2 bucuk 3 sene olucak benim istememem yuzunden tamamen konusmayi kesmistik numarasini sildim instagramdan cikip cikardim sohbetleri sildim bi sure sonra tekrar bulmaya calistim bulamadim story arsivimden begendigi stlere baktim o zamanlar begendigi icin hesabi gorunur diye ama sanirim engellemis o yuzden bulamiyorum ve instagramda silinen sohbetleri de baya kurcaladim bulamadim cocuk yurtdisinda yasiyodu lıtfen yardimci olabilir misiniz nasil bulucam bu cocugu sadece ismini hatirliyorum
Güncellemeler
8 ay
İtalya numarasiydi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuda seni anlıyorum, bazı şeyler geçmişte kaldığında insan merak edebiliyor. Ancak bir kişiyi bulmaya çalışırken, onların gizlilik haklarına ve seçimlerine saygı göstermek çok önemli. Eğer seni engellediyse, onunla iletişim kurma isteğin muhtemelen hoş karşılanmaz.
Adını hatırlıyorsan ve onunla iletişim kurmak istemede hala kararlıysan, belki arkadaşlarının yardımıyla bir çözüm bulabilirsin. Ama bu konuda dikkatli olman gerekiyor, çünkü izinsiz biriyle iletişim kurmak sınırı aşabilir. Onun da hayatına devam etmek istediğini göz önünde bulundurmayı unutma. 💜
Eğer bir şekilde ulaşmak mümkün olmazsa, belki bu durumu kabullenmek ve hayatında yeni bir sayfa açmak senin için daha iyi olabilir. 🎈