Ya staj yerimdeki şefim olan kişinin bana ilgisi var, ilk başta kardeşim o bu ayağı çekiyordu, aşırı rahatsız oluyorum ama daha 35 40 günüm daha var, birine desem bu sefer beni kovarlar napıcam
16 gü
Cevap
3Cevap
uzak durun
Nezaketen gülümsüyorsan bile gülümseme. Hep soğuk bir duruşun olsun. Eğer böyle de yavșarsa Allah yardımcın olsun
Yani gulusemiyoeum adam ne dese cevap bile vermiyorum hıhı tamamdir diyoeum daha napiyim
Var bi suru aslinda da yani dersem gidip müdüre derler yayılır diye bi sey demiyorum yani genel olarak o adamın arabasıyla santiyeye gitmemeye çalışıyorum kızlardan birini de alıyorum kendi arabamla gitsem bile
İdare edecen ne yapacan? Nasıl bir staj bu okul bitince kapanmıyor mu?
Hayir biz yazin yapıyoruz
Bu ilk başlangıç zamanları 35-40 gün dediğin staj süresi oluyor sanırım ben toplam 35 gün sonra bitecek anlamıştım , sevgilim var ayağı yap yüz verme konuşma fazla eğer çok rahatsız olur isen okuluna gidip kordinatör ve bölüm şefine söyleyebilirsiniz yerinizi değiştirebilir. Sizi teftişe gelen öğretmene söylemeniz pek bir işe yarayacağını sanmam.
Hayir daha 35 40 gunum var 60 gun yapicam o anlamda dedim zaten sevgilim yok ama yakin bi erkek arkadasimi çağırdım bu öğlen yemeğe götür beni diye adam görsün diye ama şansa cikti sonra beraber şantiyeye gittik asiri rahatsiz ediciydi ya
İş ne
Insaat
Bende inşaattayım şantiyede görevin ne isg mi
Mimarim
He doğrudur İstanbul'da mısın
Hayir
şef napıyor sana
Bi sey yapmiyoe benden hoşlandığını söylemişim ne anlıyorsun
Nerden anladın işte onu soeıyorum
Yani konusma tavrı falan hareketleri cok yilisik
Herkese mi yokss sadecd sana mı
Bana
O zaman güzrl bi dille uyar veya soğuk uzak dur anlar zatrn
Kac yaisnda adam kendisi bilmiyorsa ne yapayım zaten soguk davranıyorum samimiyetim yok
Evlidir Allah bilir seni güzrl bulmuş demek ki ama ayıp tabi kızı yaşındaysan
Evli degil de ben 20 o 35 falan galiba
Çok yaş farkı var bence tipini çok neğendi güzel misin
Ya beğenip begenmemekle ne alakası var hic hoş bi sey degil bi kadında erkeğe bir erkekte bir kadina yapmamali
Yani yapmamalı evet ama bazen yanlış kişilere hoşlantı olabiliyor maalesef
Bizim şantiyede de bays kız çalışıyor erkekler normal konuşıyor hiç görmedim asılan falan
Yani normal olan o zaten
Stajım ne zsmsn bitiyor
Sonrs devsm edecek misin orada
Hayir etmicem 35 mi 37 gunum ne mu kaldi sonra etmicem
Başka iş bakacaksın yani
Bu sebeptrn mi etmiyorsun
Ya isim degil zaten staj ve 35 gun sonra bitiyor çalışmıyorum STAJ diyoeum ya
Stajdan sonra devam edende oluyor ya aynı iş yerine ondan sordum
Hayir etmicem nen
Hayırlısı olsun kardeş
45 gün sana sabır diliyorjm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu gerçekten çok nahoş ve zor bir durum. 😔 İş yerinde böyle rahatsız edici dinamiklerle karşılaşmak hiç kolay değil. Öncelikle kendi sınırlarını koruman en önemlisi. Şefine kibarca ama net bir şekilde mesafeni koyabilir, profesyonel tavrını sürdürebilirsin. Unutma, senin huzurun ve güvenliğin her şeyden değerli. Belki güvendiğin bir üst yöneticinle ya da İnsan Kaynakları departmanıyla durumu görüşebilirsin. Durumun düzelmesi dileğiyle! 🙏✨