Sizin bildiğiniz ucuz objelere benzemem ben. Instagram sayfam var oradan bana danışanlar oluyor bazı işlemler yapıyorum. Bir de hesap veriyorum ya, kahrolun.
Yahu bak sorun yanlış sorun yaptığın her ne olursa olsun ya birinden illegal yoldan para aldın ya da birini kandırdın kaçıyorsun soruda bu anlaşılır yaptığın şey gayet legal birşeyse ne yapsınlar senin adresini
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çıkmaz
Hesabına bağlı şube bilgilerine ulaşılabilir sadece. Adres bilgilerin çıkmaz.
gönderen kişi banka şubesinde tanıdığı biri varsa adres bilgisini onların aracılığı ile öğrenebilir ama sadece havale yapma ile bilemez
yani bankada tanidik varsa iban hesap kimlik derken laps diye eline verirler
Çıkmaz. Adının bile bir kısmı görünür.
Benim bulmam 10 saniye surer :D
Kral bana acil yardım etmen gerekiyorr
Kimin aradigina bagli
İşini bilen adam sülalenin seceresini bile döker
Tüh
Evet
Hayir
hayir
hayır elbette çıkmaz
Şehirde biliniyorsa evet bulunur
korkma
Merak etme bulamaz... sanal mi yaptın
Aklınız sadece buna çalışıyor değil mi? Cidden yeter artık ya
Böyle sorarsan bu çıkar ortaya... biri sana IBAN dan para atmissa adresini ne yapsın senin
Örümceklenmiş beyninizi temizleyin, rica ediyorum. Bütün kızlara böyle bakanların soyu kurusun artık, baydınız.
:) sen sorduğun soruya bak istersen
Ben orada öyle bir şey söylememişim ama?
Ne sebeple para atıldığını yazmış mıyım?
bir şey den saklanır ve kaçar gibi soru soruyorsun arkadaşım. Ayrıca ne yaptığın ilgilendirmez bizi zaten
Sizin bildiğiniz ucuz objelere benzemem ben. Instagram sayfam var oradan bana danışanlar oluyor bazı işlemler yapıyorum.
Bir de hesap veriyorum ya, kahrolun.
O zaman öyle iğrenç bir ithamda bulunmayacaktın.
Yahu bak sorun yanlış sorun yaptığın her ne olursa olsun ya birinden illegal yoldan para aldın ya da birini kandırdın kaçıyorsun soruda bu anlaşılır yaptığın şey gayet legal birşeyse ne yapsınlar senin adresini
bulunur.
Yok la