu duruma el atması gerek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 2 ay Bankaları arayıp itiraz edin dediler bi sik yaptıkları yok bacım çocuklarının Yorumla Görüş sahibi 2 ay Parasına girip ordan mesaj bırak veya paycell veya başka bişey veya instagramina gir numara üzerine kayıtlıdır belki Yorumla
Gizli Üye (36-45) 2 ay Ulaşırsınız müşteri hizmetlerini ara Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
furkanbyy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 2 ay Sıkıntı biraz o yaa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
4Görüş
yavru 2. el numara kullanılır mı manyak mısın
Numara değişikli hat değişikliği değil yanlış yazmısım sinirden
Oha ya bende numaramı degstrcem dıyordum vazgectım vallahı
Operatör şirketlerin bu duruma el atması gerek
Bankaları arayıp itiraz edin dediler bi sik yaptıkları yok bacım çocuklarının
Parasına girip ordan mesaj bırak veya paycell veya başka bişey veya instagramina gir numara üzerine kayıtlıdır belki
Ulaşırsınız müşteri hizmetlerini ara
Zor ulaşırsınız
Sıkıntı biraz o yaa